23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Du kan forberede deg på en lang rekke fascinerende variasjoner på din reise til USA. Mye på grunn av dets mangfold i både natur, kultur, mennesker og opplevelser - det er rett og slett et land som har alt! Her får du storslåtte nasjonalparker, flotte strender og kystbyer og noen av verdens største metropoler.

Fra glitrende isbreer til øde ørken

En reise til USA vil by på utallige muligheter! Naturen og nasjonalparkene byr på alt fra ruvende fjelltopper, glitrende isbreer og dype kløfter og 'canyons', til øde ørken og tropisk regnskog, og aktivitetene og attraksjonene er uendelige. Menneskene er imøtekommende og mye vennligere enn du kanskje forestiller deg, enten du besøker de sjarmerende sørstatene, 'busy' New York, eller de litt mer snobbete storbyene i California og på vestkysten.

Hvorfor reise til USA? 

Landets mange og imponerende nasjonalparker! Det er nesten umulig å reise til USA uten å besøke minst én nasjonalpark. Ikke mindre enn 58 områder i USA er beskyttet som nasjonalparker. Yellowstone åpnet i 1872 og ble dermed verdens første.

Den største konsentrasjonen av nasjonalparker er i det sørlige USA, i statene California, Utah, Colorado og Arizona, hvorav 21 av landets nasjonalparker befinner seg. National Park Service administrerer alle nasjonalparkene, foruten en rekke nasjonale monumenter og rekreative områder. Med andre ord er USA den perfekte destinasjonen for deg som ønsker unike naturopplevelser på din ferie!

Kombinér storby og tropevarme - New York og Hawaii?

Variasjonene i landskap og natur kommer naturligvis blant annet av landets enorme størrelse. Hele 50 delstater, alle med egne lovverk og reguleringer, strekker seg over nesten 10 millioner km² og gjør det så å si umulig å oppleve alt på én gang.

Nettopp fordi det er så stort vil de fleste reise til USA flere ganger i løpet av livet, og gjerne begrense seg til enkelte områder hver gang man reiser. De fleste av våre reiser til USA gjør nettopp det - konsentrerer seg om "mindre" områder, som f.eks. en bilferie, eller road trip i California og omegn, en rundreise i Rocky Mountains, eller en familieferie i Florida med bobil. Noen av turene lar deg også kombinere f.eks. New York med Hawaii, eller bilferie i Florida med et cruise i Karibien.

Vi skreddersyr din reise

Mulighetene er mange i USA, men våre reiseeksperter hjelper deg også mer enn gjerne med å sette sammen en perfekt reiserute akkurat slik du ønsker den. Enten du vil på storbyferie, badeferie eller en aktiv ferie, og i forhold til om du ønsker å reise med bil, bobil eller på en rundreise sammen med andre. 

Les mer om Nord-Amerika her. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i USA. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Big Bend National Park i Texas - Reiser til USA
Big Bend National Park i Texas - Reiser til USA
Wakiki Beach, Oahu på Hawaii - Reiser til USA
Wakiki Beach, Oahu på Hawaii - Reiser til USA
Orlando i Florida - Reiser til USA
Orlando i Florida - Reiser til USA
Yellowstone National Park - Reiser til USA
Yellowstone National Park - Reiser til USA
Golden Gate Bridge i San Francisco - Reiser til USA
Golden Gate Bridge i San Francisco - Reiser til USA
Opplev Las Vegas i Nevada - Reiser til USA
Opplev Las Vegas i Nevada - Reiser til USA

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
  • Spring Creek Ranch

    Spring Creek Ranch er et luksuriøst feriested året rundt som ligger i et naturreservat, nesten 1000 fot over byen Jackson, med spektakulær utsikt over fjellk...

    Les mer
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til USA

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til USA

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: