23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Togreiser

Å reise er å leve og ingen andre reiseformer illustrerer dette bedre enn en togreise.

Det er noe forfriskende tradisjonelt å reise som generasjonene før oss. Toget tar deg ikke bare fra A til Å, men er en uforglemmelig opplevelse i seg selv. En togreise byr på utallige opplevelser, fra rurale og urbane områder til vakre og varierte landskap, som man aldri kan få fra luften.

Når dere reiser med BENNS togreiser er dere sikret en hyggelig og avslappende atmosfære med god komfort. Vi har en rekke spennende og autentiske opplevelser og et hav av interessante destinasjoner i hele verden. Med våre luksus-togreiser starter ferien din allerede på perrongen.

Togreiser i Canada

Bli med BENNS på en uforglemmelig togtur i Canada hvor man komfortabelt kan lene seg tilbake og nyte den storslåtte naturen. Utforsk fortryllende og variert landskap – fra spektakulære snøkledde fjell, mektige klipper, utallige innsjøer, enorme skoger til uendelige prærier – og bli med på en tur som tar deg tilbake i tid.

Togreiser igjennom Rocky Mountains
En togreise igjennom Rocky Mountains vil gi dere noen helt fantastiske naturopplevelser. Dere vil stoppe i Banff og Jasper, hvor dere kan dra ut til noen av de fantastiske innsjøene Canada har å by på.

Togreiser på Canadas østkyst
Med de gode togforbindelsene på østkysten er det enkelt å oppleve alt fra det spennende urbane - det multikulturelle Toronto, hovedstaden Ottawa og de fransktalende byene Quebec og Montreal – til det imponerende Niagara Falls.

Togreiser i Australia

Dra på togreise til Australia og opplev dette fantastiske kontinentet og alle de berikende eventyr landet har å by på. Med BENNS togreiser i Australia tar vi deg med til dine ønskede destinasjoner, hvor du avslappende kan nyte den storslåtte naturen i trivelig samvær med venner og familie.

Australia er et mangfoldig land og har utømmelig med opplevelser. Med et særegent og utrolig dyreliv, vakre strender, pulserende kulturelle storbyer, kan alle – uansett alder og interesser – få et uforglemmelig minne for livet.

The Ghan
Drømmer du om å oppleve det virkelige Australia og The Outback, så tilbyr BENNS nå en unik togreise med The Ghan. Oppkalt etter de afghanske kameldrivere som benyttet seg av denne ruten for å krysse kontinentet, går turen mellom Adelaide og Darwin og tar tre dager.

En togreise med The Ghan gir et fantastisk innblikk i hvor enormt Australia egentlig er. Her vil du oppleve variasjonen i det australske landskap, fra de åpne viddene ved Adelaide Plains, de majestetiske fjellene ved Flinders Range til den røde jorden og koboltblåe himmelen i Australias hjerte – Red Centre. Herfra kan man oppleve den legendariske monolitten Uluru (Ayers Rock), Kata Tjuta og Kings Canyon.

The Indian Pacific
The Indian Pacific går mellom Perth og Sydney og er oppkalt etter de to oseanene den forbinder. Togreisen, som tar nesten tre døgn, passerer forskjellige landskap, to tidssoner og tilbakelegger 4.352 km. BENNS arrangerer hele strekningen, men på vår reise ‘Australia på skinner’, tar vi deg med fra Sydney til Adelaide.

Togreise i Queensland
Som det mest foretrukne reisemålet, byr Queensland på utallige severdigheter. Her kan du, på en avslappende togreise, oppleve regionens pulserende hovedstad, Brisbane. Byen er kjent for sin varierende arkitektur og med dets store oase South Bank Parklands er det også en ideell destinasjon for barnefamilier. Queensland er også hjemstedet til Great Barrier Reef – enhver dykkers drøm – og solskinnskysten som er et paradis for enhver solelsker med sine vakre hvite strender.

Queensland har også et stort antall nasjonalparker hvor man kan utforske Australias fantastiske dyrerikdom. Utenfor kysten finnes også et antall vakre øyer, blant annet Fraser Island som er verdens største sandøy. En tur med Kuranda skyrail i Queensland er også en opplagt togreise for mange.

Togreiser i Afrika

I Afrika er det gode muligheter å dra på togreise. Her kan man kombinere storslagne eventyr med ultramoderne komfort og eleganse. Her utforskes dette episke og naturskjønne kontinentet på en annerledes og mer dyptgående måte, og hvor du i ro og mak kan nyte de utrolige omgivelsene.

Siden 1989 har Rovos Rail oppnådd et internasjonalt renommé for reiseopplevelser i toppklasse. Her kan du tre inn i en verden med eleganse, paneler i edle tresorter og møbler i bløte og vakre stoffer, en sublim service og uforglemmelige kulinariske opplevelser, pakket inn i moderne komfort.

Med BENNS togreiser vil du oppleve en reise som er fylt med romantikk, magi og mystikk, og hvor du bestemmer lengden og de destinasjoner du ønsker å besøke.

Togreiser i USA

Opplev en fantastisk togreise med BENNS togreiser i USA. Den amerikanske jernbanen er et ikonisk symbol for USA og dets historie og nå kan du utforske dette storslagne landet.


Les mer om togreisene vi tilbyr:

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din togreise. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Luksustoget Rocky Mountaineer i Canada
Luksustoget Rocky Mountaineer i Canada
Nyt livet om bord på togreisen - Rocky Mountaineer
Nyt livet om bord på togreisen - Rocky Mountaineer
Opplev fantastisk natur på toget The Canadian
Opplev fantastisk natur på toget The Canadian
Førsteklasses utsikt om bord The Canadian
Førsteklasses utsikt om bord The Canadian
Rovos Rail i Afrika
Rovos Rail i Afrika
Slapp av i flotte omgivelser på en togreise - Rovos Rail
Slapp av i flotte omgivelser på en togreise - Rovos Rail
Reis med Indian Pacific i Australia
Reis med Indian Pacific i Australia
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en togreise?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge en togreise!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: