23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Finn din reise

Det er noe forfriskende tradisjonelt å reise slik som generasjonene før oss har gjort i århundrer. Reiser man med tog er transporten en del av reiseopplevelsen, og ikke bare en måte å komme seg fra A til B på. Med våre luksus-togreiser, starter din ferie allerede på perrongen. 

Reise med tog – Opplev et land fra innsiden

Hvis man drar fra en by til en annen med fly, kommer man ikke helt "under huden" til landet man reiser til. Krysser man derimot et land, eller et helt kontinent på en togreise, får du en uforglemmelig tur gjennom både rurale og urbane områder, og ikke minst vakre og varierte landskap. En reise med tog byr på utallige naturopplevelser som man aldri kan få fra luften. En togreise kan faktisk være en destinasjon i seg selv. 

Komfort og avslapning om bord på et tog

Fremfor å sitte på et lite flysete, eller myse på veiskilt for å prøve å finne ut om du skal kjøre til venstre eller til høyre, hvorfor ikke heller slappe av på et tog? Å reise med tog er en av de minst stressende former for transport; noen andre står for kjøringen, du har mer benplass og muligheten til å bevege deg på større områder. Len deg tilbake og bare nyt de forskjellige landskapene som passerer forbi. Når du reiser med BENNS’ togreiser er du sikret god komfort, samt en hyggelig og avslappet atmosfære.

Miljøvennlig transport - Se verden med god samvittighet

Togreiser er ikke bare mer avslappende og spennende, det er også en av de mest miljøvennlige transportmulighetene man kan benytte seg av, sett bort fra fotturer, hesteridning og sykling. Derfor kan du se verden med god samvittighet. 

Ønsker du en autentisk, spennende og uforutsigbar reiseopplevelse med komfortable og trygge rammer, er en togreise med BENNS det perfekte valget. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din togreise. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

La The Ghan føre deg gjennom Australias ikoniske outback - Togreiser
La The Ghan føre deg gjennom Australias ikoniske outback - Togreiser
Luksustoget Rocky Mountaineer i Canada
Luksustoget Rocky Mountaineer i Canada
Opplev fantastisk natur på toget The Canadian
Opplev fantastisk natur på toget The Canadian
Reiseekspert Linda kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din togreise

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din togreise

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: