23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Safari i Namibia

Namibia er en godt bevart hemmelighet med et særegent landskap fra høye sanddyner til dype kløfter. Her finner du verdens eldste og tørreste ørken og Afrikas dypeste kløft. På en safari i Namibia vil du oppleve spektakulære Fish River Canyon, det mangfoldige dyrelivet i Etosha National Park, Kalahariørkenens stillhet, Caprivis over 430 fuglearter og ikke minst en klatretur på de enorme sanddynene i Namibørkenen og Sossusvlei.

Namibias safariområder

Etosha National Park dekker et område på 20.000 km2 med flatt landskap og en rekke saltsletter og små daler skapt av vinden. Parken er det mest besøkte safariområde i Namibia på grunn av sitt fascinerende dyreliv. Vegetasjonen er sparsom, men det gjør det lettere å få øye på dyrene, spesielt i tørketiden fra mai – oktober da dyrene samler seg langs vannhullene. I denne nasjonalparken finner du blant annet noen av Afrikas alle største elefanter! 

De røde sanddynene i Namibørkenen, og spesielt rundt Sossusvlei, er skapt av naturen gjennom millioner av år. De er kjent for å være verdens høyeste sanddyner, og den største i området er over 300 høydemeter, også kjent som "Big Daddy". Ta turen til Sossusvlei ved soloppgang eller solnedgang for en virkelig storslått naturopplevelse!

Fish River Canyon er helt unik og er en av de mest populære turistattraksjonene i Namibia. Det finnes ingen andre steder i Afrika som kan sammenlignes med denne majestetiske kløften. Her kan man gå fotturer på kanten av kløften og nyte utsikten eller ta turen helt ned i dalen, hvor det også går an å overnatte, hvis man orker det. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din safari i Namibia. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Dyrelivet i Etosha National Park - Safari i Namibia
Dyrelivet i Etosha National Park - Safari i Namibia
Tett på dyrelivet langs veien i Etosha National Park
Tett på dyrelivet langs veien i Etosha National Park
Tørste løver i Etosha National Park
Tørste løver i Etosha National Park
De røde sanddynene i Sossusvlei
De røde sanddynene i Sossusvlei
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en safarireise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge safari i Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: