23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
'
Klikk her for tilbud

Namibia er en godt bevart hemmelighet med et særegent landskap fra høye sanddyner til dype kløfter. Her finner du verdens eldste og tørreste ørken og Afrikas dypeste kløft. På en safari i Namibia vil du oppleve spektakulære Fish River Canyon, det mangfoldige dyrelivet i Etosha National Park, Kalahariørkenens stillhet, Caprivis over 430 fuglearter og ikke minst en klatretur på sanddynene i Namibørkenen og Sossusvlei.

Namibias safariområder

Etosha National Park dekker et område på 20.000 km2 med flatt landskap og en rekke saltsletter og små daler skap av vinden. Parken er det mest besøkte safariområde i Namibia på grunn av sitt fascinerende dyreliv. Vegetasjonen er sparsom, men det gjør det lettere å få øye på dyrene. Her finner du blant annet noen av Afrikas alle største elefanter!

Sanddynene i Namibørkenen, og spesielt rundt Sossusvlei, er skapt av naturen gjennom millioner av år. De er kjent for å være verdens høyeste sanddyner, og den største er over 300 høydemeter. Ta turen til Sossusvlei ved soloppgang eller solnedgang for en virkelig storslått naturopplevelse!

Fish River Canyon er helt unik, det finnes ingen andre steder i Afrika som kan sammenligner med denne majestetiske kløften. Her kan man gå fotturer på kanten av kløften og nyte utsikten eller ta turen helt ned i dalen, hvor det også går an å overnatte, hvis man orker det. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din safari i Namibia. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Dyrelivet i Etosha National Park - Safari i Namibia
Dyrelivet i Etosha National Park - Safari i Namibia