23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise i Europa

Ønsker du å kombinere det beste fra to verdener på en ferie er et cruise i Europa det optimale for deg. Dette er fordi et cruise i Europa vil si en komfortable og luksuriøs transport som tar deg kontinentets mest kjente byer og landemerker. I det ene øyeblikket nyter du en spa-behandling om bord på skipet og rusler i Lisboas sjarmerende gater i det neste.

Utallige muligheter– du bestemmer

Roma, Barcelona og Stockholm er bare noen få av byene hvor du kan starte ditt cruiseeventyr. Herfra er det du som bestemmer hva du vil oppleve i Europa, fra høydepunktene langs Østersjøen til Middelhavets sjarmerende kystbyer. Når skipet legger til kai i de mange spennende byene bestemmer du selv om du vil utforske stedene på egen hånd eller bli med på arrangerte utflukter.

Cruise i Sør- eller Nord-Europa?

For de som ønsker solfylte dager er selvsagt et cruise i Middelhavet et opplagt valg. En cruiseferie i Adriaterhavet vil typisk ta deg til Venezias vakre kanaler, guddommelige Akropolis i Athen og "byen med de røde tak", Dubrovnik. 

Men et cruise i Nord-Europa skuffer heller ikke. For eksempel tar et cruise i Østersjøen deg blant annet til St. Petersburgs mange unike palasser, kirker og slott, Tallins vakre, UNESCO-beskyttede gamleby og Helsinikis sjarmerende havneområder og skjærgårder. 

En opplevelsesrik ferie til sjøs

Om bord på skipet kan du blant annet nyte god service, spise lekker mat, unne deg en massasje, la deg underholde av flotte teaterforestillinger, eller bare slappe av ved bassenget på soldekket med en god bok. Dette gjør at dagene til sjøs er en opplevelserik og avslappende ferie i seg selv.

Det er nok av skip, seilruter og reiselengder å velge mellom på et cruise i Europa. Vi hjelper deg å finne et cruise som er tilpasset dine ønsker, behov og budsjett.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din cruiseferie i Europa. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Nyt et deilig cruise i Middelhavet
Nyt et deilig cruise i Middelhavet
Opplev idylliske kystbyer med cruise
Opplev idylliske kystbyer med cruise
Seil om bord lekre skip
Seil om bord lekre skip
Reiseekspert Mari kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din cruiseferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruiseferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: