23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Hva med å unne seg hakket mer komfort enn hva du husker fra campingferiene fra barndommen? Bobilene vi tilbyr føles mer som et trillende feriehjem og danner en perfekt ramme for å utforske Australias utallige attraksjoner fra landeveien.

Om du søker urørt natur eller pulserende storbyer - eller litt av begge deler - så kan du ved å leie en bobil i Australia nyte oppdagelsesferden samtidig som du har det like behagelig som på et hotellrom. Forskjellen er at du slipper å pakke ned og ut igjen tingene dine hver dag. 

Tropisk klima og verdenskjente kyststrekninger

Pakk bobilen og gjør deg klar for eventyr i Australias barske outback i Northern Territory, eller langs en av verdens vakreste kyststrekninger: billedskjønne Great Ocean Road i Victoria, eller legg ut på den ultimate strekningen langs østkysten og beveg deg fra vakre Sydney mot tropisk klima, regnskog, nasjonalparker, milelange strender og ikke minst det spektakulære korallrevet Great Barrier Reef i Queensland.

Noen av de mest kjente veistrekningene i Australia er:

Bobilferie i Queensland 

Reis på en fabelaktig bobilferie i Queensland, på østkysten i Australia. Lei en bobil i Queensland og utforsk denne fantastiske staten på egen hånd, og i hyggelige og komfortable omgivelser.

Queensland er et utrolig attraktivt feriemål på grunn av det fantastiske klimaet, det imponerende korallrevet Great Barrier Reef og generelt den vakre og mangfoldige naturen som finner der. Og ferieopplevelsen vil definitivt ikke bli skuffende hvis du leier en bobil i Queensland hvor du har friheten til å kjøre hvor som helst mens man har med alt man trenger.

I en bobil kan du komme deg rundt og oppleve alt fra frodig, dyp og grønn regnskog til gull og den øde outbacken. Du kan slappe av i skyggen av palmer eller teste ut ulik vannsport på en av de vakre sandstrendene eller utforske Queenslands hovedstad, Brisbane.

Bobilferie i New South Wales

Ta med venner og familie og kjør ut på et eventyr i bobil i vakre New South Wales. BENNS formidler utleie av bobiler i denne vakre staten, hvor Australias mest berømte by, Sydney, også er. I New South Wales vil du også finne et vell av naturskjønne steder som du kan velge og vrake mellom når du reiser rundt i en bobil i New South Wales.

På en bobilferie her kan man blant annet se frem til late dager på Bondi Beach, naturopplevelser i nasjonalparken Blue Mountains eller vinsmaking i Hunter Valley, den eldste og kanskje den beste av Australias mange fine vindistrikter.

Reis på bobilferie og opplev Australia fra landeveien 

BENNS tilbyr bobiler og campervans som gir deg muligheten til å utforske Australia akkurat når og hvor du vil uten at du må gå på kompromiss med komforten. Prisene er gunstige, så det finnes noe for enhver smak og lommebok. 

Vi sjekker priser på forespørsel, men husk at jo tidligere man booker, jo lavere er prisene. Alle våre priser inkluderer forsikring så du skal slippe for ubehagelige overraskelser. 

Lei bobil i Australia hos BENNS nå! 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din bobilferie i Australia. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Kjør gjennom den australske outbacken - Bobil i Australia
Kjør gjennom den australske outbacken - Bobil i Australia
Great Ocean Road i Victoria - Bobil i Australia
Great Ocean Road i Victoria - Bobil i Australia
Ta med familien på bobilferie, sosialt og opplevelsesrikt - Bobil i Australia
Ta med familien på bobilferie, sosialt og opplevelsesrikt - Bobil i Australia
Stopp langs flotte strender langs veien - Bobil i Australia
Stopp langs flotte strender langs veien - Bobil i Australia
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en bobilferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din bobilferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: