23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Safari i Botswana

Botswana er Afrikas safariperle nummer 1 - det er her du virkelig får de autentiske og uspolerte natur- og dyreopplevelsene! Det er langt færre turister enn i Kenya og Tanzania for eksempel, så du vil føle enn mer unik og uavbrutt tilstedeværelse og er helt i ett med naturen. 

safari i Botswana kan dere også oppleve afrikansk kultur og folkeliv, i et av Afrikas mest velfungerende land med demokrati og gode levestandarder. Samtidig finnes det en rekke helt spesielle lodges og overnattingssteder i de forskjellige nasjonalparkene som garantert vil gi deg noen unike kulturelle opplevelser.

Botswanas safariparker

Dyrelivet er veldig mangfoldig og landskapet varierer fra øde saltsletter og ørken til gressletter, frodige planter og savanner så langt øye kan se. Flere av Afrikas mest fantastiske nasjonalparker ligger i Botswana, blant annet den velkjente Chobe nasjonalpark, Okavangodeltaet, Kalahariørkenen med det unike Makgadikgadi Pans Game Reserve og Moremi Game Reserve

Chobe National Park 
Nordøst i Botswana ligger et av Afrikas største safariområder, Chobe National Park. Nasjonalparken er velkjent for antallet elefanter som befinner seg der, ca. 50 000 og totalt sett består den av mer enn 120.000 ville dyr. På en safaritur rundt i Chobe nasjonalpark vil man bli eksponert for et overdådig dyre- og fugleliv, variert natur og flere økosystemer. 

Okavangodeltaet
Opplev Okavangodeltaet sett fra luften i et fly som gir et godt overblikk eller gjennom en seiltur i et tradisjonelt transportmiddel laget av utskårede trestammer, kalt Mokoro. Velger man det siste alternativet får man ta del i en unik opplevelse som tar deg gjennom deltaet mens man nyter omgivelse rundt preget av natur og dyreliv. 

En Botswana-safari passer de som ønsker en spennende og fri, men samtidig praktisk og tilrettelagt reiseopplevelse, som garanterer at dere får den fulle opplevelsen av alt Botswana har å tilby. Uansett om dere har reist rundt i Afrika tidligere eller om dette er deres første møte med dette fantastiske kontinentet, så vil vi varmt anbefale å dra på safari i Botswana for en helt ekstraordinær safariopplevelse. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din safari i Botswana. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Seil gjennom Okavangodeltaet i en tradisjonell mokoro - Safari i Botswana
Seil gjennom Okavangodeltaet i en tradisjonell mokoro - Safari i Botswana
En flokk elefanter i Chobe National Park
En flokk elefanter i Chobe National Park
Dyrelivet i Moremi Game Reserve
Dyrelivet i Moremi Game Reserve
Opplev flodhester ved Okavango Delta - Safari i Botswana
Opplev flodhester ved Okavango Delta - Safari i Botswana
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en safarireise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge safari i Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: