23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
'
Klikk her for tilbud

Finn din reise

Botswana er Afrikas safariperle nummer 1 - det er her du virkelig får de autentiske og uspolerte natur- og dyreopplevelsene! Det er langt færre turister enn i Kenya og Tanzania for eksempel, så du vil føle enn mer unik og uavbrutt tilstedeværelse og er helt i ett med naturen. 

safari i Botswana kan dere også oppleve afrikansk kultur og folkeliv, i et av Afrikas mest velfungerende land med demokrati og gode levestandarder. Samtidig finnes det en rekke helt spesielle lodges og overnattingssteder i de forskjellige nasjonalparkene som garantert vil gi deg noen unike kulturelle opplevelser.

Botswanas safariparker

Dyrelivet er veldig mangfoldig og landskapet varierer fra øde saltsletter og ørken til gressletter,  frodige planter og savanner så langt øye kan se. Flere av Afrikas mest fantastiske nasjonalparker ligger i Botswana, blant annet den velkjente Chobe nasjonalpark, Okavangodeltaet,  Kalahariørkenen med det unike Makgadikgadi Pans Game Reserve og Moremi Game Reserve

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din safari i Botswana. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Seil gjennom Okavangodeltaet i en tradisjonell mokoro - Safari i Botswana
Seil gjennom Okavangodeltaet i en tradisjonell mokoro - Safari i Botswana