23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Send reiseforespørsel

På en reise til Island byr på noen fantastiske og fortryllende naturopplevelser. Her venter de vakre naturvidunderne som f.eks. fossen Gullfoss, lagunen Jökulsárlón og geysiren Geysir. En ferie på Island byr også den velkjente 'Blå Lagune' og hvor dere kan nyte den varme kilden. Avhengig av når dere reiser til Island, har dere også mulighet til oppleve spektakulære nordlys.

Reiser til Reykjavík

En reise til Islands hovedstad Reykjavík byr på et spennende kulturliv, flotte butikker og spennende arkitektur. Cirka 60% av Islands samlede befolkning bor i hovedstaden. Når dere reiser til Island er det et 'must' å se den 74 meter høye Hallgrímskirken og Reykjavíks kjennetegn. Er det klarvær, er det en spektakulær utsikt utover byen fra tårnet, og det er mulig å se hele veien til Snæfellsjökull. 

Besøk Kópavagour, en trivelig by nært Reykjavík, som byr på mange flotte kulturopplevelser. Her finner dere bl.a. naturhistorisk museum, hvor dere bl.a. kan lære mer om geologien på Island. 

Naturopplevelser på Island

På en ferie på Island står naturopplevelsene i kø. Island byr på en rekke kontrastfylte og forskjelligartede naturopplevelser og noe for enhver smak. Slapp av i en varm kilde etter en tur ute på de enorme lavamarkene, opplev de enorme isbreene og la dere imponere av de trollbindende fossene og geysirene. 

Besøk den vakre nasjonalparken Thingvellir og dra til Gullfoss og Geysir. Spektakulære og minneverdige Gullfoss har et fall på hele 32 meter og er oppdelt i faser. Geysir sies å være en av de største geysirene i verden og har hatt en imponerende høyde på opptil 80 meter. Ta turen til Jökulsárlón, som er Islands største isbreesjø og virkelig vakker, og nyt flotte turer i området.

Den Blå Lagune

En reise til Island er nesten ikke komplett uten et besøk til den verdenskjente Blå Lagune. Nyt den varme kilden som det sies har helbredende effekter og opplev en utrolig forkjælelse og velvære.

Vi i BENNS er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Island. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Lundefugler - Reiser til Island
Lundefugler - Reiser til Island
Geysiren Stokkur - Reiser til Island
Geysiren Stokkur - Reiser til Island
Den berømte Blå Lagune - Reiser til Island
Den berømte Blå Lagune - Reiser til Island
Mellom den europeiske og nordamerikanske platen - Reiser til Island
Mellom den europeiske og nordamerikanske platen - Reiser til Island
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Europa

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Europa

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: