23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Island

En reise til Island byr på noen fantastiske og fortryllende naturopplevelser. Her venter opplevelser av uberørt og enestående natur som f.eks. fossen Gullfoss, lagunen Jökulsárlón og geysiren Geysir. En ferie på Island byr også den velkjente 'Blå Lagune' hvor dere kan nyte den varme kilden. Avhengig av når dere reiser til Island, har dere også mulighet til oppleve spektakulære nordlys.

Reiser til Reykjavík

En reise til Islands hovedstad Reykjavík byr på et spennende kulturliv, flotte butikker og spennende arkitektur. Cirka 60% av Islands samlede befolkning bor i hovedstaden. Når dere reiser til Island er det et 'must' å se den 74 meter høye Hallgrímskirken, Reykjavíks kjennetegn. Er det været klart, får dere en spektakulær utsikt utover byen fra tårnet, og det er mulig å se hele veien til Snæfellsjökull. 

Besøk Kópavagour, en hyggelig by i nærheten av Reykjavík, som byr på mange flotte kulturopplevelser. Her finnes bl.a. naturhistorisk museum, hvor man kan lære mer om geologien på Island. 

Naturopplevelser på Island

På en ferie til Island står naturopplevelsene i kø. Island byr på en rekke kontrastfylte og unike naturopplevelser, noe for enhver smak. Slapp av i en varm kilde etter en tur ute på de enorme lava markene, opplev de enorme isbreene og la dere imponere av de trollbindende fossene og geysirene. 

Besøk den vakre nasjonalparken Thingvellir og dra til Gullfoss og Geysir. Spektakulære og minneverdige Gullfoss har et fall på hele 32 meter og er oppdelt i faser. Geysir sies å være en av de største geysirene i verden og har hatt en imponerende høyde på opptil 80 meter. Ta turen til Jökulsárlón, som er Islands største isbresjø og virkelig vakker. Nyt flotte turer i området.

Den Blå Lagune

En reise til Island er nesten ikke komplett uten et besøk til den verdenskjente Blå Lagune. Lagunen er en av Islands mest besøkte attraksjoner, og med god grunn. Nyt det varme vannet som angivelig også skal ha en helbredende effekt i visse områder. Et besøk til Den Blå Lagune, vil uten tvil gi dere en deilig følelse av velvære.

Vi i BENNS er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Island. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Lundefugler
Lundefugler
Geysiren Stokkur
Geysiren Stokkur
Den berømte Blå Lagune
Den berømte Blå Lagune
Mellom den europeiske og nordamerikanske platen
Mellom den europeiske og nordamerikanske platen
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Europa?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Europa!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: