23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Safari i Afrika

Hvert land på det afrikanske kontinentet har sitt eget særpreg og sin helt egen sjarm, og som førstegangsreisende på safari i Afrika kan det noen ganger være vanskelig å velge reisemål. Landskapet, dyrelivet og naturen varierer fra land til land og fra sted til sted.

Kontinentet som helhet byr på autentiske landsbyer, kosmopolitiske storbyer, fjellandskap, elver, ørkener, kritthvite sandstrender og ikke minst storslåtte safariopplevelser.

Dyrelivet på safari i Afrika

En safari i Afrika er en sikker vinner for spektakulære dyreopplevelser for her får du alltid sett et mangfoldig og utallig dyreliv. Basert på hvor man reiser så kan man se store dyreflokker, rovdyr, fugleliv og det afrikanske landskapet. Mange drømmer om å se de velkjente "Big Five" som består av vannbøffel, elefant, løve, neshorn og leopard, og det er gode muligheter for å oppleve disse fem dyrene på en safari. Ellers kan man se sebra, flodhest, gnu, sjiraff og mange andre spennede og eksotiske dyr.

Finn din safari i Afrika

Våre reisespesialister er eksperter på safari, og hjelper deg gjerne med å sette sammen de beste safariopplevelsene for deg. Vi har en rekke forskjellige turer til blant annet Kenya, Tanzania, Botswana, Sør-Afrika og Namibia, alle spekket med opplevelser for alle sanser, på ethvert plan - og for enhver lommebok.

Finner du ikke den rette for deg, så ta kontakt med oss så vi kan hjelpe deg å skreddersy den perfekte turen for deg og ditt reisefølge.

Afrikas beste safariområder:

Afrika har endeløse muligheter for storslåtte safariopplevelser, og her er de mest populære og velkjente som byr på et mangfoldig dyreliv og praktfull natur:

Safari og badeferie

En safarireise er en opplevelse utenom det vanlige - en reise fylt med storslåtte aktiviteter fra morgen til kveld. Etter en safaritur kan man kanskje bli litt mettet på opplevelser, og ønske å koble av med en ukes badeferie i etterkant. Kombinér for eksempel med en:

Kanskje frister det også med et opphold i Cape Town, Johannesburg eller andre storbyer når man først er der?

Reiser til Afrika med BENNS betyr en hel rekke med autentiske opplevelser og minner for livet, så book din reise i dag. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din safarireise. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Leopard i Tanzania
Leopard i Tanzania
Opplev sebraer - Safari i Afrika
Opplev sebraer - Safari i Afrika
Se elefanter på savannen i Afrika
Se elefanter på savannen i Afrika
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en safarireise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge safari i Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: