23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Færøyene

En reise til Færøyene byr på noen helt fantastiske og unike opplevelser. Opplev en unik, vill og grønn natur med et skiftende vær. Dette gjør at en ferie på Færøyene alltid vil overraske. Uansett om det regner, er tåke eller stråleden sol, vil en reise til Færøyene alltid være fortryllende vakker. 

Reiser til Torshavn

På en reise til Færøyene kommer dere naturligvis forbi Torshavn. I denne sjarmerende hovedstaden finner dere fargerike hus, trygt plassert mellom de smaragdgrønne fjellene og det brusende havet.

Når dere er på Færøyene og besøker Torshavn anbefales det å ta en tur ned til havnen og ta inn skuet av de mange forskjellige båtene. Gå rundt i den gamle bydelen med Tinganes og de koselige husene. Her finner dere hyggelige cafeer og nisjebutikker og det er mange gode muligheter for smakfull mat.

Reiser til Gjógv

En annen by som anbefales på en Færøyene ferie er den idylliske Gjórv, som ligger ca. en times kjørsel fra Torshavn. Med i underkant av 50 innbyggere, ligger Gjórv helt nord på øyen Eysturoy og er oppkalt etter en 200 meter lang bukt som går igjennom byen. De idylliske omgivelsene, med sin spektakulære utsikt over Atlanterhavet, skaper også gode rammer for flotte fjell- og gåturer. 

Reiser til Nordøyene

På en reise til Færøyene anbefales det å ta turen til de nordliggende øyene. Dere kommer dere til Klaksvík fra byen Leírvik gjennom en imponerende og dekorert tunnel. Det er den velkjente færøyske kunstneren Tróndu Patursson som står for den uforglemmelige lyskunsten. Fra Klaksvík er det gode muligheter til å utforske de andre Nordøyer som hver især byr på dramatiske og ville landskap. 

På øyen Viðoy ligger Færøyenes nordligste by, Viðareiði, som bestemt er et besøk verdt. Nyt en kopp kaffe eller et godt rundstykke i den lokale restauranten. 

Vi i BENNS er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Færøyene. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Sauer på øya Vagar
Sauer på øya Vagar
Trivelige Torshavn
Trivelige Torshavn
Lundefugler
Lundefugler
Idylliske Gjógv
Idylliske Gjógv
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Europa?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Europa!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: