23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Med våre rundreiser får du det optimale utbyttet av din valgte destinasjon. En rundreise i Sør-Afrika er den ideelle reiseopplevelsen for deg som søker en aktiv ferie og ønsker å utforske Sør-Afrikas fullkomne natur, oppleve kontinentets ville dyreliv på kloss hold og landets mangfoldige kultur. 

Sør-Afrika blir kalt «hele verden i ett land» av gode grunner, for her er det en fantastisk smeltedigel av folkeslag, språk og kulturer fra hele verden. På en rundreise med oss kan du få oppleve spennende multikulturelle storbyer, slik Cape Town, hvor det bor det etterkommere etter flere ulike afrikanske stammer, australiere, indere, briter og nederlendere.

På en rundreise i Sør-Afrika er en av høydepunktene den berømte Garden Route – strekningen langs Sør-Afrikas sørlige kyst fra Mossel Bay i vest til Storms River i øst. Denne 200 km lange veistrekningen er har det mildeste klimaet i Sør-Afrika og det nest mildeste klimaet i hele verden, etter Hawaii. Ruten ligger mellom majestetiske fjell og Det indiske hav og er hjem til ti naturreservater med forskjellige økosystemer. Et paradis for naturelskere!

BENNS tilbyr flere forskjelligartede rundreiser i Sør-Afrika, men felles for dem alle er ekstraordinære naturopplevelser, safariliv og muligheten til utallige spennende utflukter og aktiviteter for alle andre.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din rundreise i Sør-Afrika. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Cape Town - Rundreiser i Sør-Afrika
Cape Town - Rundreiser i Sør-Afrika
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din rundreise

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din rundreise

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: