23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise i USA

Elsker du å reise, men vil helst unngå en lang og ukomfortabel reisetid? Da bør du blir med BENNS på cruise i USA. Kjennetegnet ved et cruise er at det er den perfekte kombinasjonen av avslapning og opplevelser. Cruiseskipet som tar deg rundt gjør at selve reisen mellom destinasjonene gjøres til en uforglemmelig del av din ferie, da du bare kan lene deg tilbake og nyte komforten og fasilitetene om bord.   

cruise i USA får du muligheten til å oppleve dette enorme landet og utforske dens mangfoldige severdigheter. Når du går i land på de forskjellige stoppene underveis på cruiset, er det opp til deg selv om du vil benytte deg av de utfluktene skipet tilbyr eller utforske destinasjonene på egen hånd. Velkommen på et cruise i USA, hvor mulighetene er like mange som i landet!

Hvorfor dra på cruise i USA

Cruise i USA er en opplevelse for folk i alle aldre, enten du er glad i storbyferie, strandferie, opplevelsesferie eller noe helt annet. Her får du virkelig alt! USA byr på uovertrufne naturopplevelser, og den amerikanske kulturen bærer preg av mange ulike etnisiteter som sammen utgjør landets spennende befolkning. Hopp om bord på et av BENNS' cruise i USA og gjør deg klar for en ferie fylt med komfortabel luksus og uforglemmelige opplevelser. 

Cruise i Alaska

Et cruise i USA kan også ha en reiserute som inkluderer opplevelsesrike Alaska. På en cruisereise i Alaska så vil dere oppleve landets enestående kultur og natur med øde villmark, fantastiske isbreer, majestetiske fjellkjeder, historiske 'Gold Rush' byer og innfødte folkeslag. 

En cruisereise i Alaska tar dere med på en fantastisk rundreise i et av verdens vakreste og mest storslåtte naturområder med uberørte skogsområder, høye fjell, isbreer og fjorder. Videre får man oppleve en enestående fauna med grizzly- og svartbjørner til lands og store hvaler, spekkhoggere og delfiner til vanns. 

Cruise i Hawaii

Et cruise i USA kan også ha en reiserute som inkluderer vakre Hawaii. Et cruise i Hawaii er en fantastisk mulighet for å komme rundt til noen av de utrolige vulkanøyene uten å måtte flytte rundt hele tiden. En unik odyssé, hvor reisen som oftest går til øyene: Oahu, Maui, Kauai og Big Island Hawaii.

Hver øy har sine helt egne karakteristika, hvilket gjør at en rundreise mellom øyene byr på noe nytt og annerledes hver gang en ny øy besøkes.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy ditt cruise i USA. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Se alle våre cruisereiser her.

Seil langs kysten av Florida om bord et cruise i USA
Seil langs kysten av Florida om bord et cruise i USA
Besøk Juneau i Alaska på et cruise i USA
Besøk Juneau i Alaska på et cruise i USA
Seil forbi Hubbard Glacier i Alaska om bord et cruise i USA
Seil forbi Hubbard Glacier i Alaska om bord et cruise i USA
Opplev Hawaii med et cruise i USA
Opplev Hawaii med et cruise i USA
Opplev sjarmerende steder i New England med et cruise i USA
Opplev sjarmerende steder i New England med et cruise i USA
Reiseekspert Mari kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din cruiseferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruiseferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: