23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Fiji

Legg fra deg mobilen og iPaden, synk ned i hammocken og still klokka på «Fiji-time». Hastverk, stress og mas finnes ikke i vokabularet til fijianerne, så på en reise til Fiji må du bare innfinne deg med at det eneste som gir deg en fornemmelse av tid er når det krystallklare vannet trekker seg tilbake i fjæra eller når den spektakulære røde sola går ned i horisonten eller bak palmen du slapper av under.

Øyhopping på Fiji

Fiji består av 330 øyer, hvor omtrent en tredjedel er befolket. De to største og industrielt viktigste øyene er Viti Levu og Vanua Levu. På den sydligste av øyene, Viti Levu finner man blant annet hovedstaden Suva, hvor omtrent tre fjerdedeler av fijianerne bor og jobber. Suva er en relativt stor by, men de fleste turistene som reiser til Fiji er der først og fremst for å oppleve de eksotiske øyene.

Fra de største øyene er det mulig å organisere reiser til de mindre omkringliggende øyene. Reiser til Mamanuca- og Yasawaøyene er spesielt populære, og har til og med vært brukt i innspillingen til blant annet filmene ‘Cast Away’ og ‘The Blue Lagoon’.

Surfing og snorkling på Fiji

Fiji har vært et populært reisemål i mange år, og det er vel ikke så rart når øya er så tett på paradis som det er mulig å komme. Hvite sandstrender, skyfri himmel, tropisk klima og kanskje verdens beste snorklemuligheter. Fiji er også en stor surfedestinasjon som årlig lokker entusiaster fra hele verden.

Befolkningen på Fiji er over gjennomsnittet gjestfrie og varme, og det er ikke rent sjelden man blir bedt hjem til noen lokale for å dele en kopp med den tradisjonelle drikken Kava.

Les mer om Oseania her.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Fiji. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Nucala Island, en av øyene som utgjør Yasawa Islands - Reiser til Fiji
Nucala Island, en av øyene som utgjør Yasawa Islands - Reiser til Fiji
Opplev klovnefisken og andre vakre skapninger under vannoverflaten - Reiser til Fiji
Opplev klovnefisken og andre vakre skapninger under vannoverflaten - Reiser til Fiji
Blomst på Yasawa Islands - Reiser til Fiji
Blomst på Yasawa Islands - Reiser til Fiji
Reiseekspert Heidi kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Oseania?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Oseania!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: