23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Seychellene

Uforglemmelige solnedganger, noen av verdens vakreste strender, unike dyr og planter, foruten en avslappende atmosfære krydret med arabisk, fransk britisk, afrikansk og kinesisk kultur. Til vanns i de lune buktene svømmer utallige forskjellige, fargerike fisker – et paradis for snorklere. Dette er noe av det som venter på en reise til Seychellene!

Reisetips for deg som skal på ferie til Seychellene 

Man skal ikke kjede seg på ferien og det gjør man i alle fall ikke på Seychellene. Her er det nok å se og gjøre, både til lands og til vanns. Nedunder har vi noen forslag til hva du kan fylle ferien med.

Velg mellom utallige vakre strender

Seychellene består av hele 115 øyer som er spredd utover Det indiske hav, ikke langt fra i Øst-Afrikas kyst. De to største øyene er Mahé og Praslin. Mange av strendene på Seychellene er tilnærmet uberørte og noen av dem kan du ha nesten helt for deg selv. Disse bør du virkelig utforske! Fra en strand til den neste, er bare en 5 minutters kjøretur unna. En fottur langs kysten fra Beau Vallon til Anse Major på Mahé tar ca. i underkant av 2 timer og premien er små, øde strender en konge verdig. Sceneriet på denne turen er helt magisk!

Vi anbefaler deg også å besøke nydelige strendene Anse Lazio og Anse Volbert på Praslin og Anse Cocos og Anse Source D’Argent på La Digue.

Hovedstaden Victoria på Mahé

Den internasjonale flyplassen ligger ikke langt fra Seychellenes sjarmerende og knøttlille hovedstad, Victoria på øya Mahé. Denne hyggelige byen bør virkelig oppleves og attraksjonene kan nåes til fots. Se blant annet Victorias gamle klokketårn, tinghuset, den botaniske hagen, nasjonalhistorisk museum, hindutempelet Arulmigu Navasakti Vinayagar og markedet Selwyn-Clarke. Victoria Market er et samlingspunkt for de lokale.

Seychellene byr på både tørre og våte aktiviteter

Om du etter noen bedagelige dager på stranda ønsker å få beveget kroppen litt, er det nok av vann- og landaktiviteter på Seychellene.

Det indiske havs varme vann gjør at øystaten er et rent paradis for vannentusiaster. Utforsk havet med en katamaran, seilbåt eller yacht. Hovedaktivitetene i det våte elementet er uten tvil snorkling, dykking og fisking – og kan gjøres så å si overalt her. Snorkling er selvsagt helt gratis. Et skattekammer av blant annet tropiske fisker, ørneskater og havskilpadder finner dere for eksempel på noen av de mindre strendene ved Glacis, ved Anse Royal og langs revene ved Port Launay på øya Mahé.

Noen av aktivitetene dere kan velge mellom på land er et slag med golf, spille badminton og tennis, eller bli med på hesteridning, sykling og fotturer. På de mindre øyene vil dere på en sykkel- eller fottur få noen flotte naturmotiv på kameraet! Det er også mange flotte turstier på Mahé og Praslin. Fugletitting er en annen populær aktivitet, spesielt på den lille øya Cousin som er hjemmet til mer enn 300.000 ulike fuglearter!

Andre forslag til opplevelser på Seychellene:

  • Opplev Coco del Mers spesielle kokosnøtt, faktisk verdens største frø, som vil gi deg noen gøyale assosiasjoner på øya Curieuse eller i naturreservatet Vallé de Mai på Praslin. Sistnevnte står oppført på UNESCOs verdensarvliste
  • Prøv den lokale maten med kreolsk innflytelse
  • Besøk Takamaka Bay – her finner du Mahés største romdestilleri

Klimaet på Seychellene

Seychellene er et trygt reisemål året rundt for deg som lengter etter sol og varme, da temperaturen ligger på mellom 24 og 32, mens badetemperaturen sjeldent går under 27 grader. Varmen blir som oftest dempet av forfriskende sjøbris, spesielt ved strendene. Tørkeperioden er fra mai til oktober. Den beste tiden å reise til Seychellene er april, mai, september, oktober og november.  

Les mer om Afrika her.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Seychellene. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Opplev det spennende undervannslivet
Opplev det spennende undervannslivet
Marked i hovedstaden Victoria
Marked i hovedstaden Victoria
Opplev den vakre stranda Anse Lazio
Opplev den vakre stranda Anse Lazio
Kjempeskilpadden Aldabara finnes kun på Seychellene
Kjempeskilpadden Aldabara finnes kun på Seychellene
Fargerikt hinduistisk tempel kalt Arul Mihu Navasakthi Vinayagar i Victoria
Fargerikt hinduistisk tempel kalt Arul Mihu Navasakthi Vinayagar i Victoria
Det frodige naturreservatet Vallé de Mai
Det frodige naturreservatet Vallé de Mai
Den spesielle kokosnøtten Coco de mer
Den spesielle kokosnøtten Coco de mer
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: