23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise i Det indiske hav

Et cruise i Det indiske hav er en reise i et område som byr på en fantastisk buffét av eksotiske reisemål, alle unike på hver sin måte. Her får dere oppleve fantastiske strender, klart vann, fargerikt korallrev, unik kultur og arkitektur, kulinariske opplevelser og ikke minst merker dere historiens vingesus fra gamle handelsruter og den europeiske koloniseringen.

Et cruise i Det indiske hav er en kontrastfylt reise hvor nåtidens modernisme og hippe, travle metropoler med glitrende skyskrapere møter urgamle tradisjoner og steder hvor tiden nærmest har stått stille. 

Et cruise i Det indiske hav er en fantastisk måte å komme seg rundt til en lang rekke med reisemål som mange kun drømmer om. Tenk bare på Seychellene, Maldivene, Madagaskar, Mauritius, India - ja, listen er lang og postkortmotiver setter drømmene igang.

Et cruise i Det indiske hav kan ta mange former. Det 'rene' cruiset seiler typisk rundt i det enorme område som er avgrenset av Afrika og India, og inkluderer som regel landene nevnt over.

Andre eksotiske cruisereiser kombinerer fx. Midtøsten, India og Asia hvor det typisk seiles fra Dubai til Singapore. Alternativt fra Europa til Singapore. På disse lengre cruisereisene besøker man ofte Sri Lanka, Thailand og Malaysia i tillegg. 

På reisen som begynner i Europa seiler dere gjennom Suezkanalen og på den måten kombineres to ikoniske cruisereiser: Cruise gjennom Suezkanalen og cruise rundt i Det indiske hav.

Reisemål på et cruise i Det indiske hav

Seychellene

Seychellene er et øyhav på 115 granitt- og koralløyer i Det Indiske Hav. Her finner dere utallige vakre strender, flere av dem kåret som verdens beste, fantastiske korallrev og naturreservater med sjeldne dyr som den gigantiske Aldabra skildpadden. Les mer om Seychellene.

Madagaskar

Madagaskar er verdens 4. største øy og er fortsatt nesten uberørt av turister. Madagaskar byr på en helt unik flora og fauna som kun finnes her, bl.a. lemurer, sifakaer, kameleoner m.m. Ellers er øya omkranset med vidunderlige strender. Les mer om Madagaskar

Mauritius

Mauritius er kjent for sine flotte strender, luksusresorts og vakre natur, dominert av det 556 meter høye fjellet Le Morne Brabant, beskyttet av UNESCO. Les mer om Mauritius.

Maldivene

Maldivene er et kolossalt øyrike med 1200 koralløyer, som ligger spredt nord og sør for hovedstaden Malé. I Maldivene gjelder regelen: En øy, et resort. Maldivene er det ultimative strandparadiset. Les mer om Maldivene.

Réunion

Réunion er et fransk territorium og er veldig forskjellig fra andre øyer i Det Indiske Hav. Her finner dere også fine strender og flott vann, men det er spesielt øyas vulkanske indre som tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Her finner dere et unikt UNESCO-beskyttet naturområde, Cirque de Mafate. Les mer om Réunion.

Les mer om Dubai, Oman, India og Sri Lanka.

Reis på cruise i Det indiske hav med BENNS

Med BENNS har dere flere muligheter til å reise på cruise i Det indiske hav, enten som del av en gruppe eller på egenhånd. Kontakt oss og la oss gi dere et tilbud på et cruise i Det indiske hav.

Se alle våre cruisereiser her.

Baobab-trær på Madagaskar
Baobab-trær på Madagaskar
Anse Lazio, Seychellene
Anse Lazio, Seychellene
Skillpadde på Seychellene
Skillpadde på Seychellene
Bo i paradislignende omgivelser på Maldivene
Bo i paradislignende omgivelser på Maldivene
Idylliske Mauritius og fjellet La Morne Brabant
Idylliske Mauritius og fjellet La Morne Brabant
Spennende dyreliv på Madagaskar, her en gjeng med lemurer
Spennende dyreliv på Madagaskar, her en gjeng med lemurer
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: