23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise i Afrika

En cruisereise til Afrika er noe helt spesielt. Det afrikanske kontinentet byr på eventyr, eksotiske dyr, tropisk jungel, ville elver og fantastiske sandstrender. Kombinert med områdets mange kulturer, er en reise til Afrika kilden til uforglemmelige reiseopplevelser.

Afrika består av 53 land med hver sin kultur og lidenskap, som gir mange muligheter for reiser og opplevelser. Cruise er kanskje ikke den mest utbredte reisetypen (de fleste velger safari), men det er en fabelaktig måte å kombinere flere afrikanske destinasjoner, og likevel dra på safari når man er i land.

Hvis cruisereisen til Afrika er deres første, eller om dere vil besøke dette strålende kontinentet nok en gang, er det vanskelig å ikke bli bergtatt av Afrika.

Opplev Afrikas enestående natur

Utforsk tropiske regnskoger i det sentrale Afrika og Saharas endeløse sandørken i nord, og nyt synet av store savanner i øst og majestetisk høyland overalt på kontinentet.

Afrika er noe helt unikt når det kommer til natur og dyr, og dette kan du best oppleve i den sørlige delen av Afrika.

Se Afrikas ville dyr på safari

Er det noe som identifiserer Afrika som kontinent, er det helt åpenbart det utrolige dyrelivet som utspiller seg i den østlige og sørlige delen av det afrikanske kontinentet.

Afrika er hjemstedet for den største andelen av klodens store pattedyr, som elefanter, flodhester, nesehorn og løver. Safari er derfor en svært populær reisetype i store deler av Afrika, som også er helt super å kombinere med cruise.

Cruise i Sør-Afrika

Når cruiseskipet legger til kai, starter de ekstraordinære dyre- og kulturopplevelsene, og her er Sør-Afrika et høydepunkt.

I Port Elizabeth - på sørkysten, øst for Cape Town, kan dere litt nord for byen oppleve elefanter i Addo Elephant Park. Når dere er i Durban lenger oppe ved kysten, kan dere oppleve den multikulturelle storbyen, eller dra på en utflukt for å se Afrikas ville natur i dyrereservater som ligger i området. 

Ved Richards Bay kan dere møte zuluene, og høre om den store zulukongen Shaka. Ellers er det mulig å oppleve den unike iSamangaliso Wetland Park, som er på UNESCO's Verdensarvsliste.

Cruise i Namibia

Namibia er en annen utrolig spennende destinasjon, som det faktisk er mulig å oppleve med et cruiseskip. I Walvis Bay, midt på Namibias kyst, kan dere utforske ørkenlandskapets høye sanddyner, samt den tyske historien og kulturen i Swakopmund, hvor dere kan oppleve delfiner tett på.

Selv om byen Lüderitz i sør er omringet av et tilsynelatende nådeløst landskap, er kysten hjemstedet til et rikt dyreliv. Her finner du blant annet pingviner, hvaler, delfiner og et stort utvalg hekkende sjøfugler. Dere kan velge mellom å utforske kysten, eller dra på ørkeneventyr til den berømte sandørkenen Sossusvlei.

Cruiseopplevelser i Afrika

De overveldende naturopplevelsene på et cruise i Afrika, kombinert med luksuslivet til sjøs, gjør en cruisereise i denne verdensdelen til et utforglemmelig eventyr.

Velger dere cruise til Afrika, er det fokus på ulike naturopplevelser, så hvis dere er glad i natur, dyr og komfort - så har dere truffet helt riktig.

Vi er alltid klare for å hjelpe dere med å skreddersy deres cruise i Afrika. Kontakt en av våre reiseeksperter, og start planleggingen.

Les mer om cruisereiser her.

Les mer om alle våre reiser til Afrika

Opplev Cape Town med et cruise i Sør-Afrika
Opplev Cape Town med et cruise i Sør-Afrika
Krüger nasjonalpark, Sydafrika
Krüger nasjonalpark, Sydafrika
Addo Elephant nasjonalpark, Sør-Afrika
Addo Elephant nasjonalpark, Sør-Afrika
Sossusvlei, Namibia
Sossusvlei, Namibia
Nesehorn i Hluhluwe-Imfolozi game reserve i Sør-Afrika
Nesehorn i Hluhluwe-Imfolozi game reserve i Sør-Afrika
Opplev det multikuturelle Durban på et cruise i Sør-Afrika
Opplev det multikuturelle Durban på et cruise i Sør-Afrika
Reiseekspert Mari kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din cruiseferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruiseferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: