23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Badeferie

Ta en pause fra hverdagens kjas og mas, og dra avgårde på en herlig og solrik badeferie. BENNS tilbyr strandferier, kombinert med lokal kultur og vakker natur, til eksotiske destinasjoner over hele verden. Oppfyll drømmen om paradis og palmestrender i dag! 

Strandferie - Gjør akkurat det du har lyst til

Forestill deg å ligge i en hengekøye, omgitt av sol og palmer, mens du lytter til lyden av bølgeskvulp. En badeferie er midt i blinken for deg som har behov for å skru ned tempoet og bare ønsker å leve i nuet.

Hva med å kombinere storbyliv og strandferie i Miami, eller nyte slaraffenlivet langs Queenslands storslåtte kyst i Australia, hvor du setter av en dag til snorkling på verdenskjente Great Barrier Reef? Det er du som bestemmer hvordan din drømmeferie skal bli! 

Familieferie – Vi tilbyr både action og avslapning

En badeferie passer for alle aldre enten om du ønsker den helt rolige strandferien med avslapping mens barna leker i vannkanten, eller en mer actionfylt ferie sammen med din kjære. Det er nok av aktiviteter å bedrive i vannet: Surfing, vindsurfing, dykking og seiling for å nevne noe. 

Eksotiske destinasjoner

Kanskje ønsker dere at badeferien også skal inneholde kulturelle opplevelser og vakker natur? Et godt valg er Asia, hvor man kan besøke for eksempel Malaysia, Thailand og Indonesia. I disse landene går vakre strender hånd i hånd med eldgamle templer, frodige regnskoger og et kjøkken som få kan måle seg med. Det hele toppes med gjestfrie innbyggere som tar imot besøkende med åpne armer. 

Eller hva med Karibien som er selve synonymet på solrike dager? Det skal sies at en badeferie til en av Karibiens vakre øyer kan være så mye, mye mer enn "bare" asurblått vann og kritthvite strender. Som tidligere kolonier for blant annet spanjolene, franskmennene og britene byr flere av øyperlene på en helt unik fusjon av karibisk og europeisk historie og kultur. Her kan vi blant annet trekke fram Den dominikanske republikk, Bahamas og ikke minst Puerto Rico, den tidlige spanske kolonien som i dag tilhører USA

Kombinér sol- og strandliv med en safari i Afrika

Vil du dra på en ferie helt utenom det vanlige kan vi anbefale å kombinere en eventyrlig safaritur i f.eks. Tanzania, eller Kenya, etterfulgt av avslapning og paradislignende strender på krydderøya Zanzibar, eller langs den vakre Kenya-kysten. 

Det er med andre ord utallige destinasjoner å velge mellom for en minnerik badeferie, uansett når på året du ønsker å reise. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din badeferie. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Opplev Balis vakre strender i Indonesia
Opplev Balis vakre strender i Indonesia
Nyt en av de mange vakre strendene i Karibia
Nyt en av de mange vakre strendene i Karibia
Eksotiske strender utenfor kysten av Afrika
Eksotiske strender utenfor kysten av Afrika
Reiseekspert Bettina kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en badeferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge en badeferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: