23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Florida

I USAs nest sørligste stat finnes noen av verdens vakreste kystlinjer, men dette er bare én av de utallige attraksjonene man kan oppleve på en reise til Florida. I solskinnsstaten kan du se frem til kritthvite strender, tropiske øyer, eventyrlige våtmarksområder, fargerike storbyer og verdenskjente fornøyelsesparker. Florida har med andre ord noe å tilby alle reisende, store som små.

Fra sørstatssjarm til en smeltedigel av spennende kulturer

I den nordlige delen av Florida vil man kunne få oppleve sørstatenes kjøkken og sjarm. Men jo lenger sør du reiser i Florida, dess mindre ligner staten på det man assosierer med «The South». Storbyene har en fargerik blanding av mange forskjellige kulturer - spesielt Miami som kan sees på som en krysning mellom en amerikansk metropol og en latin-amerikansk storby. Lengst sør byr Florida Keys på strandlivets langsomme tempo og uformelle atmosfære. Tre storbyfavoritter i Florida er Miami, Orlando og Fort Lauderdale.

Reiser til Miami – storby- og strandferie 

Miami er mest kjent for sine vakre strender, glamorøse Ocean Drive og en actionfylt TV-seiere fra 80-tallet. Men i Miami kan du også få oppleve sjarmerende gater med vakre art deco-bygninger, gode restauranter og butikker, et livlig natteliv og ikke minst en avslappende livsstil. Miami er ganske påvirket av den cubanske kulturen, noe som gjør maten og drinkene her til en opplevelse i seg selv. Ta en rusletur gjennom Little Havana og kjenn på det cubanske langsomme tempoet.   Det er også i Miami du finner en av USAs vakreste lagune og kjente landemerke, nemlig Venetian Pool. Det er ikke uten grunn av Miami har erklært seg selv som det mest fantastiske stedet i USA.

Reiser til Orlando - verdens underholdningshovedstad

Orlando er kort sagt verdens største lekeplass for både barn og voksne. Her finner man et stort utvalg av temaparker: verdenskjente Walt Disney World, Universal Studios, Wet’n Wild og alligatorenes hovedstad – Gatorland, for å nevne noen. Men Orlando består ikke bare av adrenalinfylte temaparker. I byen kan man også roe ned tempoet og besøke spennende museer, samt vakre parker og hager, slik som i Harry P. Leu Gardens, hvor du kan nyte synet av planter fra hele verden, inkludert Floridas største rosehage. 

Reiser til Fort Lauderdale - Amerikas Venezia

Fort Lauderdale ligger på den vakre Gullkysten og er kjent for sine flotte strender. Fort Lauderdale kalles for «Amerikas Venezia» på grunn byens 500 km lange kanalsystem som gjør stedet populært for båtfolket. Fort Lauderdales strandpromenade summer av liv og byr på et vell av gatekaféer, spennende restauranter og butikker. Byens havn, Port Everglades, er en av de mest hektiske cruiseskip-havnene i verden, hvor enorme skip legger til kai før de setter kursen til Karibien, Mexico og andre eksotiske destinasjoner. Man kan trygt si at byens fortid som partysted for studenter er forbi.

Reisetips i Florida

Det er ikke kun storbyene i Solskinnsstaten Florida som tiltrekker seg besøkende fra hele verden, men også vakre strand-resorter, USAs eldste by, tropiske øyer og opplevelsesrike sumpområder.

Reiser til Everglades - eventyr i sumpen

Everglades nasjonalpark er Nord-Amerikas største sumpområde og huser flere spennende dyrearter, slik som alligatorer, skilpadder, flamingoer, pelikaner, vaskebjørner og mye mer. Den beste måten å oppleve nasjonalparken på er å bli med på en guidet tur rundt på sumpene i en «airboat». En parkvokter vil fortelle deg alt som er verdt å vite om Everglades sine sumper og dyreliv. Dessuten får man muligheten til å komme helt tett på dyrene. En tur i airboat er også en gøyal opplevelse når guiden setter farten opp og man suser av sted over sumpene mellom det høye gresset. BENNS arrangerer airboat-turer med transport fra Miami Beach.

Reiser til Florida Keys - utallige tropiske øyer

Øygruppa Florida Keys, bestående av rundt 1700 øyer, ligger som perler på en snor, forbundet av over 40 broer helt fra sørspissen av Florida og hele veien ut til Key West. Kjøreturen ut til Florida Keys er helt unik og en opplevelse i seg selv, da man ikke kan finne noe lignende andre steder i verden. Mange reiser direkte til Key West, men underveis er det faktisk mange tropiske oaser med flotte hoteller med en avslappet stemning som kjennetegner området. Key West er et kapittel for seg selv, med sin nærmest karibiske atmosfære. Kjent for sine hypnotiserende solnedganger og Hemingways stambar- Captain Tony’s Saloon, er byen et MUST.

Reiser til St.Augustine - USAs eldste by

USAs eldste by, St. Augustine som ligger på Floridas østkyst, har virkelig beholdt sin gamle, spanske sjarme. St. Augustine er mest kjent for sine sjarmerende og gamle gater, spansk arkitektur, historiske bygninger og ikke minst sin vakre bukt. Ta en spasertur ned St. George street, hvor du vil oppleve kunstgallerier, små butikker og gode restauranter. I sentrum vil du få øye på fortet Castillo de San Marco fra 1700-tallet som er en kjent turistattraksjon.

Reiser til Fort Myers - palmenes by

I Sørvest-Florida ligger Fort Myers, ofte omtalt som «palmenes by» etter at oppfinneren, Thomas Edison, plantet hundrevis av palmer i byen. De fleste turistene lar seg lokke til strendende ved Fort Myers Beach og Sanibal Island, fremfor å besøke byen. Men man bør absolutt ikke gå glipp av Fort Myers. Her kan du fiske, padle i kajakk, gå fotturer, delfinsafari og spise på gode restauranter for å nevne noe. I Edison & Ford Winter Estates kan man spasere rundt i vakre botaniske hager og få et godt innblikk livene til Thomas Edison som er kjent for å ha oppfunnet glødelampen, grammofonen og mikrofonen, samt bilkonstruktøren og industrilederen Henry Ford. Edison bodde her frem til hans død i 1931 og her er en rekke av hans oppfinnelser utstilt. 

Reiser til Sanibel Island - Strand- og familieferie

Ikke langt vest fra Fort Myers ligger barriereøya Sanibel Island, et vakkert og familievennlig sted uten neonlys, temaparker og billige strandbarer. Her får ingen bygninger lov til å være høyere enn palmene og motorstøy fra vannaktiviteter er bannlyst ved kysten. Sanibel Island er også et yndet sted for samlere som er på jakt etter spennende skjell, sneglehus og konkylier som havet har skylt inn på stranda. Det lune vannet ved øya gir skalldyrene de optimale forhold for vekst og derfor er Sanibel Island et av de beste stedene i verden for skjellsamlere.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Florida. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen. 

Miami Beach
Miami Beach
Orlando
Orlando
Everglades National Park
Everglades National Park
Key West, Florida Keys
Key West, Florida Keys

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
 • The Betsy South Beach

  The Betsy South Beach er et flott boutique hotell på South Beach, og i 2017 kom det med i reisemagasinets Condé Nast Travellers Gold list. Hotellet er kjent...

  Les mer
 • Marco Beach Ocean Resort

  Marco Beach Ocean Resort er et unikt hotell sammenlignet med de andre hotellene på Marco Island, og her tilbys det et høyt nivå av eleganse. De fokuserer på...

  Les mer
 • Aloft Sarasota

  The Aloft Sarasota er et moderne 3-stjerners hotell, plassert i sentrum av Sarasota med gåavstand til mange restauranter og underholdningssteder, og med kort...

  Les mer
 • Sandpearl Resort

  Sandpearl Resort er et 4-stjerners resort omringet av hvit sandstrand og krystallblått vann i Clearwater Beach, og kombinerer den naturlige skjønnheten til F...

  Les mer
 • Pelican Cove Resort & Marina

  Pelican Cove Resort & Marina utstråler en avslappet livsstil, lik den man ellers finner i Florida Keys. Resortet ligger usjenert til med en egen strand f...

  Les mer
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: