23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 09.00 - 15.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Send reiseforespørsel

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Sør i Florida finner man landets kjente og største våtmarksområder i Everglades. Reiser du til Everglades nasjonalpark venter det en stor variasjon i flora og fauna innenfor forskjellige økosystemer. Det er et rikt dyreliv her, både på land og til vanns, slik som alligatorer, krokodiller, skilpadder. Vil du utnytte besøket ditt i Everglades på beste vis anbefaler vi at du blir med på en guidet tur i sumpene i en «airboat».

Enda om nasjonalparken er åpen hele året er det viktig å vite at nasjonalparken har to veldig forskjellige sesonger: fra november til mars er den tørre perioden, mens fra april til november er den våte perioden. Under den tørre perioden som er under vinterstid er den mest travle tiden av året og perioden det er stort sannsynlighet for å se de mange dyreartene som lever her. Det er nemlig på denne tiden kommer flere vadefugler til området. Dessuten synker vannstanden, slik at mange av dyrene samler seg rundt de eksisterende vannhullene i området.

Les mer om USAs nasjonalparker 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Everglades National Park. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Opplev alligatorer - Reiser til Everglades nasjonalpark
Opplev alligatorer - Reiser til Everglades nasjonalpark
En vadefugl flyr over sumpene - Reiser til Everglades nasjonalpark
En vadefugl flyr over sumpene - Reiser til Everglades nasjonalpark
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til USA

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til USA

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: