23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Send reiseforespørsel

Å reise til Thailand er blitt veldig populært for nordmenn og med god grunn. Thailand er nemlig et land med mange ansikter, både når det gjelder kultur og natur. Her kan man oppleve alt fra et uimotståelig kjøkken, utallige vakre buddhistiske templer og gjestfrie innbyggere, til majestetiske fjell, frodige jungler, og eksotiske dyr, slik som tigrer, aper og elefanter. Men først og fremst er Thailand den perfekte destinasjonen for strandferier, da man her kan nyte et behagelig klima hele året, spesielt i vintermånedene. I Thailand kan man se frem til kritthvite sandstrender og bade i et krystallklart vann, både på fastlandet og på de mange vakre tropeøyene.

«Smilets land»

Det er ingen klisje at Thailand er kjent som «smilets land» - det er et faktum. Dette kommer selvsagt av at man virkelig føler seg velkommen fra første øyeblikk man ankommer landet. Over alt vil du bli møtt av smilende, gjestfrie og hjelpsomme thailendere. Med andre ord vil man i Thailand få oppleve en atmosfære og et folk, som er ulik mange andre steder i verden. 

Hvorfor man bør reise til Thailand

Thailand er nok det mest populære reisemålet i Sørøst-Asia, og et sted som mange vender tilbake til – igjen og igjen. Foruten de mange fantastiske strendene med sitt klare vann, er det også mange andre gode grunner til at man bør reise til Thailand. Blant annet er landets kultur sterkt preget av buddhismen, og man vil kunne se utallige spennende templer og andre kulturelle severdigheter i de store byene, slik som Bangkok og nordover. Thailand tilbyr dessuten utallige naturattraksjoner og aktivitetsmuligheter både i nord og sør. Thailand kan blant annet skilte med hele 102 nasjonalparker.

Kort oppsummert er Thailand et land full av variasjoner og overraskelser, hvor man alltid kan finne nye ting å oppdage og utforske. Derfor er våre reiser til Thailand også veldig populære, og vi vil hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie til Thailand, slik at du kommer hjem med både hodet og bagasjen fylt av uforglemmelige opplevelser. Den perfekte reisen til Thailand er selvsagt en kombinasjon av nord (den gylne trekant) og sør. På denne måten får man det beste av to verdener.

Reiser til Bangkok – et underholdningsmekka

Thailands hovedstad, Bangkok, er en enorm storby i rivende utvikling, hvor du vil oppleve et helt fantastisk nivå på hoteller, restauranter, barer og butikker. I de siste årene har Bangkok faktisk blitt kåret til en av verdens mest populære storbyer på grunn av byens utallige kulturelle attraksjoner, flotte handlesentre, koselige gatekjøkken og hippe restauranter og kaféer. Enda om man vil få oppleve vanvittig mye trafikk i byen, er Bangkok er sjarmerende med sin eksotiske atmosfære og sine alltid smilende innbyggere.

Sett deg i en tuk-tuk, eller en «longtail»-båt i klungene og utforsk Bangkok. Ta deg en cocktail blant skyene på Vertigo and Moon Bar. Dra på shopping på handlesenteret Siam Paragon. Se Storpalasset og de flotte templene Wat Arun og Wat Phra Kaew, eller besøk de spennende markedene Patong og Rod Fai Market. En ting er sikkert; man kjeder seg aldri i Bangkok.

Reiser til Chiang Mai – landets kulturelle vugge

1 timers flytur nord fra Bangkok, finner man Chiang Mai, Thailands neststørste by med sine 200.000 innbyggere. Chiang Mai regnes for å være Thailands kulturelle vugge. Bare Chiang Mais størrelse indikerer byens diametrale motsetning til Bangkok, og du vil fort få inntrykk av at Chiang Mai er noe helt annet et Thailands hovedstad. Her vil du kunne merke et mye lavere tempo, bedre luft og generelt en mye mer avslappet atmosfære.

Grunnlagt av kong Mengrai i 1296, er Chiang Mai er gammel by med en stolt og flott historie. Som den viktigste byen i det gamle Lanna kongeriket, ble Chiang Mai sentrum for en stor og viktig kulturell utvikling, noe de mange templene man kan se i dag vitner om. I den gamle bydelen finner man de kjente templene Wat Phra Singh og Wat Chedi Laung, og rett utenfor byen bør man oppleve templet Wat Phra That Doi Suthep som ligger på selve Suthep-fjellet. På en dag med skyfrihimmel vil man få en enestående utsikt over byen. Mange reiser til Chiang Mai på grunn av byens inngangsport til de mange naturopplevelsene som man kan få i de omkringliggende fjellene.

Reiser til Hua Hin – en sjarmerende fiskerlandsby

Den tidligere fiskerlandsbyen, Hua Hin, ligger ca. 230 km sør for Bangkok ved Siambukta. Den dag i dag er fiske en viktig industri, men det er turismen som er Hua Hins største inntektskilde. Her vil du få en gyllen mulighet til å spise på noen lekre restauranter, spesielt bør fiske -og sjømatrettene smakes. Gågaten i sentrum av byen blir hver kveld forvandlet til et festlig og fargerikt nattmarked. Hvis du vil oppleve den autentiske hverdagen til thailenderne, er det bare å ta en avstikker fra hovedgatene.

På byens hvite og langstrakte strand kan man senke skuldrene og nyte folkelivet. På sørenden av Hua Hin Beach vil du få øye på flerfoldige aper. På toppen av berget ligger Apetempelet, som er en av byens mest populære attraksjoner. Hua Hin er også den perfekte destinasjonen for golfelskere, da man her vil kunne bryne seg på flere forskjellige golfbaner.

Reiser til Koh Samui – Thailands øyperle

Vil man oppleve Thailands vaiende palmetrær og vakre stender bør man reise til Koh Samui, landets 3.største øy. Noe som gjør at Koh Samui skiller seg ut fra Thailands andre øyer, er at stedets herlige atmosfære, perfekt for både barn og voksne. Den største og mest populære stranda er Chaweng, og ellers kan Lamai-stranda anbefales. Begge strendene ligger på østsiden av øya og her vil man finne flere restauranter og shoppingmuligheter. Om kvelden kan du nyte en god middag i strandkanten, med lyden av bølger som bakgrunnsmusikk.

Koh Samui har en egen flyplass og derfor er dette en øy som er enkelt å besøke. Man kan også ta nattoget fra Bangkok, kombinert med en liten seiltur, og være fremme ca. 12 timer senere. En god idé er å leie en scooter på øya og dra på oppdagelsesferd. Hvis du reiser til Koh Samui kan det være viktig å tenke over reisetidspunktet. Den beste perioden for bading og solslikking er fra april – oktober. Fra oktober til februar kan monsunvinden ødelegge strandferien.

Reiser til Phuket – øya som har alt

Thailands største øy, Phuket, er en av Thailands mest populære ferieøyer. Her er det nok å finne på som turist; alt fra å slappe av på paradislignende strender, snorkling og vannsportaktiviteter til golf, gode shoppingmuligheter og uforglemmelige gastronomiske opplevelser. Unn deg selv noen av øyas gode spabehandlinger, eller bli med på en av våre utflukter til nasjonalparken Khao Sok og opplev jungelen.

Tross øyas mange turister, er det ingen problem å finne tilnærmet uberørt strand på øya eller besøke noen av de omkringliggende øygruppene som gir fornemmelsen av det tropiske paradis. Phuket er overstrødd med vakre strender – som alle ligger på vestsiden av øya. De mest populære strendene er Paton og Karon Beach. Mens Kata Noi Beach, Surin Beach og Laem Singh Beach er mindre besøkt. Man bør også ta turen til fantastiske Freedom Beach, hvor man seiler fra Patong Beach.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Thailand. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Wat Phra That Doi Suthep, Chiang Mai - Reiser til Thailand
Wat Phra That Doi Suthep, Chiang Mai - Reiser til Thailand
Chaing Mai - Reiser til Thailand
Chaing Mai - Reiser til Thailand
Hua Hin - Reiser til Thailand
Hua Hin - Reiser til Thailand
Stranda Chaweng på Koh Samui - Reiser til Thailand
Stranda Chaweng på Koh Samui - Reiser til Thailand
Phuket - Reiser til Thailand
Phuket - Reiser til Thailand

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
  • Holiday Inn Silom Bangkok

    Holiday Inn, Silom Bangkok er et moderne og komfortabelt hotell ca. 5 km fra Bangkok sentrum. Rommene er store og lyse med all nødvendig moderne komfort. Hot...

    Les mer
  • Koh Kood Beach Resort

    Koh Kood Beach Resort er et hyggelig, rustikt hotell som ligger ved stranden Bang Bao Bay – et perfekt sted for en badeferie. Her kan du nyte vakre solnedgan...

    Les mer
Reiseekspert Tor Arne kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Thailand

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Thailand

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: