23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Europa

Det er uendelig mye å oppleve på en reise i Europa. Det som er særegent med Europa er at både landskapet og kulturen varier mye over relativt små avstander. På en reise i Europa kan man oppleve pulserende storbyer slik som Amsterdam, Lisboa og Roma og nyte Middelhavets sol og varme. Mulighetene er mange med andre ord når dere drar på ferie i Europa!

Nederland - Idylliske kanaler og verdenskjente kunstmuseer

Når dere reiser i Europa finner dere flere karakteristiske storbyer med en helt spesiell atmosfære. En av disse er Amsterdam i Nederland, som består av så mye mer enn beryktede kaféer og Red Light District. Her kan dere sykle eller ta vannveien langs byens sjarmerende kanaler og nyte synet av hyggelige smale bygninger og husbåter. Amsterdam er også et kulturelt sentrum, med verdensberømte museer slik som Van Gogh-museet, Rijksmuseum og Anne Frank-huset. I den gamle bydelen finner man vakre historiske bygninger i renessanse- og barokkstil.

Portugal - En perle på Den liberiske halvøy

På en ferie i Europa som bærer sørover, anbefales det å ta turen til en annen fascinerende storby som er Portugal største by og hovedstad, Lisboa. Byen har det meste: Gjestfrie innbyggere, solskinn, fantastisk mat, og ikke minst flotte attraksjoner. Lisboa er kjent for sine sjarmerende gule trikker, som kan frakte dere oppover trange gater til spennende attraksjoner, slik som det flotte slottet Castelo de São Jorge.

Kroatia - Autentisk middelhavsstemning

Ønsker dere å oppleve den autentiske middelhavstemning på en reise i Europa, er Dubrovnik i Kroatia omgitt av en imponerende og godt velbevart bymur. På en spasertur på muren får man en enestående utsikt over byens røde terrakotta-tak og Middelhavet. Ved Dubrovniks hovedgate, Stradun, vil dere få øye på flere vakre bygninger, og kjenne på byens autentiske middelhavsatmosfære.

Hellas, Italia og Spania - Opplev vakker kunst og arkitektur

Reiser i Europa byr på enestående kunst og arkitektur fra kunsthistoriens begynnelse og frem til i dag. Både i Hellas og Italias hovedsteder finner man spennende tidsvitner fra klassisk tid, slik som storslåtte Colosseum i Roma og Athens guddommelige høyborg, Akropolis.
I Spania kan man oppleve en imponerende samling av arkitektur fra nyere tid, blant annet parken Parc Güell og den ufullstendige, men fascinerende, katedralen La Sagrada Familia i Barcelona, tegnet av byens sønn, den modernistiske og verdenskjente arkitekten Antoni Gaudí.

Cruise i Europa – Kombiner reisen med storby og strandferie

Du trenger ikke å begrense deg til flyreiser og storbyferier for å ha en fantastisk Europa ferie . Ønsker man å kombinere flere av Europas høydepunkter på én reise, er et cruise både det perfekte transportmiddelet og hotell. Vi tilbyr varierte cruise i Europa, spesielt i Middelhavet, til meget konkurransedyktige priser.

Om dagen utforsker dere spennende destinasjoner fra nord til sør i Europa. Om kvelden venter det underholdning, god mat, hyggelig sosialt samvær med medreisende og andre flotte fasiliteter om bord på skipet. Cruisene har varierte reiselengder, for eksempel kan et 14 dagers cruise ta dere til hele 7 land. Underveis opplever dere flere storbyer, vakre strender og små sjarmerende middelhavsbyer. Rederiene tilbyr også et spennende utfluktsprogram spekket med minnerike opplevelser.

For grupper over 10 personer kan vi også arrangere weekendturer til flere spennende destinasjoner i Europa.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Europa. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

La Valetta i Malta
La Valetta i Malta
Nordlys på Island
Nordlys på Island
Idylliske Santorini i Hellas
Idylliske Santorini i Hellas

Hvor vil du reise?

Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Europa?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Europa!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: