23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Hos BENNS tar vi hånd om din rundreise i USA. Du skal ikke tenke på annet enn å nyte ditt livs rundreise - vi arrangerer alt fra fly, hotell, turer og alt annet som hører med. Rundreiser i USA er for deg som kanskje ikke har reist så mye før, og derfor gjerne vil ha trygghet på reisen. Men våre rundreiser utelukker ikke de som har reist mange ganger før, og som kun ønsker seg en annerledes opplevelse.

En rundreise med BENNS er spesielt designet med fokus på unike opplevelser. Våre kompetente reisekonsulenter har selv reist i USA mange ganger, og kan derfor rådgi og assistere deg med rundreisen i USA. Noen av reisekonsulentene har også vært reiseledere på turene, og har derfor inngående kjennskap til de enkelte rundreisene i USA. På en rundreise i USA vil du få et unikt innblikk i de amerikanske byene, landets kultur, natur og spennende historie.

Rundreise i USA med reiseleder

Vi arrangerer rundreiser i USA med både buss og bobil. Hver transportform har sin sjarme og passer de fleste. Mange barnefamilier er dog spesielt tilfreds med valget av bobil, så man slipper å bytte hotell underveis. Her blir bobilen en fast base under hele reisen.

Velger man en rundreise i USA med buss, kan man slappe mere av og bare lene seg tilbake og nyte den fantastiske naturen og de storslåtte omgivelsene som suser forbi. 

Rundreise i USA uten reiseleder

For deg som gjerne vil reise på egenhånd, men som ikke føler deg helt trygg med å kjøre bobil eller bil, har vi den rette rundreisen – også for deg. Vi tilbyr grupperundreiser i USA med tog som blant annet tar deg gjennom fantastiske Alaska. Alaska er et sant paradis for naturelskere – og dyrelivet er et kapittel for seg. Rundreisen tilbyr vakre fotturer med utsikt til fjell, villmark og innsjøer.

Er USA ditt neste reisemål eller drømmer du fortsatt om en rundreise ”Over there”?

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din rundreise i USA. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Opplev USAs storslåtte nasjonalparker, slik som Yellowstone National Park - Rundreise i USA
Opplev USAs storslåtte nasjonalparker, slik som Yellowstone National Park - Rundreise i USA
Times Square, New York - Rundreiser i USA
Times Square, New York - Rundreiser i USA
Chicago - Rundreiser i USA
Chicago - Rundreiser i USA
Waikiki Beach på Oahu, Hawaii - Rundreiser i USA
Waikiki Beach på Oahu, Hawaii - Rundreiser i USA
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din rundreise

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din rundreise

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: