23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Østkysten av USA

Østkysten av USA er kjent for sine imponerende klippekyster, vakre sandstrender og historiske kolonitidsbyer, så vel som de pulserende storbyene som New York, Boston og Washington D.C. 

På en roadtrip på Østkysten av USA kan dere oppleve kystnære Arcadia National Park i Maine, et av New Englands vakreste naturområder, se Boston, en amerikansk storby med en følelse av europeisk historie og sjarme, og oppleve Cape Cod hvor Kennedy-familien har deres sommerresidens. Dere kan sette seil i sjarmerende Newport og kjøre langs Connecticut State Route 169 gjennom et av de siste uspolerte områdene i nordøstlige USA. Spaser mellom ikoniske bygninger i New York, nyte et show på Broadway, prøve lykken på et kasino i Atlantic City og føle på makten og bli imponert over monumentene og museene i Washington D.C.  

Besøk de amerikanske delstatene Maine, New Hampshire, Massachusetts. Rhode Island, Connecticut, New York og New Jersey, samt hovedstads-distriktet Washington D.C., hvis dere velger en bilferei på Østkysten av USA. 

Storbyferie i New York City

New York City bugner av ikoniske bygninger som Empire State Building, Rockerfeller Center og Solomon R. Guggenheim Museum, som best oppleves og virker mest imponerende på en tur til fots. SoHo-distriktets snevre brosteinsgater kan lokke med utallige designerbutikker som bugner av et uimotståelige utvalg av klær og sko som dere ikke finner andre steder.  

Med utsikten til Battery Park på sørspissen av Manhattan kan dere fornemme immigrantenes håp om en bedre fremtid når de fikk øye på den storslåtte Frihetsgudinnen ved innseilingen til New York. Med et besøk på Ellis Island kan dere komme helt nært håpet om den amerikanske drøm, som ble holdt i live eller bras.  

Les mer om hva dere kan oppleve på en reise til New York City her.

Hovedstaden Washington D.C. 

En reise til Washington D.C. er ikke kun en reise til USAs hovedstad, men også en reise til verdens hovedstad for gratis musser. Her kan dere nemlig nyte hele 17 museer, gallerier og en zoologisk hage som utgjør det berømte Smithsonian og hvor de fleste av ligger langs The National Mall, mellom Washington Monumentet og kongressbygningen United States Captiol. Området er en del av National Park Service og her finner dere mer enn 100 monumenter og minnesmerker. Blant de mest besøkte er Vietnam Veterans Memorial, Korea War Memorial, Lincoln Memorial og Martin Luther King Jr. Memorial.  

Washington D.C. kan være et godt utgangspunkt for en reise rundt på Østkysten USA og her kan dere lese mer om hva en reise til hovedstaden med dets omegn har å by på.

Rundreise i vakre New England 

Østkysten av USA byr på stor variasjon og i nord kan dere oppleve det fortryllende området New England med hvitmalte viktorianske trehus med hvitmalte stakittgjerder og frodige hager. Sammen med områdets trekirker med ruvende tårn, omgitt av frodig vegetasjon, får dere en glansbildeaktig innpakning av angloamerikansk arkitektur og kultur. Kulissene er viden kjent for å være på sitt vakreste om høsten, når løvskogen viser seg frem med de sterke rød-gule høstfargene og fremhever det vakre omgivelsene enda bedre.

Reiser til historiske Boston

Med en interessant kombinasjon av moderne amerikansk storby og historiske kvarterer, er Boston et godt utgangspunkt for en rundreise i på Østkysten. Byen er kjent for sine mange prestisjeuniversiteter som Harvard og MIT, noe som gjør at byen får en livlig og ungdommelig stemning midt i alt det historiske. I Boston, nærmere bestemt på hjørnet av Beacon Street og Brimmer Street, finner dere Cheers – baren som ga fasaden til TV-serien med samme navn.  

Les mer om hva dere kan oppleve på en reise til Boston.

Vi er alltid klare til å hjelpe dere med å skreddersy deres drømmeferie på Østkysten av USA. Kontakt en av våre reiseeksperter og start planleggingen.

Les mer om USA her. 

Brooklyn Bridge, New York City
Brooklyn Bridge, New York City
Times Square, New York City
Times Square, New York City
National Mall, Washington D.C.
National Mall, Washington D.C.
Det hvite hus, Washington D.C.
Det hvite hus, Washington D.C.
Boston skyline
Boston skyline
Acorn Street, Boston
Acorn Street, Boston
Bar Harbor, Maine, New England
Bar Harbor, Maine, New England
Portland, Maine, New England
Portland, Maine, New England
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: