Vårt mål er å gi deg reiseopplevelser for livet, og det vil vi gjerne fortsette med. På grunn av coronasituasjonen er det kanskje vanskelig å ta en beslutning om å bestille en reise i dag, noe vi forstår veldig godt!   

BENNS’ pakkereiser er solgt under lov om pakkereiser og BENNS er medlem av Rejsegarantifonden, hvor KILROY Norway AS står som teknisk arrangør. Vi i BENNS følger alltid UD’s reiseråd og foreligger det et reiseråd på din destinasjon, så kan du avbestille din reise, og få alle penger refundert, så lenge reiserådet står 14 dager før avreise. 

Bestill nå, reis senere 

De fleste av våre turer blir bestilt i god tid før avreise, så dagens situasjon er ikke status på hvordan det vil være på avreise tidspunktet. Vi opplever at verden åpner opp mer og mer, og at det er lettelser i smittevern tiltak på alle våre destinasjoner. Vi i BENNS mener at det er trygt å bestille en reise i dag og vi vil gjerne hjelpe deg å realisere dine reisedrømmer. Men husk, reise aldri på tur uten en gyldig reiseforsikring.   

Som en tommelfinger regel må du være fullvaksinert, med 3 doser. Da vil de fleste land slippe deg inn uten ekstra PCR test eller antigen test. Har du i tillegg en helårsreiseforsikring med avbestilling, så vil denne hjelpe deg med uforutsette kostnader ved sykdom, eller andre situasjoner som forsikringen dekker. Vi vil alltid tilby deg produkter og tjenester basert på dine ønsker og behov, til en fornuftig pris. Noen produkter f.eks flybilletter, hotell etc. vil ha strenge betingelser for avbestilling. Om du har behov for fleksible billetter med mulighet for endring/refusjon kan vi sjekke dette for deg. Disse er kanskje noe dyrere, men vil gi deg god trygghet ved endring/avbestilling som ikke dekkes av din reiseforsikring.   

Hvordan er du sikret helt frem til avreise  

BENNS følger alltid UD’s reiseråd.  

Et reiseråd kan foreligge i perioden før avreise, det er status 14 dager før avreise som er gjeldende.  

Pakkereiseloven er gyldig på alle pakkereiser hvor det på bestillingstidspunkt ikke foreligger et reiseråd.  

Pakkereiseloven § 22, gir deg mulighet til å avbestille din reise og å få full refusjon hvis det foreligger et reiseråd 14 dager før avreise.  

Pakkereiseloven § 28 gir deg mulighet til full refusjon, hvis det fremkommer en vesentlig mangel i pakkereisen.  

Reiseforsikring  

Vennligst påse at du gyldig reiseforsikring på bestillingstidspunkt. Må du avbestille grunnet f.eks. sykdom, så vil du normalt få dekket utgifter fra ditt forsikringsselskap, så lenge du kan vise til en legeerklæring (Se betingelser i din reiseforsikring). 

Hjelp til din neste reise  

Kontakt oss allerede i dag på 23 10 23 80 for å høre om mulighetene for å få et uforpliktende tilbud på din neste reise. Alle våre priser på vår hjemmeside er i norske kroner.

 

Bestill deres neste reise med ro i magen!
Bestill deres neste reise med ro i magen!