Når du booker en reise med BENNS, er du godt dekket hvis det skulle dukke opp uforutsette situasjoner, som for eksempel et virusutbrudd. Her får du en oversikt over hvordan vi skaper en trygg reise:

1. Du får reisen din som planlagt - eller pengene tilbake:

Pakkereiseloven sikrer deg hvis reisen ikke kan gjennomføres som planlagt. Dette kan være tilfelle hvis vi eller en av våre samarbeidspartnere må avlyse en betydelig del av reisen din, og vi ikke kan tilby et tilsvarende alternativ. I så fall vil du få refundert hele det innbetalte beløpet.

2. Du er dekket hvis UD fraråder å reise:

Du er også sikret hvis Utenriksdepartementet (UD) endrer reiserådene sine. Når du i Norge kjøper en pakkereise til en destinasjon som på kjøpstidspunktet er "grønn" eller "gul" (UD's reiseråd), og som deretter endrer status til "oransje" eller "rød", har du krav på å få alle pengene tilbake, forutsatt at UD's reiseråd fortsatt er "oransje" eller "rød" før avreisetidspunktet fra Norge.

3. Ekstra dekning utover pakkereiseloven:

Hos BENNS har vi valgt å gjøre denne ordningen enda mer gunstig for deg som kunde. Derfor tilbyr vi gratis en utvidelse av denne regelen til alle våre gjester. Dette betyr at hvis du bestiller en reise til en destinasjon eller et område som på kjøpstidspunktet er "oransje" eller "rød" (UDs reiseråd), og som fortsatt er "oransje" eller "rød" på avreisetidspunktet, vil du få alle pengene tilbake.

4. Dekket av Rejsegarantifonden:

BENNS er medlem av Reisegarantifondet. Hvis du har kjøpt en pakkereise som rommes av Rejsegarantifondens dekning, vil du få den beste dekningen i tilfelle konkurs.

5. Vi anbefaler reise- og avbestillingsforsikring:

For å være fullt dekket, anbefaler vi at du tegner en avbestillingsforsikring, slik at du kan avbestille hvis du for eksempel skulle bli syk. Hvis du ikke allerede har reiseforsikring, anbefaler vi også at du tegner en slik forsikring så du er sikker på reisen.

BENNS tilbyr begge forsikringene. Du kan lese mer om forsikringene på siden vår med viktig informasjon.

Bestill deres neste reise med ro i magen!
Bestill deres neste reise med ro i magen!