23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Send reiseforespørsel

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Asia og Det fjerne Østen har alltid fascinert den reisende, ung som gammel, på grunn av de fantastiske severdighetene som området kan skilte med, ofte på bakgrunn av en tusen år gammel kultur – derfor er det opplagt å dra på en rundreise i Asia.

Asia har et rykte på seg for å være en trygg og sikker destinasjon, samt kjent for sine vakre omgivelser, spennende storbyer og ikke minst gastronomiske opplevelser. At man også vil føle seg velkommen overalt av er prikken over i-en.

Våre reiseledere har inngående kunnskap om Asia, de har nemlig vært der selv og vi strever alltid etter å realisere våre kunders drømmereiser. På våre rundreiser arrangerer vi fly, hotell og transport for deg, gir forslag til spennende utflukter og annet, slik at du skal få nyte reisen fullt ut.

Vi har dessuten på noen av våre rundreiser et samarbeid med National Geographic, hvor du kan se frem til en spennende og annerledes ferie i Aisa.  

Listen av anbefalte land og opplevelser i Asia er lang. Her er noen utvalgte:

 • Bangkok i Thailand med Grand Palace og smaragdbuddhaen
 • Sri Lankas gamle kongebyer og Galle Fort
 • Kambodsjas tempelby Angor Thom, inkl. Angor Wat
 • Myanmars Baganslette med 2000 pagoder
 • Vietnams Halong Bay og byene Hué og Hoi An
 • Kinas store mur
 • Laos’ gamle keiserby, Laung Prabang
 • Indonesias imponerende tempel, Borobudur
 • Japans stolte historie
 • Malaysias pulserende hovedstad, Kuala Lumpur
 • Singapores underholdningsmekka

… og ja, man kan heller ikke la være med å nevne Sør-Kora, som er et av de mest populære reisemålene for tiden, sammen med India som byr på et eldorado av farger og inntrykk med sin tusenår gamle historie og kultur. Heller ikke gå glipp av Hong Kongs spennende kontraster av storbyliv og harmoniske naturlandskap, samt Maldivenes surrealistiske og vakre koralløyer.

Det kan være vanskelig å velge hvor man skal reise i Asia og det med god grunn. Derfor er kan det anbefales å velge en rundreise som dekker flere land og attraksjoner på én og samme ferie.

Når bør man dra på rundreise i Asia?  

Den beste tiden å reise rundt i Asia vil i de fleste landene være i perioden desember – april, da dette er den kjøligste perioden med minst regn, slik at du kan nyte den blå himmelen.

Dette betyr likevel ikke at man ikke kan reise på et annet tidspunkt. Det er svært sjeldent at det regner fra morgen til kveld, til forskjell fra det vi er vant med her hjemme i Norge.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din rundreise i Asia. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Kawaguchiko Lake og Mount Fuji i Japan - Rundreiser i Asia
Kawaguchiko Lake og Mount Fuji i Japan - Rundreiser i Asia
Teplantasje på Sri Lanka - Rundresise i Asia
Teplantasje på Sri Lanka - Rundresise i Asia
Reiseekspert Birgitte kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din rundreise i Asia

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din rundreise i Asia

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: