23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise i Australia

Et cruise til Australia er et cruise til drømmenes land. Her vil du oppleve storslått natur, fantastisk dyreliv, kulturelle metropoler og historiske severdigheter.

Se det ikoniske operahuset fra toppen av Sydney Harbour Bridge, velg mellom flere vakre fotturer i Tasmanias regnskoger, smak på verdensberømt vin i Hunter Valley, se det fantastiske undervannslivet i Great Barrier Reef og ri på kameler på en strand i Broome – ja, det er nok av opplevelser som venter i Australia.

Klodens eldste kontinent

Australia og New Zealand byr på noen av de mest unike og vakre landskapene i verden. Kontinentet er klodens eldste, men også det mest ukjente. Kulturen og de flere tusen år gamle tradisjonene etter de opprinnelige beboerne, aborginerne, lever videre den dag i dag, og dette er en kultur vi alle kan lære noe av. 

På våre Australia cruise forenes luksus og avslappet solferie med uforglemmelige eventyr, som tilsammen vil gi deg en unik ferieopplevelse "Down Under". Vil du oppleve mer av denne unike delen av verden kan du forlenge oppholdet med noen dager i eksempelvis Sydney eller Melbourne. Dessuten kan du utvide cruisereisen med et cruise til New Zealand

For når en først bestemmer seg for å ta den lange reisen til andre siden av jorda, bør en virkelig utnytte oppholdet med å besøke både Australia og New Zealands to øyer på én og samme ferie. Da avstandene er store anbefaler vi minst et to ukers cruise i Oseania, slik at man får oppleve noe av det beste av hva dette kontinentet har å by på!  

Cruise i Tasmania

Et av de mest eksotiske cruisene "down under" er til Tasmania, et naturparadis sør for Australia, hvor den barske australske ”outbacken” møter vakre vinmarker, gastronomisk kunst og et sjarmerende byliv.

Tasmania er først og fremst en perfekt destinasjon for naturelskere på grunn av øyas spektakulære naturrikdom og det varierte landskapet, som spenner fra regnskoger, buldrende elver og fjell, til nydelige, kritthvite strender. Men Tasmania tilbyr også urbane opplevelser, blant annet i Hobart, som er øyas sjarmerende hovedstad.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy ditt cruise i Australia. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Se alle våre cruisereiser her.

Kenguru i Jervis Bay National Park, New South Wales - Cruise i Australia
Kenguru i Jervis Bay National Park, New South Wales - Cruise i Australia
Wineglass Bay i Freycinet National Park, Tasmania - Cruise i Australia
Wineglass Bay i Freycinet National Park, Tasmania - Cruise i Australia
Vingårdene i Hunter Valley - Cruise i Australia
Vingårdene i Hunter Valley - Cruise i Australia
Great Barrier Reef - Cruise i Australia
Great Barrier Reef - Cruise i Australia
Reiseekspert Mari kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din cruiseferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruiseferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: