23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Når man reiser til andre siden av kloden, er det mange som velger å kjøre rundt i bobil på New Zealand. Bobilferie er den moderne utgaven av campingferie. En bobil er ditt rullende hotell, som daglig bringer deg til nye steder og opplevelser – uten at du behøver å pakke ut og ned hver dag. En reiseform som denne er derfor helt ideell for familier, som gjerne vil ta tingene i eget tempo, og som kanskje litt oftere har behov for stopp underveis. En bobil er dessuten utstyrt med moderne fasiliteter og fås i forskjellige størrelser – alt avhengig av behovet.

Vi hjelper med planleggingen

Våre reisekonsulenter er erfarne, og har selv reist rundt på New Zealand og testet ut de forskjellige ferieformene. Nettopp derfor kan de komme med de beste rådene for deres neste bobilferie på New Zealand. De kan blant annet bidra med gode råd om planlegging av reiserute, samt andre krav og ønsker dere måtte ha. Prisene er på forespørsel, men jo tidligere man bestiller, jo billigere er det. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din bobilferie på New Zealand. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Se frem til vakker natur - Bobil på New Zealand
Se frem til vakker natur - Bobil på New Zealand
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en bobilferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din bobilferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: