23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
'
Klikk her for tilbud

Finn din reise

Uganda er kanskje aller mest kjent for fjellgorillaene i Bwindi National Park, hvor man kan komme helt tett på de fascinerende dyrene. Fjellgorillaene er ofte hovedårsaken til at folk reiser på safari i Uganda. 

Men Uganda er også et utrolig vakkert land med frodig og grønn natur, så det var ikke uten grunn at Winston Churchill kalte landet for "The Pearl of Africa".

Mangfoldig flora og fauna

Her møtes den øst-afrikanske savannen med den vest-afrikanske jungelen. Hvor ellers enn i dette forunderlige og frodige landet kan man observere løver på de åpne slettene om morgenen og spore sjimpanser igjennom åpen regnskog samme ettermiddag – for å så den neste dag navigere seg dumdristig gjennom de tropiske kanalene med flodhester og krokodiller, før man drar avsted i de tåkete fjellene for å få se en fjellgorilla?

Uganda har også en imponerende biologisk mangfoldighet, med en stor mengde ville dyr og over 1000 forskjellige fuglearter. Ved vakre Murchison Falls og Queen Elizabeth National Park kan man se flere av de typiske savannedyrene, som løver, elefanter, sebraer, flodhester og mange flere. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din safari i Uganda. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Gorillaer i Bwindi National Park - Safari i Uganda
Gorillaer i Bwindi National Park - Safari i Uganda