23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Rundreiser til hele verden

Å dra på rundreiser rundt omkring i verden har de siste årene blitt mer og mer populært. Det kommer blant annet av et ønske om å se så mye som mulig på én og samme tur, spesielt når reisemålet er langt borte fra hjemlandet. Med våre rundreiser får du det optimale utbyttet av din valgte destinasjon gjennom en velkoordinert reiserute.

Eksotiske reiser - Både med og uten reiseleder

Gjennom en kombinasjon av det sosiale ved å reise i mindre grupper, og en individuell frihet til utforske steder ytterligere på egen hånd, har våre rundreiser en fleksibilitet som er høyt verdsatt av våre kunder.

Vi tilbyr spennende rundreiser over hele verden - til land som Australia, Canada, USA, New Zealand og kontinentene Asia og Afrika, samt vakre øyperler i Stillehavet og Karibien.

Våre rundreiser er utviklet med fokus på følgende kundefordeler:

Vår erfaring garanterer for at du får verdi for pengene

Vi har lang erfaring med å arrangere rundreiser for mindre grupper overalt i verden. Våre turguider og lokale ansatte har alle førstehåndskunnskap om reisemålet. Dette betyr at dere ofte vil få oppleve severdigheter som ikke står beskrevet i en reiseguide, i tillegg til å bli tatt godt imot som gjester av lokalbefolkningen.

Bedre tidsutnyttelse gir mer energi og flere unike opplevelser

Når reiseruten for rundreisen spikres, sikrer vi at tiden brukes mest mulig optimalt – uten at man skal stresse. For oss betyr det å være på rundreise at man skal komme "under huden" på det landet man besøker. Vår hovedregel er "hvis de lokale gjør det, gjør vi det også".

Gruppereiser – Se verden sammen

Man reiser i små grupper, ofte bestående av forskjellige nasjonaliteter, noe som gjør reisen enda mer spennende og ikke minst sosialt.

Annerledes transport

Avhengig av destinasjon og reiseplan, vil transportformene på rundreisen variere. Dette er fordi vi alltid forsøker å benytte den mest optimale måten å komme seg rundt på – alt fra luksusbuss med air condition på en rundreise i USA til sightseeing på sykkel i Sydney.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din rundreise. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Bli kjent med nye kulturer, som f.eks. stammefolket i Kenya, Afrika
Bli kjent med nye kulturer, som f.eks. stammefolket i Kenya, Afrika
Bli kjent med nye steder og nye mennesker på en rundreise
Bli kjent med nye steder og nye mennesker på en rundreise
Nyt godt selskap og skap nye tradisjoner med en rundreise
Nyt godt selskap og skap nye tradisjoner med en rundreise
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en rundreise?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge en rundreise!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: