23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Oseania

Oseania inkluderer noen av de mest eksotiske reisemålene for oss nordmenn, kanskje aller mest fordi det er nettopp «down under» - du kan nesten ikke komme lenger vekk fra Norge.

Det er den minste verdensdelen vi har, og de fleste forbinder den med Australia og New Zealand. Men Oseania inkluderer naturlig nok også store deler av Stillehavet, som er jordens største havområde. Noe som naturligvis medfører en lang rekke forskjellige øyer og øygrupper - små og store, velkjente og mindre kjente øyer. Fellestrekket for de fleste Stillehavsøyene er det tropiske klimaet, som kanskje nettopp er det største trekkplasteret for nordmenn som ønsker å reise til Oseania.

Luksus eller budsjett på din reise til Oseania?

Australia og New Zealand er ikke de billigste destinasjonene å reise til, men levekostnadene er fortsatt litt billigere enn hjemme, og det finnes mange forskjellige reiseformer og varianter, alt ettersom hvor mye budsjettet ditt tillater. Det finnes flotte hoteller og luksuriøse opplevelser, men det er også mange som velger å oppleve Australia eller New Zealand med bil eller bobil, da landskapet, naturen og ikke minst avstandene legger til rette for en fantastisk campingferie.

I Stillehavet får du stort sett alltid hvite sandstrender, krystallklart vann, palmesus og sol – uansett hva lommeboken tillater. Du kan få luksus fra øverste hylle eller enklere og billigere alternativer om du reiser på budsjett. I tillegg representerer hver enkelt øy sin egen kultur og atmosfære, og ikke minst utrolig imøtekommende og hyggelige mennesker!

Fra dype korallrev til stupbratte fjellsider

Det store mangfoldet, de ​​utallige tropiske øyene og atollene, de fantastiske strendene omgitt av spektakulære korallrev og gamle tradisjoner kombinert med imøtekommende gjestfrihet vil gjøre en reise til Oseania til en fantastisk og utrolig opplevelse du aldri vil glemme.

I Australia venter den røde og øde ‘outbacken’, den ‘laidbacke’ livsstilen, et fascinerende dyreliv og veldig variert natur – fra «Red Centre til tropisk regnskog og fra travle metropoler til evigvarende sandstrender.

På New Zealand er naturen i sentrum. Her får du sprutende geysirer, varme kilder, kritthvite strender og uberørte øyer med grønne åskammer i harmoni med majestetiske fjell, dype fjorder, smaragdgrønne innsjøer og ruvende vulkaner.

Stillehavet er en drøm, både for den eventyrlystne og for den som bare trenger ren avslapning. Synk ned i den myke hammocken med en bok og bare nyt de himmelske omgivelsene, eller gjør deg klar for å oppdage den fascinerende naturen og dyrelivet, enten til lands eller til vanns. Du kan snorkle eller dykke med tropiske fisk og korallrev, padle kajakk til bortgjemte strender eller bare gå en fottur i den imponerende tropiske naturen.

"Det fredelige havet"

Stillehavet omringer ikke bare øyer som Fiji, Bora Bora og Cook Islands, som kanskje er noe av de første man forbinder med Stillehavet, det omringer også Australia og New Zealand og hele 25.000 andre øyer!

Blant annet: Hawaii, Samoa, Tonga, Påskeøya, Tahiti, Vanuatu og Ny-Caledonia, Fransk Polynesia, Papua Ny-Guinea, Nauru og Marshalløyene.

Navnet «Stillehavet» stammer fra det latinske navnet Mare Pacificum, som betyr «Det fredelige havet», og ble gitt av den portugisiske oppdagelsesreisende Ferdinand Magellan, under hans reise i 1521. En reise som tydeligvis var preget av rolige værforhold. Stillehavet strekker seg fra Arktis i nord til Antarktis i sør, og er omsluttet av Asia og Australia i vest og Amerika i øst.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Oseania. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Ayers Rock, Uluru
Ayers Rock, Uluru
Hvite strender så langt øye kan se
Hvite strender så langt øye kan se
Coromandel Cathedral Cove i New Zealand
Coromandel Cathedral Cove i New Zealand
Reiseekspert Heidi kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Oseania?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Oseania!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: