23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Hawaii

Aktive vulkaner, frodige daler, svarte lava-strender og brusende fossefall er noen av de utrolige naturfenomenene som venter på en reise til Hawaii.

Den amerikanske øygruppen langt ute i Stillehavet er kjent for sine unike landskap, formet av vulkansk aktivitet gjennom millioner av år, og i dag er Hawaii et paradis uten sidestykke. Hawaii har fire hovedøyer, hver med sine særegne opplevelser - fra Oahus pulserende Honolulu til Mauis billedskjønne kyst og Kauais Jurassic Park-lignende natur. Det er naturlig å kombinere flere av disse hvis man skal øyhoppe på Hawaii.

BENNS er eksperter på skreddersydde reiser til Hawaii. Vi hjelper deg med å sette sammen ditt polynesiske eventyr, enten det er en ren øyferie eller i kombinasjon med andre steder i USA.

Opplev den polynesiske kulturen til en "luau", en fest med lokal mat, musikk og show
Opplev den polynesiske kulturen til en "luau", en fest med lokal mat, musikk og show

Slik kan BENNS hjelpe med din reise til Hawaii

 • Vi skreddersyr din reise til Hawaii etter dine drømmer
 • Snakk med en reiseekspert som selv har bodd og reist der
 • Få en komplett pakke med fly, hotell og transport på og mellom øyene
 • Vi kjenner de unike opplevelsene og hjelper deg med å booke dem
 • Vi kan arrangere en ren Hawaii-reise eller kombinere den med andre steder i USA
Det er opplagt å besøke flere av øyene når du reiser til Hawaii
Det er opplagt å besøke flere av øyene når du reiser til Hawaii

Oahu - øya med Honolulu og Pearl Harbor

Når du reiser til Hawaii vil du vanligvis besøke øya Oahu. Her ligger hovedstaden Honolulu, og i forlengelsen av denne storbyen ligger den berømte stranden Waikiki Beach. Det er et godt sted å starte øyhoppingen på Hawaii!

Honolulu er en hovedstad med høye skyskrapere, japanske templer, misjonshus i New England-stil og andre kulturelle elementeren som gir en spennende blanding som gjør byen interessant. Her bor også en god blanding av ulike folkeslag, noe som gjenspeiles i dagliglivet og de mange forskjellige kjøkkenene du kan smake på når du er i Honolulu.

På Oahu trenger du ikke bil, da det også er god offentlig transport fra Honolulu eller Waikiki Beach til de andre spennende stedene på øya.

De beste opplevelsene på Oahu:

 • Pearl Harbor: Besøk den gamle amerikanske flåtebasen, som japanerne angrep i et voldsomt bakholdsangrep i 1941, og som fikk stor betydning for 2. verdenskrig. I dag er det et nasjonalt minnesmerke fullt av følelser og historie - et must på enhver reise til Hawaii!
 • Kikke på folkellivet på Waikiki Beach: Sett deg i sanden på den livlige Waikiki Beach, og nyt synet av de mange menneskene som surfer, soler seg og lever livet i avslappet hawaiiansk stil.
 • Diamond Head: Ta vandrestien til toppen av det lille fjellet på enden av Waikiki Beach, hvor det venter en fantastisk utsikt over stranden, byen og havet.
 • Polynesian Culture Center: Vil du lære om den polynesiske kulturen som preger øystatene i Stillehavet, bør du legge veien innom dette kulturelle senteret.
 • Surfer’s paradise på nordkysten: På Oahus nordkyst finnes noen av verdens beste strender for surfing, hvor surfere fra hele verden kommer for å ri på bølgene. Selv om det ikke er noe for deg, kan det være verdt å kjøre opp og se på de dyktige (og fryktløse) surferne.
Det er generelt flere strender med rolig vann omkring Maui
Det er generelt flere strender med rolig vann omkring Maui

Big Island - øya med aktive vulkaner

Øya Hawaii kalles også Big Island, noe som kan virke forvirrende, siden en av øyene har samme navn som hele øygruppen. Big Island er ikke overraskende den største øya og er kjent for sine utrolige naturopplevelser.

Her kan du oppleve 11 av de 13 forskjellige klimasonene. I den ene enden kan du oppleve alpine høyder, mens du i den andre enden kan være vitne til den nakne ørkenen. Vulkanen Kilauea, som fortsatt er aktiv - sannsynligvis den mest aktive, er en turistattraksjon uten sidestykke!

På Big Island kan du også besøke svarte lava-strender og se imponerende fossefall. Det er definitivt verdt å besøke denne øya hvis du er interessert i natur under reisen til Hawaii.

De beste opplevelsene på Big Island:

 • Volcanoes National Park: Se det utrolige landskapet av aktive vulkaner med Kilauea som hovedattraksjon. Du kan vandre på stier over stivnede lavastrømmer og kjøre bil på maleriske veier som Crater Rim Drive eller Chain of Craters Road.
 • Snorkling med manta rays: Kom tett på de utrolige manta-rokkene, som kan ha et vingespenn på opptil 5 meter. De er enorme, men helt ufarlige og grasiøse å observere på en snorkeltur. Turen må bestilles på forhånd og foregår om kvelden, når havdyrene kommer for å spise plankton i det opplyste vannet.
 • Akaka Falls State Park: Ta en kort tur i nasjonalparken og se de fascinerende fossefallene Akaka Falls og Kahuna Falls.
 • Se en magisk stjernehimmel: Opplev den mest fortryllende stjernehimmelen fra toppen av den hellige vulkanen Mauna Kea. Dette krever at du bestiller en tur, da du ikke får lov til å kjøre opp selv, men det er absolutt verdt å oppleve.
Tvillingfossene Wailua Falls er en av mange naturopplevelser på Kauai
Tvillingfossene Wailua Falls er en av mange naturopplevelser på Kauai
Du bør reise til Hawaii hvis du vil på en ferie med natur og aktiviteter utover det vanlige
Du bør reise til Hawaii hvis du vil på en ferie med natur og aktiviteter utover det vanlige

Derfor bør du reise til Hawaii

 • Opplev unike landskap med frodig grønt og aktive vulkaner
 • Dra på øyhopping i Hawaii og se forskjellene på Hawaiis øyer
 • Besøk Pearl Harbor med den utrolige historien fra 2. verdenskrig
 • Få innblikk i den polynesiske kulturen med den spesielle aloha-stemningen
 • Nyt deilig vær året rundt
 • Rike muligheter for aktiv ferie: fotturer, surfing, snorkling osv.
BENNS kan også hjelpe med aktiviteter slik som besøk på Pearl Harbor
BENNS kan også hjelpe med aktiviteter slik som besøk på Pearl Harbor

Kombiner flere øyer på reisen til Hawaii

Øystaten Hawaii består av 137 øyer, hvorav syv er bebodde. Av disse anbefaler vi å besøke noen av de fire hovedøyene: Oahu, Maui, Big Island og Kauai. Disse er de mest kjente - av gode grunner!

Hvis du bare ønsker å reise til Hawaii og har rundt tre uker ferie, kan du fint besøke dem alle fire. Det er nemlig store forskjeller i atmosfære, landskap og opplevelser som venter på hver av dem.

Hvis du har kortere tid, for eksempel hvis du kombinerer reisen til Hawaii med fastlands-USA som Vestkysten eller New York, anbefaler vi ikke mer enn en eller to øyer.

Les om de fire hovedøyene på Hawaii nedenfor.

 

Waikiki Beach ved Honolulu er et godt sted å starte reisen til Hawaii
Waikiki Beach ved Honolulu er et godt sted å starte reisen til Hawaii

Maui - øya med de beste strendene

Maui er den nest største øya i Hawaii og kjent for sin vakre natur og flotte strender. Øya byr på et variert landskap med alt fra tropisk regnskog til ørkenaktige fjell av gamle vulkaner.

Maui gir deg muligheten til å bade i det vakreste og klareste vannet. Noen av de beste strendene og det beste vannet finner du rundt Maui, derfor tilbys det mange vannaktiviteter på øya. Spesielt Mauis østkyst er ypperlig for vannsport, da denne kysten ligger i le.

Vi anbefaler å ha bil på Maui, da det er den beste måten å komme seg rundt og oppleve den vakre øya.

De beste opplevelsene på Maui:

 • Road to Hana: Veistrekningen Hana Highway er en av de vakreste i verden, så en kjøretur her er et must på reisen til Hawaii. Den går langs østkysten med 122 hårnålssvinger gjennom Mauis tropiske regnskog, mange fossefall (som du kan bade i), unik flora og fantastisk utsikt over Stillehavet.
 • Molokini-krateret: Krateret fra en utdødd vulkan stikker opp fra havoverflaten og er i seg selv et sjeldent syn. Men de virkelige attraksjonene finnes under havoverflaten. Her er det fantastisk å snorkle og dykke. Du kan ta turen dit på en dagstur med båt fra Maui.
 • Haleakala-vulkanen: I Haleakala National Park kan du oppleve et spektakulært vulkanlandskap, og spesielt fra toppen av Haleakala-vulkanen venter en fantastisk utsikt. Er du tøff nok, kan du bestige den ved soloppgang og få en uforglemmelig opplevelse.
 • Hvalsafari: I hvalsessongen (desember-mai) er Maui den beste av Hawaii-øyene for å spotte hvaler fra kysten eller på båtturer. Hvalene kommer fra Alaskas kjøligere klima for å pare seg i de varme farvannene rundt Hawaii. Februar og mars er de beste månedene for å se hvaler.
Kom nærme den aktive vulkan Kialuea på reisen til Hawaii
Kom nærme den aktive vulkan Kialuea på reisen til Hawaii

Kauai - øya med Jurassic Park-natur

Øya Kauai er den eldste av Hawaii-øyene og kanskje den vakreste. Øyas hovedstad heter Lihue, en liten koselig og sjarmerende by på en døsig måte. Det er tre store turistområder på øya, hvor du finner luksushoteller, gode restauranter og vakre hvite sandstrender.

Det er imidlertid landskapet og naturen som er øyas høydepunkt. Nordkysten er vakker med den høye Na Pali-kysten. Oppe på toppen med en fantastisk utsikt ligger Koke'e State Park med stier som slynger seg opp og ned i dalene, gjennom den våte og fuktige sumpen Alakai.

Filmer som Jurassic Park, King Kong og Indiana Jones har brukt disse storslåtte naturscenene som magiske kulisser for filmene. Så hvis du har en spesiell interesse for å se disse landskapene, er det Kauai du bør besøke når du reiser til Hawaii.

De beste opplevelsene på Kauai:

 • Waimea Canyon: Hawaiis svar på Grand Canyon - bare grønnere. Denne enorme kløften, skapt av et jordskjelv, strekker seg over 16 km og er opptil 900 meter dyp. Det er virkelig et syn som absolutt bør oppleves med egne øyne!
 • Wailua Falls: Et 24 meter høyt tvillingvannfall som faller fra en frodig klippe ned i Wailua-elven. Det er en av Hawaiis mest imponerende fossefall og enkelt å oppleve, da du kan kjøre til utsiktspunktet.
 • Hanalei Bay: Besøk denne store bukten som er kjent for sin fantastiske strand. Her er det hvit sand, rolig og klart vann og et bakteppe av frodige fjell som omkranser stranden i beste hawaiii-stil.
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: