23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Mange assosierer kanskje Hawaii med vaiende palmer, ruvende vulkaner, paradislignende strender og huladansere - med god grunn, for Hawaii består av alt dette. Men på en reise til Hawaii vil du fort innse at «The Aloha State» har så mye, mye mer å tilby besøkende.

Mange lurer nok på om det er verdt både tid og penger for å oppleve USAs 50.delstat langt ute i Stillehavet. Vårt svar er uten tvil; ja!

Bare ankomsten er en opplevelse i seg selv. Det er her man først opplever Hawaiis varme gjestfrihet, da du på flyplassen blir møtt av smilende øyboere med blomsterkranser, kalt «lei», som de henger rundt halsen din. Du vil kjenne den behagelige temperaturen. Deretter oppdager du den vakre naturen som omkranser deg, og før du i det hele tatt er kommet godt i gang med ferien, er du innhyllet i Hawaiis skjønnhet.

Ferie på Hawaii– en destinasjon for alle og enhver

3700 km sørvest for USAs vestkyst ligger Hawaiiøyene. Delstaten består av hele 132 vulkanske øyer og atoller, men det er de 8 største øyene som utgjør mesteparten av delstatens landmasse. Hver av disse 8 øyene er særegne på hver sin måte og byr på forskjelligartede opplevelser. Dette gjør at Hawaii er den perfekte destinasjonen for nesten alle tenkelige ferieformer, om det så er en aktivitetsferie, bilferie, badeferie eller bryllupsferie du er på utkikk etter. Og hvem sier du må begrense deg til en øy?

Reiser til Oahu – det moderne Hawaii

Øya Oahu er hjemmet til delstatens hovedstad og største by, nemlig Honolulu. Ikke mindre enn ¾ av Hawaiis 1 millioner innbyggere bor på øya.  Oahu er perfekt for deg som ønsker å oppleve Hawaii, men på samme tid også få noen storbyopplevelser. I Honolulu pryder blant annet høye skyskrapere, japanske templer og misjonshus i New England-stil bybildet. Regnskoger og turstier ligger bare noen minutter fra en av verdens mest populære strender, Wakiki Beach. Om vinteren forvandler de store bølgende på Oahus nordkyst området til et surfeparadis. Det er også her man finner Pearl Harbor, et velkjent turistmål. Pearl Harbor er i dag et stort minnested fylt med kulturopplevelser, følelser og historie.  

Selv om Oahu er veldig turistpreget, er øya også kjennetegnet av landlige områder. Sukkerrørsmarker, regnskoger og frittgående villsvin er kun noen av tingene man kan oppleve her. Oahu er øya hvor man kan få en rik mulighet til å oppleve det ekte Hawaii-livet.

Reiser til Kauai - Opplevelser for alle sanseinntrykk

Kauai er øygruppas eldste øy og kanskje den vakreste. Det er her man finner luksushoteller, lekre restauranter og nydelige, hvite sandstrender. Men det er nok landskapet og naturen som er Kauais høydepunkt.

Nordkysten er et fryd for øye, med den flotte Nã Pali-kysten med sine dramatiske klippeformasjoner i Honopū Valley. I Koke’e State Park venter syv fantastiske turstier som snor seg opp og ned i dalene. Det er også på Kaui som kan skilte med Stillehavets Grand Canyon, Waimea Canyon – et spektakulært syn. Heller ikke gå glipp av det 24 meter høye «tvilling»-fossefallet, Wailua Falls. Vil du slappe av på en vakker og eviglang sandstrand, kan vi anbefale Polihale Beach.

Reiser til Maui – den magiske øya

Fra ruvende vulkaner til nydelige strender, dette er bare noe av grunnene til at Maui er en fantastisk øy. Maui er den nest største øya på Hawaii og er kjent for sin avslappede atmosfære. I vest ligger den sjarmerende byen Lahina og i nord finner man de kjente områdene Kaanapali og Kapalua. Obligatorisk på Maui er den vakre bilturen «The Road to Hana», hvor man underveis passerer hyggelige, små landsbyer, frodig jungel og nydelige fossefall.

Det er nok av utflukter og aktiviteter på Maui, blant annet nasjonalparken Haleakala, hvor man finner den «sovende» vulkanen med samme navn. En soloppgang av de sjeldne venter på toppen. I tillegg kan man nyte synet av en fargeglad undervannsverden her hvis man tar på seg snorkleutstyret, blant annet ved Molokini-krateret. Ønsker du oppleve noen av de flotteste strendene på Hawaii, delstatens varme gjestfrihet og optimale surfeforhold, er Maui øya for deg. Som en ekstra bonus, kan man fra desember til april være heldig å få øye på knølhvaler her.

Reiser til Big Island – Opplev naturens mange undere

Kulturen er i høysetet på delstatens største øy, Big Island – også kalt Hawaii. Sammenlignet med de andre øyene er Big Island en forholdvis ung øy, som ikke er omgitt av like mange sandstrender som de andre i øygruppa. Men på grunn av øyas store utstrekning kan man her oppleve forskjellige økosystemer. I den ene enden av øya er landskapet preget av alpine høyder, mens man på motsatt side vil finne ørken. På øya kan du også se frem til å nyte synet av vakre fossefall. Big Island huser fire forskjellige nasjonalparker, blant annet Hawaii Volcanoes National Park. Her kan du oppleve den aktive vulkanen Kīlauea, som er en turistattraksjon uten sammenligning. Big Island øya for deg som vil oppleve naturens mange undere.

Reiser til Molokai & Lãnai – det autentiske Hawaii

To øyer i Hawaii som ofte blir oversett er Molokai og Lãnai, men de fortjener absolutt å komme med i rampelyset.

Det autentiske Hawaii ligger nemlig gjemt på Molokai, borte fra hverdagens stress og jag. Her er utendørsaktiviteter i høysetet, innrammet i en romantisk og vakker natur. Her kan du nyte den polynesiske atmosfæren på Papohaku Beach, som er en av de største, hvite strendende på Hawaii. Dessuten er Molokai kjent for å være Hawaiis «vennlige øy», på grunn av lokalbefolkningens gjestfrihet.

Er det avslapping og nytelse du ønsker på din ferie til Hawaii, bør du reise til Lãnai. Her venter vakre strender, slik som Hulapoe Bay, flotte golfbaner og gudenes hage – Keahiakawelo, et område med fascinerende steinformasjoner.

Været på Hawaii

Klimaet på Hawaiiøyene er overveiende tropisk – bortsett fra de høytliggende fjellområdene. Temperaturen er noenlunde den samme på alle øyene, med en gjennomsnittstemperatur på ca. 22 grader i januar og 26 grader i juli. Klimaet er en av de mange grunnene til at mange hvert år reiser til Hawaii.

Vi alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Hawaii. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Se frem til spennende snorkleutflukter - Reiser til Hawaii
Se frem til spennende snorkleutflukter - Reiser til Hawaii
Haleakala National Park på Maui - Reiser til Hawaii
Haleakala National Park på Maui - Reiser til Hawaii
Waipio Valley, Big Island - Reiser til Hawaii
Waipio Valley, Big Island - Reiser til Hawaii
Hula-jenter - Reiser til Hawaii
Hula-jenter - Reiser til Hawaii
Maui. Foto: Hawaii Tourism/Tor Johnson - Reiser til Hawaii
Maui. Foto: Hawaii Tourism/Tor Johnson - Reiser til Hawaii
På toppen av vulkanen Haleakala på Maui. Foto: Hawaii Tourism/Tor Johnson - Reiser til Hawaii
På toppen av vulkanen Haleakala på Maui. Foto: Hawaii Tourism/Tor Johnson - Reiser til Hawaii
Strand på Kauai. Foto: Hawaii Tourism/Tor Johnson - Reiser til Hawaii
Strand på Kauai. Foto: Hawaii Tourism/Tor Johnson - Reiser til Hawaii
Waimea Canyon på Kauai. Foto: Hawaii Tourism/Tor Johnson - Reiser til Hawaii
Waimea Canyon på Kauai. Foto: Hawaii Tourism/Tor Johnson - Reiser til Hawaii
Nordkysten på Oahu. Foto: Hawaii Toursim/Tor Johnson - Reiser til Hawaii
Nordkysten på Oahu. Foto: Hawaii Toursim/Tor Johnson - Reiser til Hawaii
På Big Island må du besøke Puʻuhonua o Hōnaunau National Historical Park- Reiser til Hawaii
På Big Island må du besøke Puʻuhonua o Hōnaunau National Historical Park- Reiser til Hawaii
Besøk Pearl Harbour på Oahu - Reiser til Hawaii
Besøk Pearl Harbour på Oahu - Reiser til Hawaii
Deilig vann på Oahu - Reiser til Hawaii
Deilig vann på Oahu - Reiser til Hawaii
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til USA

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til USA

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: