23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Aktivitetsferie

En aktivitetsferie er den perfekte reiseformen for deg som har det som best når du slipper å sitte stille. Hvis det høres forlokkende ut å bryne seg på en utfordring eller to mens du er omgitt av majestetisk natur – så har du funnet din perfekte ferien her. På en aktivitetsferie opplever du verden, deg selv og naturens mangfoldighet på en helt unik måte.

Kombinér en aktivitetsferie med enestående naturopplevelser

BENNS tilbyr aktivitetsreiser til en rekke eksotiske og fascinerende destinasjoner. Reiser du med oss, garanterer vi at du får noen uforglemmelige naturopplevelser som du både kan leve lenge på og som du aldri bli lei av å fortelle andre om. Selv om en aktivitetsferie betinger fysisk aktivitet, så er det dette fullt ut en reisemåte hvor du selv kan bestemme tempo og vanskelighetsgrad. Om man reiser alene, eller sammen med andre så er det uansett en fornøyelig opplevelse å føle seg helt i ett med naturen. 

Aktivitetsreiser - Aktiviteter for enhver smak

Hva med å padle i smaragdgrønne innsjøer i Canada, eller sykle ned Haleakala-vulkanen på Maui, Hawaii? Hos oss vil du finne et bredt utvalg av aktivitetsferier, både når det kommer til destinasjoner og forskjellige former for aktiviteter på adrenalinskalaen.

Rideferie – Se verden på hesteryggen

En annerledes og eventyrlig måte å oppleve et land på, er på hesteryggen. Våre turer er tilpasset både nybegynnere og erfarne ryttere, hvor dere reiser sammen i mindre grupper med en erfaren guide. 

Fotturer – Opplev et land til fots

Opplev noen av de vakreste turstiene i verden med BENNS' aktivitetsferier. Kom tett på den canadiske naturen og landets ville dyreliv i Rocky Mountains, gå langs Australias vakre kyst på den verdensberømte ruten Great Ocean Walk, eller bli kjent med både Sørøya og Nordøyas mangfoldige natur til fots på New Zealand. Mulighetene er mange! 

Fjellturer – Følg drømmene dine 

Tør du å utfordre deg selv? Fantastiske reiseminner blir enda mer magiske når man kjenner sin egen puls, samtidig som man står omsluttet av et landskap som simpelthen tar pusten fra en. Tenk å oppnå det som mange drømmer om; nemlig å bestige Afrikas høyeste fjell - majestetiske Mount Kilimanjaro. 

Sykkelferie – En sosial reiseform

Ønsker man en sosial aktivitetsferie, større frihet og muligheten til å ta noen avstikkere underveis, er en sykkelferie den perfekte reiseformen for deg. På en sykkeltur i et annet land kommer man virkelig i kontakt med naturen, innbyggerne og kulturen på lokale veier.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din aktivitetsferie. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Gå til topps på den spektakulære Haleakala-vulkanen på Maui, Hawaii - Aktivitetsferie. Foto: Hawaii Tourism
Gå til topps på den spektakulære Haleakala-vulkanen på Maui, Hawaii - Aktivitetsferie. Foto: Hawaii Tourism
Å ri gjennom Rocky Mountains er en helt unik opplevelse - Aktivitetsferie
Å ri gjennom Rocky Mountains er en helt unik opplevelse - Aktivitetsferie
Opplev livet under vann med snorkling - Aktivitetsferie
Opplev livet under vann med snorkling - Aktivitetsferie
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en aktivitetsferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge en aktivitetsferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: