23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Bilferie

En bilferie er virkelig for dere som elsker friheten og det å slippe å tenke for mye på planer og tidsskjemaer. På en roadtrip kan dere nemlig oppdag og utforske en destinasjon helt på egne premisser og bruke så lang – eller kort – tid dere vil på hvert sted. Om du trekkes mot storbyenes pulserende liv, elsker å ligge på stranden med en paraplydrink i hånden, eller har det som plommen i egget når du går i vakre landskap, så gir en bilferie deg den friheten du søker.

Bilferie – Uventede opplevelser langs veien

På en bilferie, hvor dere kjører selv, er det ikke bare destinasjonen og endemålet som byr på minnerike opplevelser, men også reisen i seg selv. På en roadtrip behøver man ikke å ta hensyn til andre medpassasjerer enn gode venner eller familien. Dessuten vil man få oppleve vakre landskap på kloss hold langs veiene, sammenlignet med å titte ut et lite flyvindu. Noe av det beste med en kjør selv ferie er nettopp at du aldri helt sikkert vet hva du møter på din vei, eller hva som venter bak neste sving.

Bilferie i Australia, Canada, New Zealand og USA

BENNS organiserer bilferier til mange spennende destinasjoner over hele verden. La deg bli bergtatt på en roadtrip på de endeløse veiene i Australias røde «outback», spennende verdensmetropoler og de vakre strendene på østkysten i landet down under. Eller hva med å utforske fantastiske New Zealand fra landeveien? Her kan du oppleve omtrent alt; fra hvalsafari og isbreer i regnskogen, til frodige nasjonalparker og hvite strender.

I Canada venter en roadtrip med storslått natur i stor skala. Se blant annet frem til spennende storbyer, ruvende fjelltopper og smaragdgrønne innsjøer. Kanskje vil dere også få øye på en bjørn langs veien? Og hvis du ikke allerede har gjort det, er det aldri for sent å dra på en klassisk roadtrip på tvers av USA på den ikoniske Route 66. Uansett hvor veiene fører deg, kan du se frem til storslåtte landskap.

Om du vil utforske frihetsfølelsen på egen hånd, eller om du vil pakke bilen full av venner og familie, så er du bare en kort sving unna en uforglemmelig reise.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din bilferie. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Det er en opplevelse i seg selv å kjøre langs verdens mest fascinerende landeveier - Bilferie
Det er en opplevelse i seg selv å kjøre langs verdens mest fascinerende landeveier - Bilferie
Kjør langs veien og opplev vakkert naturlandskap - Bilferie
Kjør langs veien og opplev vakkert naturlandskap - Bilferie
Nyt fantastiske landskap på en roadtrip - Bilferie
Nyt fantastiske landskap på en roadtrip - Bilferie
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Er du interessert i en bilferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din bilferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: