23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Afrika

De første menneskene på jorda levde i Afrika, og når man på en reise til Afrika ser den utrolige naturen, dyrelivet og den rike naturen forstår man hvorfor menneskelivet oppstod nettopp her. I dag er Afrika et av verdens mest mangfoldige kontinenter med forskjellige folk, natur, landskap, dyreliv, klima og kulturer. Her finner dere alt fra sjarmerende landsbyer og yrende storbyer til fantastisk natur med ørken, fjell, kritthvite sandstrender, og ikke minst storslåtte safariopplevelser. I Afrika finnes det reiseopplevelser for alle behov og BENNS tilbyr blant annet reiser til Kenya, Tanzania, Namibia, Botswana og Sør-Afrika. Vi kan også skreddersy den perfekte ferien for deg og dine behov når du planlegger en reise til Afrika. 

Dyrelivet i Afrika

En av de beste opplevelsene i Afrika er det mangfoldige og tallrike dyrelivet. Derfor er safari i Afrika en sikker vinner – her får du alltid sett utallige mengder dyr. Avhengig av hvor i Afrika man reiser, vil det være mulig å se store dyreflokker, rovdyr, fugleliv og karakteristisk afrikansk landskap. Mange har som mål å se de såkalte «Big Five» - vannbøffel, neshorn, elefant, løve og leopard. Navnet «The Big Five» kommer av at disse er de fem vanskeligste pattedyrene å finne og jakte på i Afrika, og de er også blant de farligste. Av andre populære safaridyr er flokkdyrene sebra og gnu, de majestetiske sjiraffene og de nesten komiske vortesvinene som spretter rundt på savannen. De store mengdene planteetere tiltrekker rovdyrene, og er man heldig kan man få oppleve geparder og hyener i aksjon.

Alle land på det afrikanske kontinentet har sin egen sjarm og særegenhet, og er du en safari-nybegynner kan det være vanskelig å velge den ultimate destinasjonen for deg. Vi i BENNS kan hjelpe deg med å velge riktig destinasjon og turer som passer din lommebok. En reise til Afrika kan også kombineres med interesser som passer deg og vi tilbyr både storbyferie, badeferie og luksuriøse spaopphold i Afrika.

Safarireise med sol og strand

Selv om kjernen i våre Afrika-reiser er de storslåtte natur- og dyreopplevelsene i de afrikanske nasjonalparkene, er det en ypperlig idé å utvide ferien med strandliv og bading ved en av de fantastiske strendene langs Afrikas kyst. Langs Det indiske hav og på Zanzibar finner vi noen av Afrikas beste strender, med kritthvit sand, palmetrær og krystallklart vann. Her kan dere også kombinere andre interesser som vannsportaktiviteter og snorkling eller dykking.

BENNS samarbeider med en rekke flotte hoteller, hvor det er tilrettelagt for en avslappende og deilig massasje etter en lang safaritur. Som regel er spafascilitetene gode med massasje, aromabad, badstue, manikyr, pedikyr og noen steder også yoga.

Kombiner safarituren med eksotisk strandliv på:

Funfacts om Afrika

  • Afrika er den nest største verdensdelen, og står for 20,4% av landmassen på jorda
  • Det bor 1 milliard mennesker i Afrika
  • Hovedeksportvarene i Afrika er bomull, kakao og kaffe
  • Arbaisk er det mest snakkede språket i Afrika
  • Afrika er verdens varmeste kontinent, og den glohete Saharaørkenen dekker hele 9,4 millioner km2

Reiser til Afrika med storby og golf

Det er mange som velger å kombinere en safari i Sør-Afrika eller Namibia med et opphold i den unike storbyen Cape Town når man planlegger en ferie i Afrika. Cape Town har blitt kåret til en av verdens vakreste byer gjentatte ganger og byr på strender, shopping, fjellturer, pingviner og kulinariske opplevelser. Turen til Cape Town kan gjerne forlenges til en tur langs Garden Route, den vakre sør-afrikanske kysten. På de ulike destinasjonene er det muligheter for  å spille golf på de allsidige og utfordrende golfbanene i nærheten av hotellene.

Er Afrika menneskehetens vugge?

Det er nok de ville, eksotiske dyrene man først tenker på når man tenker på Afrika. Men denne verdensdelen er så mye, mye mer enn det. Blant annet har det i Tanzania blitt funnet 3,7 millioner år gamle fotspor i en forstenet vulkanaske og i Etiopia på 1970-tallet ble den en meter høye «Lucy» oppdaget. Hun var et avgjørende ledd i utviklingen til det moderne mennesket. Dette gjør at mange forskere mener at Afrika er menneskehetens vugge. Til tross for modernitetens framferd også i Afrika, er verdensdelen fremdeles preget av urgamle tradisjoner, ritualer og skikker som er med til å minne befolkningen om hvem de er og hvor de kommer fra.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Afrika. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Se opp! Leopardene trives best i trærne
Se opp! Leopardene trives best i trærne
Ha kameraet klart når dere er vitner til dyrelivet i Etosha National Park, Namibia
Ha kameraet klart når dere er vitner til dyrelivet i Etosha National Park, Namibia
Kan det friste med en luftballongsafari?
Kan det friste med en luftballongsafari?
Se de spektakulære Victoriafallene på grensen mellom Zimbabwe og Zambia
Se de spektakulære Victoriafallene på grensen mellom Zimbabwe og Zambia
Ta en snartur til Seychellene og opplev de magiske omgivelsene
Ta en snartur til Seychellene og opplev de magiske omgivelsene
Masaifolket som lever i grensetraktene mellom Kenya og Tanzania
Masaifolket som lever i grensetraktene mellom Kenya og Tanzania
Solnedgang i Okavangodeltaet i Botswana
Solnedgang i Okavangodeltaet i Botswana
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: