23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Finn din reise

Legg ut på en eventyrlig bilferie på New Zealand og utforsk dette fantastiske landets kontrastfylte natur, sjarmerende storbyer og fascinerende historie. BENNS sine bilferier på New Zealand er perfekt for deg som ønsker en fri og fleksibel ferie i et av verdens absolutt mest naturskjønne områder, da en bilferie lar deg få utforske destinasjonen i ditt eget tempo.

Lei bil på New Zealand

Som naturelsker får du virkelig full valuta for pengene med en road trip på New Zealand. Landet byr på allsidige naturopplevelser som vakre fjellområder, ville vulkaner, flotte fjorder, subtropiske skoger og kilometervis med hvite sandstrender langs det turkisblå Stillehavet. 

Dyrelivet på New Zealand er i en klasse for seg, med en rekke sjeldne arter som kun finnes her. Med en leiebil på New Zealand får du mulighet til å komme tett på blant annet Kiwi-fuglen, New Zealands nasjonalsymbol, flere flotte hvalarter, seler, sjøløver, pingviner, flaggermus og mye, mye mer.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din bilferie på New Zealand. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Den sjeldne Kiwi-fuglen - Bilferie på New Zealand
Den sjeldne Kiwi-fuglen - Bilferie på New Zealand
Bilferie på New Zealand
Bilferie på New Zealand
Bay of Islands - Bilferie på New Zealand
Bay of Islands - Bilferie på New Zealand
Reiseekspert Sofie kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din bilferie på New Zealand

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din bilferie på New Zealand

Vis resultater for: