23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Et cruise for livet

Et cruise i Sør- og Mellom-Amerika byr på uforglemmelige opplevelser, uberørt natur og eksotiske byer. Kontinentet er utrolig variert, fra de frodige naturlige omgivelsene til Brasils tropiske strender og de øde slettene på pampaen sør i Argentina. Her er det opplevelser nok for et helt liv!

Utforsk fargerike markeder blant indianere i folkedrakt, dra på en fjelltur til toppen av noen av verdens høyeste vulkaner eller bare nyt den fantastiske naturen og den lokale kulturen.

Vi har cruise som blant annet tar deg til Brasil, Uruguay, Argentina og Antarktis. 4 helt fantastiske destinasjoner.

Cruise i Brasil

Ordet Brasil setter allerede bildene umiddelbart i gang i hodet - sol og noen av verdens beste strender, glade og gjestfrie mennesker, god musikk, fantastisk uberørt natur med et rikt dyreliv, spennende tropiske byer samt små koselig fiskelandsbyer.

Rio de Janeiro - en av de vakreste byene i verden. Her finner dere fantastiske strender med Copacabana som den mest berømte. Hvis dere er ute etter en mindre befolket strand, ligger den 15 km lange "Barra da Tijuca"-stranden bare 10 km sør for Copacabana. Barra kalles også 'morgendagens Ipanema'.

Cruise i Uruguay

Uruguay er det minste landet i Sør-Amerika, og ligger mellom Brasil og Argentina. Grensen vest for Argentina er dannet av Uruguay elven, som har gitt navnet sitt til landet.

Befolkningen "Orientales" er veldig åpensinnet og viser stolt fram sitt vakre land, som ble oppdaget i 1516 og var i hele 300 år en spansk koloni til det ble uavhengig i 1825.

På grunn av den praktiske beliggenheten for sjøtransport, er det et opplagt sted å besøke på cruise. Definitivt verdt en tur.

Cruise i Argentina

Argentina er Sør-Amerikas nest største land og byr på fantastisk natur og kultur.

Her vil dere kunne oppleve den fantastiske byen, Buenos Aires, "Paris of South America". Buenos Aires er en veldig allsidig metropol som både er moderne, men også preget av byens historiske epoker og forskjellige europeiske kulturer.

Distriktet La Boca minner om gamle Genova, og Avenida de Mayo ligner på de store boulevardene i Madrid. Det oser av atmosfære når man rusler nedover de brede boulevardene, trange brosteinsbelagte gatene og gjennom de mange vakre parkene. Fasadene her er vakre, shoppingmulighetene mangfoldige - husk å besøke gågaten Florida - og stemningen livlig.

Et cruise hit er for de som elsker natur og kultur. Livet om bord på cruiseskipet er avstressende med mye komfort og service.

Cruise i Antarktis

Dra i polfarernes fotefar med et cruise til den sørligste spissen av planeten. Her ligger et av verdens mest massive og mystiske land - det frosne riket Antarktis. Antarktis omfatter kontinentet Antarktika, som har et areal på 14,4 millioner km². Det er plassert på den sørlige halvkulen, nesten helt sør for den sørlige polarsirkelen, og er omkranset av Sørishavet. Mer enn 99,5 % av kontinentet er dekket av is.

Ingen mennesker bor permanent i Antarktis, men til gjengjeld finnes det millioner av pingviner, og i den australske sommeren er det er hjem for tusenvis av hvaler. Det er et kontinent viet til forskning og stillhet.

På et cruise i Antarktis kan dere høre interessante foredrag og se det fantastiske landskapet med egne øyne. Et landskap som ganske få mennesker har sett før deg. Gled dere til et fortryllende paradis med isfjell, krystallklart vann og en barsk og spennende natur.

Vi er alltid klare til å hjelpe deg med å skreddersy cruiseturen i Sør- og Mellom-Amerika. Kontakt en av våre reiseeksperter og start planleggingen.

Se alle våre cruisereiser her.

Rio de Janeiro, Brasil
Rio de Janeiro, Brasil
Oppdag Buenos Aires, Argentina på et cruise
Oppdag Buenos Aires, Argentina på et cruise
Opplev tango i Argentina
Opplev tango i Argentina
Opplev pingviner i utallige varianter
Opplev pingviner i utallige varianter
Reiseekspert Mari kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din cruiseferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruiseferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: