23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Den beste måten å oppleve gigantiske Australia på er å legge ut på en rundreise. På våre rundreiser i Australia har vi en dreven reiseleder som gladelig forteller deg om historien, kulturen og innbyggerne samtidig som du opplever de beste naturopplevelsene.

Australia er et sant skattekammer av opplevelser. Landet, som er verdens sjette største, har et navn som på latinsk betyr “ukjent sørlig land”. Australia er et populært reisemål og det er ikke uten grunn. Her kan du oppleve unike steder med storslått natur og et rikt dyreliv. Selv om det meste av landet består av savanner og ørkener er der likevel mange ulike landskap.

Opplev Australia med en reiseleder

Dersom du helst vil slippe å tenke på alt det praktiske på reisen din så anbefaler vi at du reiser på en tur sammen med en reiseleder. Alle våre reiseledere er eksperter på sine områder og vi tilbyr guider som er både norsk- og engelskspråklige.

Mange som har først har prøvd å dra på rundreise med en reiseleder blir bitt av basillen. Det er noe betryggende å vite at programmet er blitt skreddersydd av reiseeksperter som selv har opplevd mye av det de anbefaler. De største fordelene utover ekspertisen vi deler med deg er:

  • Vi tar oss av alt det praktiske så du slipper å tenke på det
  • Du får virkelig inngående kunnskap til Australias kultur, historie og skikker
  • Du har alltid en erfaren reiseleder på armlengdes avstand dersom du trenger hjelp eller tips
  • Ved å reise sammen med andre får du også hele det sosiale aspektet dekket - og ikke minst: Du kan dele reiseminner med nye, likesinnede mennesker.

Hvor skal man dra på rundreise i Australia? 

Australia er delt inn i 6 delstater og 10 territorier som brer seg ut over 7 686 850 km2, da sier det seg selv at har man en-til tre uker i Australia, kan man ikke rekke over det hele. Men hver delstat og territorium byr på minnerike opplevelser og særegne severdigheter.   

New South Wales – opplev Australias mest kjente by

På en rundreise i delstaten New South Wales kan du oppleve en av Australias mest kjente byer, nemlig Sydney med sitt ikoniske operahus. Like utenfor byen ligger den UNESCO-beskyttede nasjonalparken, Blue Mountains. Uavhengig om man reiser nord- eller sørover langs kysten, vil en få besøkt flere små, hyggelige kystbyer som nesten er uberørte av turister, hvor man kan komme i snakk med innbyggerne over en aussie-øl på de lokale pubene.

Queensland – ta livet med ro i solskinnsstaten

Queensland byr på fantastisk natur som spenner fra frodig regnskog og autentisk ”outback”, til majestetiske fjell og dype elver. På en rundreise i solskinnsstaten kan du dessuten oppleve noen av Australias vakreste strender og ikke minst det verdensberømte Great Barrier Reef.  To byer som er verdt å besøke på en rundreise i delstaten er Gold Coast og Brisbane. Her venter kulturseverdigheter, sol og strand, utendørsaktiviteter og et stemningsfullt natteliv.

Victoria – storslått natur og hippe storbyer

Unn dere en innholdsrik rundreise i den historiske gullgraverstaten, Victoria. Delstaten byr på, tross av sin forholdsvis kompakte størrelse, et utrolig utvalg av severdigheter og attraksjoner i både naturen og i byene. Her kan dere for eksempel utforske de små museumsbyene nordvest for Melbourne, kjøre langs berømte Great Ocean Road, ha en piknik i vinmarkene eller få en forfriskende dukkert i det glitrende havet og nyte livet på de vakre strendene. Sist, men ikke minst må man selvfølgelig besøke livlige Melbourne. Dette er selve paradiset for de som jakter på uforglemmelige gastronomiske opplevelser.

Northern Territory – for eventyreren

Northern Territory er et enorm føderalt territorium preget av rå, uspolert natur. Her vil man finne et spennende og variert dyreliv, sump- og ødemarksområder, barske kyststrekninger med fascinerende klippeformasjoner og de tallrike omkringliggende øyene, hvis natur er en sjeldenhet uten sammenligning. I Australias største nasjonalpark Kakadu National Park får man et innblikk i aboriginernes kultur og historie, samt at du får oppleve landets natur fra sin vakreste side. I området Red Centre omkring Alice Springs venter Ayers Rock (Uluru), Kings Canyon og de imponerende Kata Tjuta.

South Australia – nyt strandlivet, god vin og solfylte dager

South Australia er blant annet hjemmet til festivalbyen Adelaide. Her kan dere blant annet gå på oppdagelse i aboriginernes fascinerende kultur, nyte strandlivet og de mange grønne parkene. En rundreise i South Australia vil i tillegg være en opplevelse for ganen, for i delstaten kan dere smake på noen av Australias beste viner i vinregionen Barossa Valley. I South Australia ligger dessuten det nydelige naturreservatet Kangaroo Island, hvor man kan bli kjent med Australias særegne dyreliv og trollbindende naturfenomener.

Tasmania – perfekt for friluftsentusiaster

Den fantastiske øya Tasmania er australiernes egen feriefavoritt, da stedet byr på det hele: nydelige strender, vinmarker, sjarmerende byer med fantastiske matopplevelser, variert, vakker natur og et imponerende utvalg av Australias fascinerende dyrebestand – i tillegg til den Tasmanske djevelen som kun lever her. Er det en aktiv rundreise dere er ute etter, så er Tasmania det perfektet stedet. Her venter elverafting, surfing, kajakkpadling, «bushwalks» og mye mer – innrammet av en storslått natur.

Oppdag Australia fra togkupeen, bobil eller bilen - hvordan du reiser er helt opp til deg!

I tillegg til rundreisene vi tilbyr i Australia kan du velge å utforske landet med tog, bobil, eller bil. Det går fint an å kombinere en biltur med en togreise, så får du kjenne vinden i håret den ene dagen, mens du fortaper deg i en bok på vei til et uant sted den neste dagen.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din rundreise i Australia. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

12 Apostles, Great Ocean Road i Victoria - Rundreiser i Australia
12 Apostles, Great Ocean Road i Victoria - Rundreiser i Australia
Uluru, Northern Territory - Rundreiser i Australia
Uluru, Northern Territory - Rundreiser i Australia
Kenguruer - Rundreiser i Australia
Kenguruer - Rundreiser i Australia
Opplev regnskogen Blue Mountains i New South Wales - Rundreise i Australia
Opplev regnskogen Blue Mountains i New South Wales - Rundreise i Australia
Bondi Beach, Sydney - Rundreiser i Australia
Bondi Beach, Sydney - Rundreiser i Australia
Northern Territory - Rundreise i Australia
Northern Territory - Rundreise i Australia
Adelaide i South Australia - Rundreiser i Australia
Adelaide i South Australia - Rundreiser i Australia
Great Barrier Reef, Queensland - Rundreise i Australia
Great Barrier Reef, Queensland - Rundreise i Australia
Hobart, Tasmania - Rundreiser i Australia
Hobart, Tasmania - Rundreiser i Australia
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din rundreise

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din rundreise

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: