Historien om BENNS startet i 1963, da Benns Rejser åpnet i Danmark. Over de siste 50 årene har virksomheten utviklet seg til å bli en betydningsfull reiseaktør og vært en del av det norske markedet siden 2009.

BENNS er en sterk spiller på to arenaer i det norske reisemarkedet:

  • I det private reisemarkedet, hvor våre kunder primært er kvalitetsbevisste voksne. Dette voksende markedet etterspør i stigende grad kvalitetsopplevelser med aktivt innhold og BENNS leverer skreddersydde kvalitetsprodukter innenfor safari, cruise, rundreiser og andre former for mer nisjepregede reiseprodukter til hele verden.
  • Gruppereiser til utdannelsessektoren, organisasjoner og private virksomheter.

Vi er ditt personlige reisebyrå

Vi i BENNS er en av Norges ledende eksperter på reiser til blant annet Australia, New Zealand, USA og Canada. Vi skreddersyr opplevelsesreiser, safarireiser, cruise og firmaturer. Vår visjon er å skape unike reiseopplevelser for alle våre kunder så deres reisedrømmer blir til virkelighet. 

Vi er per i dag 10 ansatte lokalisert i Oslo. BENNS er en del av KILROY-konsernet, som har en årlig omsetning på mer enn 1,5 milliarder NOK, og flere enn 300 dyktige ansatte over store deler av Nord-Europa. 
 
BENNS er en spennende arbeidsplass med ivrige og inspirerte ansatte, som alle verdsetter vår unike bedriftskultur og vesentlige verdier:

1) Vi har kun 1 arbeidsgiver, og det er kundene. Kundene er i sentrum gjennom alt vi gjør, og ingenting er viktigere enn å gi kundene gode opplevelser.

2) Vi skal oppføre oss etisk korrekt overfor våre kunder, leverandører, medarbeidere og andre partnere.

3) Vi tror at mennesker i vekst skaper en virksomhet i vekst, derfor investerer vi mye i å utvikle våre menneskelige ressurser. Vi har bygd en flat organisasjon der ingen er viktigere enn andre, og hvor gleden ved arbeidet er den viktigste drivkraften, og dermed årsaken til at vi kan yte god service og rådgivning til våre kunder.

Vi gleder oss til å arrangere din neste reiseopplevelse!

BENNS er medlem av Rejsegarantifonden, med KILROY Norway som teknisk arrangør. 
Org. nr: 940 073 251 

BENNS
c/o KILROY Norway AS