Historien om BENNS startet i 1963, da Benns Rejser åpnet i Danmark. Over de siste 50 årene har virksomheten utviklet seg til å bli en betydningsfull reiseaktør og vært en del av det norske markedet siden 2009.

BENNS er en sterk spiller på det private reisemarkedet, hvor våre kunder primært er kvalitetsbevisste voksne, som etterspør autentiske opplevelser med aktivt innhold innenfor mer nisjepregede reiseprodukter til hele verden.

Vi er ditt personlige reisebyrå

Vi i BENNS er en av Norges ledende eksperter på reiser til blant annet Australia, New Zealand, USA, Canada, Asia og Afrika. Vi skreddersyr opplevelsesreiser, safarireiser, cruise og private gruppereiser. Vår visjon er å skape unike reiseopplevelser for alle våre kunder så deres reisedrømmer kan bli til virkelighet. 

Vi er per i dag 5 ansatte lokalisert i Oslo. BENNS er en del av KILROY-konsernet, som har en årlig omsetning på mer enn 1,5 milliarder NOK, og ca. 250 dyktige ansatte over store deler av Nord-Europa. 

Våre verdier:

1) Vi har kun 1 arbeidsgiver, og det er kundene. Kundene er i sentrum gjennom alt vi gjør, og ingenting er viktigere enn å gi kundene gode opplevelser.

2) Vi skal oppføre oss etisk korrekt overfor våre kunder, leverandører, medarbeidere og andre partnere.

3) Vi tror at mennesker i vekst skaper en virksomhet i vekst, derfor investerer vi mye i å utvikle våre menneskelige ressurser. Vi har bygd en flat organisasjon der ingen er viktigere enn andre, og hvor gleden ved arbeidet er den viktigste drivkraften, og dermed årsaken til at vi kan yte god service og rådgivning til våre kunder.

Hvorfor skal du velge BENNS?

Vi har vært der selv! Enkelt og greit. Våre reiseeksperter har lang reiseerfaring, og kan rådgi deg med stor kunnskap om våre destinasjoner og reisetyper. 

Økonomisk sikkerhet

Med vår årelange erfring og medlemskap i Rejsegarantifonden, kan vi garantere deg økonomisk sikkerhet og trygghet på reisen. 

Vi gleder oss til å arrangere din neste reiseopplevelse!

BENNS er medlem av Rejsegarantifonden, med KILROY Norway som teknisk arrangør. 
Org. nr: 940 073 251 

BENNS
c/o KILROY Norway AS