BENNS er et dansk reisebyrå som startet i 1963. De siste fjorten årene, har nordmenn også fått gleden av å benytte seg av BENNS, når de skal ut å reise. 

Vi skreddersyr feriereiser til kvalitetsbevisste voksne, som etterspør unike opplevelser med aktivt innhold. Dette tilbyr vi gjerne i form av en safari, bilferie, rundreise eller cruise. Mulighetene - og destinasjonene - er uendelige! 

Derfor skal du reise med BENNS

  • Skreddersydde pakkereiser: Vi arrangerer primært individuelle pakkereiser som er tilpasset deres ønsker, behov og budsjett. Vi lytter til deg og justerer reisetilbudet helt til du er fornøyd.
  • Fast pris, fast avreise: Vårt unike konsept for gruppereiser uten reiseleder, kombinerer fordelene ved gruppeturer - tryggheten og den gode prisen - med individuell frihet til å nyte ferien.
  • Personlig rådgivning: Du får din egen personlige reiseekspert, som hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging, til selve reisen og til du er trygt hjemme igjen.
  • Ekspertise: Våre medarbeidere er spesialister. Vi har selv besøkt destinasjonene, prøvd hotellene og utfluktene, og funnet de beste samarbeidspartnerne rundt i verden.
  • Full trygghet: Vi er med deg hele verden, for å rådgi, svare på spørsmål og fikse alt det praktiske og vanskelige.
Bli med BENNS på eventyrlige safarireiser i Afrika
Bli med BENNS på eventyrlige safarireiser i Afrika

Hvordan startet BENNS?

Historien om BENNS begynner i 1963, hvor Niels Jørgen Benn fra Holstebro i Danmark, grunnla Benns Rejser. Byrået levde av å arrangere reiser for skandinaviske vennskapsforeninger, som hadde forbindelser til Australia, New Zealand, Canada og USA. På den tiden, hjalp BENNS kundene med å reise både "down under" og "across the pond" i en tid hvor det ikke var like enkelt som nå. 

Gjennom 2000-tallet inngikk BENNS i en rekke oppkjøp og frasalg av andre reisevirksomheter. Det betyr at vi også har gått under navnene Team Benns og MyPlanet. I 2005 ble MyPlanet frasolgt, og 10 år senere ble Team Benns til BENNS. 

Siden 2009 har BENNS operert på det norske reisemarkedet for feriereiser. Selv om fokuset alltid har vært internasjonalt, og forretningen har gjennomgått en stor utvikling, har vi fremdeles beina plantet i Holstebro og Oslo. 

Oppdag verdens mest unike steder med BENNS
Oppdag verdens mest unike steder med BENNS

Økonomisk sikkerhet med BENNS

Med vår årelange erfring og medlemskap i Rejsegarantifonden, kan vi garantere deg økonomisk sikkerhet og trygghet på reisen. 

Vi gleder oss til å arrangere din neste reiseopplevelse!

BENNS er medlem av Rejsegarantifonden, med KILROY Norway som teknisk arrangør. 
Org. nr: 940 073 251 

BENNS
c/o KILROY Norway AS

Kryss av bucketlisten om bord cruise som seiler deg fra destinasjon til destinasjon
Kryss av bucketlisten om bord cruise som seiler deg fra destinasjon til destinasjon