23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

MSC Cruises

MSC er alltid et godt valg. Se frem til moderne komfort, avslapning og velvære, et variert utvalg av underholdning og fasiliteter - alt sammen kombinerte med en distinkt italiensk eleganse.

MSC har stolte tradisjoner innenfor skipsfart, og er blant annet verdens nest største containerrederi. Passasjerdelen av rederiet, MSC Cruises ble lansert i 1988. Rederiets stolte tradisjoner bæres videre i en flåte av cruiseskip som hele tiden utvides. MSC's skip har en klassisk fremtoning med avdempende farger, noe som de fleste i Norge finner tiltalende. MSC Cruises er det perfekte valg for hele familien. Om bord nyter dere et fantastisk design, god komfort og dere har mange spennende aktiverer å velge i mellom. Enten man reiser som par, familie eller alene, er MSC alltid et godt valg. MSC har faste priser for barn og unge under 18 år. 

Om bord MSC's skip finner dere et stort utvalg uformelle og formelle restauranter og caféer med smaksopplevelser fra hele verden, og dere kan spise noe nytt hver eneste dag. Alt fra enkel snacks til gourmetmat serveres i skipets mange restauranter. Mat og snacks er tilgjengelig om bord i 20 av døgnets 24 timer. Livet om bord byr på et variert underholdningstilbud av høy kvalitet. Her kan dere oppleve underholdende og spektakulære show, samt en rekke aktiviteter og opplevelser for alle aldre. Underholdning og aktiviteter varierer mellom de forskjellige seilingsrutene. Mange av aktivitetene kan dere være med på selv når skipet ligger til havn, så hvorfor ikke bli med på et dansekurs med profesjonelle dansere, treningstimer, simulatorspill, ballspill, lekekrok m.m. 

MSC's cruiseskip

MSC's cruiseskip er oppdelt i ulike skipsklasser, hvor skipene innenfor en klasse er så og si identiske. Finn ditt cruiseskip og les mer om fasilitetene om bord. 

Lugartyper

  • Innvendig lugar
  • Utvendig lugar
  • Balkonglugar
  • Suite
  • Familielugar (på forespørsel)

MSC skipene er egnet for handikappede, da de har flere lugarer med større plass og det er god plass rundt på skipet. Kontakt oss, hvis du har behov for en handikapplugar. 

Drikkepakker

Om bord alle MSC's skip kan man kjøpe en drikkepakke for hele cruisets varighet i stedet for å betale for en og en enhet. Det finnes forskjellige typer drikkepakker, med og uten alkohol, hvor man kan få ubegrenset drikke hele døgnet. Vi anbefaler å bestille drikkepakken hos oss i god tid før avreise. 

Utflukter

Når man ankommer de forskjellige havnebyene, tilbys det et stort utvalg av forskjellige utflukter. For å være garantert plass på den eller de ønskede utfluktene, anbefales det å bestille disse hjemmefra. Det er selvfølgelig også mulighet for å bestille utflukter om bord på skipet. Det tilbys mange typer av utflukter, alt fra bysightseeing, transport til en fantastisk strand, naturopplevelser m.m. 

MSC Cruises
MSC Cruises
MSC Cruises
MSC Cruises
Fantastiske shows hver kveld om bord
Fantastiske shows hver kveld om bord
Gastronomiske opplevelser venter dere på et MSC skip
Gastronomiske opplevelser venter dere på et MSC skip
Flotte lugarer
Flotte lugarer
Nyt livet om bord MSC
Nyt livet om bord MSC
Reiseekspert Mari kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din cruiseferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruiseferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: