23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Cruise med MSC Preziosa

Bli med på cruise om bord MSC Preziosa. Dette er skipet med spektakulære detaljer! Her finner man en steinbelagt piazza, trapper belagt med Swaroskikrystaller, basseng som strekker seg ut i horisonten, og et utendørs badeland med en av de lengste vannskliene man finner til sjøs.

Skipsdekkene er navngitt etter dyrbare juveler og edelsenter, og gir en anelse, om hva man kan forvente om bord. Fellesarealer dekorert med vakre dyremønster på veggene, skinnende glassmosaikk, hvit marmor, muranoglass, og de ikoniske Swaroskitrappene. 

MSC Preziosa ble sjøsatt i mars 2013 og tilhører Fantasia klassen, og er søsterskip til MSC Fantasia, MSC Splendida og MSC Divina, men med noen forbedringer.

MSC Preziosa har mange spennende restauranter og byr på gastronomiske opplevelser. Det velsmakende kjøkkenet er hovedsakelig basert på retter fra Middelhavet, men byr også på klassiske internasjonale retter.

Skipsfakta:
Skipsklasse: Fantasia klasse
Lengde: 333,30 m
Bredde: 37,92 m
Antall dekk: 18 (13 passasjerdekk)
Antall lugarer: 1 751 (45 handikapvennlige lugarer)
Antall passasjerer: 4 345
Antall besetning: 1 379
Bruttovekt: 139.072 (GRT)
Fart: 23 knop

Utvalgte lugarer og suiter

MSC Preziosa byr på et stort utvalg lugarer, alt fra suiter til komfortable innvendige lugarer. Her vil dere finne en mer detaljert beskrivelse av hver enkelt lugartype. Hver lugar har sitt eget opplevelsesprogram.: Bella, Fantastica eller Aurea (avhengig av lugar):

En lugar med Bella opplevelse byr på følgende fordeler:

 • Daglige aktiviteter for hele familien og barneklubber for de yngre
 • Stort utvalg mat i både restaurant & buffet som er åpen i 20 timer
 • Prisvinnende underholdning med teater og oppsetninger i Broadway-stil
 • Opptjen MSC Voyager Club-poeng, som gir rabatt og andre fordeler på ditt neste cruise

En lugar med Fantastica opplevelse byr på følgende fordeler:

 • Alle fordelene som ved Bella opplevelse
 • Velg blant de beste tilgjengelige lugarer, mulighet for å velge dekk på høyere nivå
 • Prioritert bordsetning ved middag
 • Roomservice 24 timer i døgnet inkl. frokost i lugaren

En lugar med Aurea opplevelse byr på følgende fordeler:

 • Alle fordelene ved Bella og Fantastica
 • Lugarer med den beste beliggenheten på skipet
 • EASY drikkepakke
 • Spapakke (kun til voksne) med spa-velkomstcocktail, én massasjebehandling, privat velværekonsultasjon og gratis adgang til spa avdelingen på hele cruiset
 • Middag i et reservert område i restauranten med "My Choice Dining", som tilbyr fleksible spisetider 
 • Eksklusiv adgang til eget soldekk forbeholdt de gjester som har Aurea opplevelse (barn tillatt)
 • Prioritets boarding, og bagasjehåndtering (kun på avreisedagen)

MSC Yacht Club Deluxe Suite

En komfortabel suite på ca. 28 m2. Suiten har en dobbeltseng, som kan gjøres om til to enkeltsenger (på forespørsel). En sittegruppe med sofa, balkong med stol og bord for 2 personer. Lugaren har i tillegg interaktiv TV, telefon, internett via WiFi (koster ekstra), minibar, safe og A/C.

Komfort i særklasse
Sov godt på madrasser med memory-skum, sengetøy i egyptisk bomull og et stort utvalg av puter. Nyt fordelen med en butler som står til din rådighet i 24 timer. Kos dere med gratis minibar, og underholdning på din store tv, og nyt den flotte utsikten fra ditt panorama vindu, eller den private balkongen.

Hver MSC Yacht Club lugar er utformet av det kjente arkitektbyrået De Jorio Design International. Stilen i lugaren er gjennomført moderne Italiensk, luksuriøs og har et stort utvalg eksklusive funksjoner. 

Det finnes flere MSC Yacht Club suiter. Ta kontakt for flere alternativ.

Suite med Aurea opplevelse

Aurea suiten er på 32 – 41 m2. Suiten har en dobbeltseng, som kan gjøres om til to enkeltsenger (på forespørsel). Sittegruppe med sofa og balkong med bord og stoler for 2 personer. Suiten har et romslig garderobeskap og bad med dusj. Lugaren har i tillegg: Interaktiv TV, telefon, internett via WiFi (koster ekstra), minibar, safe og A/C.

Balkonglugar med Bella, Fantastica eller Aurea opplevelse

Balkonglugarer på MSC Preziosa er på 14-19 m2. Lugaren har en dobbeltseng, som kan gjøres om til to enkeltsenger (på forespørsel), sofa og balkong med stol og bord for 2 personer. Lugaren har et romslig garderobeskap og bad med dusj. Lugaren har i tillegg interaktiv TV, telefon, internett via WiFi (koster ekstra), minibar, safe og A/C.

Utvendig lugar med Bella eller Fantastica opplevelse

Utvendige lugarer er på 12-20 m2 og har et stort vindu med sjøutsikt. Lugaren har en dobbeltseng, som kan gjøres om til to enkeltsenger (på forespørsel). Lugaren har et romslig garderobeskap og bad med dusj. Lugaren har i tillegg interaktiv TV, telefon, internett via WiFi (koster ekstra), minibar, safe og A/C.

Innvendig lugar med Bella eller Fantastica opplevelse

Innvendig lugarer er på 13-16 m2. Lugaren har en dobbeltseng, som kan gjøres om til to enkeltsenger (på forespørsel). Lugaren har et romslig garderobeskap og et innbydende bad med dusj. Lugaren har i tillegg interaktiv TV, telefon, internett via WiFi (koster ekstra), minibar, safe og A/C.

Underholdning/aktiviteter

Det finnes mange underholdnings og aktivitetsmuligheter om bord, tilgjengelig for alle gjestene. Her finner man noe for barn, unge og de litt eldre. Utvalgte underholdningsmuligheter/aktiviteter:

 • Casino
 • Bassengområde
 • Treningssenter
 • Barn-, junior-, og ungdomsklubber
 • Minigolf
 • Basket-, volleyball- og tennisbane
 • MasterChef at Sea - kulinarisk konkurranse hvor deltagerne lager en rett, som bedømmes av kokkene om bord.

Utvalgte restauranter

MSC Preziosa har forskjellige smakfulle og autentiske spisesteder. Noen restauranter er inkludert i cruiseprisen, i andre kan man spise på mot et lite tillegg.

 • Skipets 2 hovedrestauranter – Middelhavskjøkken/internasjonale retter - inkludert i prisen
 • Eataly - italiensk gourmet mat (mot tillegg)
 • Sushi Galaxy Experience - kåret til den beste sushi til sjøs (mot tillegg)

Utvalgte barer & lounger

 • Top Sail Lounge
 • El Dorado Piano Bar
 • Safari Lounge

Det lille ekstra: Aurea Spa

En oase av velvære og avslapning
Opplev en verden med velvære og avslapning. MSC Aurea Spa er en avslappende oase, hvor dere kan kose dere med et fantastisk utvalg av forfriskende helse- og skjønnhetsbehandlinger, herunder aromaterapi og balinesisk massasje. Alle gjester på skipet har adgang til Aurea Spa.

Komfort i særklasse

MSC Yacht Club

En eksklusiv og raffinert oase
Opplev et skip i skipet. Et sted, hvor dere kan nyte eksklusivitet og diskresjon, samtidig som dere opplever alt skipet har å by på. Ta del i en privat luksus om bord, som dere bare deler med noen få gjester. Velkommen til MSC Yacht Club, et cruise ulikt noe annet. 

Privat område, som byr på fred og ro
Luksuriøse lugarer og eksklusiv service er kun begynnelsen. MSC Yacht Club byr også på et stort utvalg av private fasiliteter. F.eks. den elegante Top Sail Lounge, som er en panorama lounge med en fantastisk utsikt, samt en privat gourmet restaurant og One Pool Deck, som har eget svømmebasseng, boblebad, soldekk og privat bassengbar. 

Butler og Concierge - Service av ypperste klasse
Stig inn inn i en verden med service døgnet rundt. En verden, hvor alle deres ønsker vil bli oppfylt, takket være din concierge, som er tilgjengelig dag og natt, samt døgnåpen butlerservice. 

Gastronomiske høydepunkter - vær klar for gourmetopplevelser uten like               
MSC Cruises er kjent for høy kvalitet på maten som serveres, og MSC Yacht Club tilbyr en sofistikert a la carte meny med sunne måltider og gourmet opplevelser.

Eksklusiv shopping og spennende utflukter
Ønsker dere å shoppe i fred og ro, kan du få en privat shoppingrunde sammen med deres butler, utenom åpningstid, eller se på eksklusive smykker i fred og ro i deres egen suite. Dere kan også bli med på de eksklusive utfluktene eller få hjelp av concierge til å få en perfekt opplevelse i land. 

Skreddersydde utflukter til lands
MSC Yacht Clubs service tilbys ikke bare om bord, men også i de havner som besøkes. Dette byr på mulighet til å utforske verden med samme stil, diskresjon og komfort som om bord på skipet. I tillegg til de populære MSC utfluktene og guidede omvisningene, kan du også sette sammen din egen utflukt med god hjelp av deres butler og concierge. Din concierge kjenner hver havn og kommer med sine personlige anbefalinger, slik at dere får den opplevelsen dere ønsker dere. 

Privat adgang til Aurea Spa
Som gjest på MSC Yacht Club kan dere benytte den private heisen, som direkte og diskret tar deg til skipets spa, hvor dere bl.a. finner det eksklusive MSC Yacht Club massasje- og behandlingsrom.

MSC Preziosa
MSC Preziosa
Det er flotte lugarer på MSC Preziosa
Det er flotte lugarer på MSC Preziosa
Man koser seg om bord på MSC Preziosa
Man koser seg om bord på MSC Preziosa
Tid til avslapping - Aurea Spa
Tid til avslapping - Aurea Spa
Fantastiske show
Fantastiske show
Det er stålkontroll på kjøkkenet
Det er stålkontroll på kjøkkenet
Et cruise for hele familien
Et cruise for hele familien
Reiseekspert Mari kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din cruiseferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruiseferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: