23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Hvilken bedre måte er det å oppleve magisk natur og pulserende storbyer på enn å legge ut på en rundreise i Canada? Da får du oppleve storslått natur, se bratte snøkledde fjell, lukte den ville naturen og fornemme det fantastiske dyrelivet på alle de beste stedene. Roen og skjønnheten som omgir deg i Canada er rett og slett unik.

Vi i BENNS er opptatt av at vi skal hjelpe kundene våre med å finne de beste opplevelsene. Vi oppfyller reisedrømmer og derfor mener vi det er viktig at reiserådgiverne våre har bred erfaring fra å besøke Canada. Dette er den beste måten å sikre at våre anbefalinger møter dine ønsker slik at du får en uforglemmelig rundreise. 

Rundreiser i Canada med reiseleder

Vi kan blant annet arrangere din rundreise i Canada i samarbeid med G-adventures og National Geographic. Se frem til minnerike naturopplevelser fra A til Å. 

Rundreiser i Canada på egenhånd

Vil du heller utforske Canada på egen hånd? Det kan vi også være behjelpelige med! Vi arrangerer gruppereiser og rundreiser i Canada, hvor de reisende selv bestemmer hva dere skal se og gjøre på veien. Om bil eller bobil er å foretrekke så velger man det også selv.

En rundreise i Canada kan bygges på utallige måter, men det som kjennetegner de fleste rundreisene er at vi i BENNS organiserer fly, transport og opphold. Det varierer noe fra de ulike turene, men vi beskriver alltid for hver tur nøyaktig av som er inkludert i prisen og hva som kommer i tillegg.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din rundreise i Canada. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Covehead Harbour Lighthouse på Prince Edward Island - Rundreise i Canada
Covehead Harbour Lighthouse på Prince Edward Island - Rundreise i Canada
Grizzlybjørner - Rundreise i Canada
Grizzlybjørner - Rundreise i Canada
Reiseekspert Birgitte kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din rundreise i Canada

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din rundreise i Canada

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: