23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Hvilken bedre måte er det å oppleve magisk natur og pulserende storbyer på enn å legge ut på en rundreise i Canada? Da får du oppleve storslått natur, se bratte snøkledde fjell, lukte den ville naturen og fornemme det fantastiske dyrelivet på alle de beste stedene. Roen og skjønnheten som omgir deg i Canada er rett og slett unik.

Vi i BENNS er opptatt av at vi skal hjelpe kundene våre med å finne de beste opplevelsene. Vi oppfyller reisedrømmer og derfor mener vi det er viktig at reiserådgiverne våre har bred erfaring fra å besøke Canada. Dette er den beste måten å sikre at våre anbefalinger møter dine ønsker slik at du får en uforglemmelig rundreise. 

Rundreiser i Canada med reiseleder

Vi kan blant annet arrangere din rundreise i Canada i samarbeid med G-adventures og National Geographic. Se frem til minnerike naturopplevelser fra A til Å. 

Rundreiser i Canada på egenhånd

Vil du heller utforske Canada på egen hånd? Det kan vi også være behjelpelige med! Vi arrangerer gruppereiser og rundreiser i Canada, hvor de reisende selv bestemmer hva dere skal se og gjøre på veien. Om bil eller bobil er å foretrekke så velger man det også selv.

En rundreise i Canada kan bygges på utallige måter, men det som kjennetegner de fleste rundreisene er at vi i BENNS organiserer fly, transport og opphold. Det varierer noe fra de ulike turene, men vi beskriver alltid for hver tur nøyaktig av som er inkludert i prisen og hva som kommer i tillegg.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din rundreise i Canada. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Covehead Harbour Lighthouse på Prince Edward Island - Rundreise i Canada
Covehead Harbour Lighthouse på Prince Edward Island - Rundreise i Canada
Grizzlybjørner - Rundreise i Canada
Grizzlybjørner - Rundreise i Canada
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din rundreise

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din rundreise

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: