23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Malaysia

Malaysia er kanskje en litt oversett destinasjon i Asia for oss fra Skandinavia, men dette er virkelig et land som har det hele. På en reise til Malaysia vil man garantert få noen uforglemmelige og eksotiske ferieopplevelser. Landet byr på alt fra moderne storbyer med høyhus og sjarmerende, små landsbyer, til vakre eksotiske øyperler. Og har vi nevnt maten? Malaysia er som en eksotisk multikulturell buffet, med smaks – og sanseopplevelser hentet fra både Kina og India. Spesielt har halvøyas vestkyst et av verdens lekreste kjøkken.

Malaysia består av to geografiske områder: Den malaysiske halvøya, som grenser til Thailand i nord og Singapore i sør, samt provinsene Sarawak og Sabah på den nordlige delen av øya Borneo. Den malaysiske halvøya kan skilte med en spennende kolonihistorie, i tillegg til en unik blanding av kulturer og religioner. På Borneo venter frodige jungler, orangutanger og brusende elver.

Ferie i Malaysia – Et mangfoldig land

Malaysia er først og fremst et mangfoldig land formet gjennom mange århundre med kulturell innflytelse fra eksempelvis England, India, Nederland, Kina og Portugal. Denne innflytelsen har bidratt til å skape en fargerik kultur, hvor man lever i fred og harmoni med hverandre, uavhengig av ens forskjellige kulturelle bakgrunn og religiøse retninger. Som reisende i Malaysia vil man alltid føle seg som en trygg og velkommen gjest.

Eksotiske reiser - Malaysias hypnotiserende natur

Vakre strender og avslappet stemning er noe mange søker i et eksotisk land, og her kan Malaysia virkelig levere varene: Langkawi, Penang, Tioman og Pangkor Laut for å nevne noen få. Her får man hvite sandstrender, varmt og behagelig tropehav, vaiende palmer og lekre hoteller i overflod. I tillegg er strendene her ikke nærheten så besøkte som f.eks. i nabolandet Thailand. I Malaysia vil man kunne oppleve flere steder med et trollbindende marineliv, noe som gjør at vannsportsaktiviteter er i høysete her. Det er også i Malaysia man finner verdens eldste regnskog og landets juvel, Taman Negara.

Malaysia er generelt en «året rundt» - destinasjon, hvor den tørre årstiden på vestkysten ligger i perioden november-mai og på østkysten i perioden fra oktober til april. Tre populære destinasjoner i Malaysia er Kuala Lumpur, Langkawi og Penang

Reiser til Kuala Lumpur – Malaysias pulserende hovedstad

Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur, med sine nesten 1,8 millioner innbyggere, fremstår i dag som en driftig og pulserende metropol på linje med – noen vil kanskje si over – både Singapore og Bangkok. I likhet med verdens andre storbyer, vil du her kunne shoppe til lommeboken går varm på utallige merkevarebutikker og gigantiske handlesentre, og få en gastronomisk opplevelse av de sjeldne.

Kuala Lumpur, ofte bare kalt KL, byr på en fascinerende blanding av nytt og gammelt, hvor du vil kunne se storslåtte skyskrapere, i tillegg til historiske templer og moskeer. Noe som gjør Kuala Lumpur til en fantastisk storbyferie er at det er relativt enkelt å oppleve byens attraksjoner til fots. Blant annet bør du oppleve:

 • Mardeka Square
 • Bydelen Brickfields, også kalt "Little India", da man her kan oppleve indiske hus og bygninger
 • Petronas Towers
 • Bintang-området med restauranter, underholdning og shopping
 • Byens togstasjon
 • Batu Caves som ligger litt utenfor byen
 • Sultan Abdul Samad Building

Reiser til Langkawi – Malaysias øyparadis

I Andamanhavet, ca. 30 km utfor kysten fra Kuala Perlis, finner man en gruppe bestående av 99 øyer, hvor de færreste er ubebodde. Vi snakker selvsagt om Langkawi som kan skilte med luksushoteller og sin egen internasjonale flyplass. Dette er et av de stedene i verden som typisk gir assosiasjoner til tropisk romantikk og ubekymrede dager under svaiende kokospalmer.

Langkawi er et øyparadis uten like, med sine lange, vakre sandstrender og jungelbekledte bakker, som sammen skaper en pittoresk natur. Tar man en tur bort fra de bebyggede områdene på øya, vil man fort komme over sjarmerende, små landsbyer, rismarker og vannbøfler. Fra den gang Langkawi ble erklært som en tollfri sone i 1986, har øya fått enda flere besøkende på grunn av de billige varene. Shoppingkomplekser dominerer i hovedbyen, Kuah, mens de fleste luksusresorter ligger plassert i de isolerende buktene. Langkawi er den perfekte destinasjon for et uforglemmelig malaysisk eventyr.

Noen av severdigheter på Langkawi:

 • Kveldsmarkedet Pasar Malam
 • Fotturer i regnskogen
 • Fossefallene Telaga Tujuh (de syv brønnene) i Buray Bay ved Mount Mat Cincang - øyas nesthøyeste fjell.
 • Båtturer til Tasik Dayang Bunting, Gua Cerita og Gua Langsir
 • Snorkling og dykking ved Pulau Payar
 • Spille golf på The Andaman
 • Et av Asias største akvarium, Underwater Wold

Reiser til Penang – En unik fusjon av øst og vest

Penang blir ofte nevnt som en av de mest idylliske og romantiske øyene i Asia. De vakre strendene på nordsiden av øya, Georgetown med sine historiske minnesmerker og Penang Hill midt på øya er med til å gjøre Penang til et herlig reisemål. Penang er en sjarmerende fusjon av Østen og den vestlige verden.  Penang er dessuten kjent for å være et shoppingparadis og alt kan kjøpes her. Best pris får man innenfor elektronikk, klær, batikk og aktiviteter. De som er ute etter en gastronomisk opplevelse går heller ikke tomhendte her. De mange års innflytelse fra alle verdenshjørner har skapt et spennende kjøkken som er kjent for å være noe av det beste Malaysia kan tilby. Øya har også en god infrastruktur, som gjør at man lett kommer seg rundt på Penang.

Noen av de mange attraksjonene i Penang:

 • Khoo Kongsi – et av de største og vakreste templene på øya. Må oppleves.
 • Kek Lok Si Temple – Regnes for å være det største buddhistiske tempelkomplekset i Malaysia. Tempelets store attraksjon er den vakre ”Pagoda of The Ten Thousand Buddhas”
 • Snake Temple – Tempelet fra 1859 er dedikert til guden Chor Soo Kong, og ja, her vil du få se slanger
 • Cheong Fatt Tze – Et velvbevart kinesisk herskapshus fra det 18. og 19.århundre.
 • Fort Cornwallis – Et gammelt fort som er bygget på det stedet hvor Sir Francis Light gikk i land i 1786.
 • Kaptain Keling Mosque – En vakker moské bygget i starten av 1900-tallet og står i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Malaysia. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

En arbeider på Cameron Highland´s te-plantasje
En arbeider på Cameron Highland´s te-plantasje
Vakker strand i Penang
Vakker strand i Penang
Inngangen til Batugrottene i Gombak, Selangor
Inngangen til Batugrottene i Gombak, Selangor
Storbyen Kuala Lumpur og Petrona Towers
Storbyen Kuala Lumpur og Petrona Towers
Langkawi
Langkawi
Opplev Malaysias unike dyreliv som denne Tapiren
Opplev Malaysias unike dyreliv som denne Tapiren
Urfolket Orang Asli
Urfolket Orang Asli
Canopy Walkway i den frodige regnskogen Taman Negara
Canopy Walkway i den frodige regnskogen Taman Negara
Redang Island
Redang Island
Neseape i Malaysia
Neseape i Malaysia

Hvor vil du reise?

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
 • Aiman Batang Ai Resort

  Aiman Batang Ai Resort ligger i fantastiske omgivelser i nasjonalparken med samme navn. Her finnes det 100 hotellrom og vakker uberørt natur så langt øye kan...

  Les mer
 • Shangri-La Rasa Ria Resort

  Luksuriøse Shangri-La Rasa Ria Resort har en perfekt beliggenhet rett ved stranden i Kota Kinabalu, samtidig som det er omringet av vakker natur på alle kant...

  Les mer
 • Belum Rainforest Resort

  Belum Rainforest Resort er et av Malaysias førende øko-resort, beliggende på Pulau Bandung - midt i regnskogen. Resortet har alt en naturelsker kan ønske seg...

  Les mer
 • Mutiara Taman Negara

  Dette 3-stjerners jungelresortet Mutiara Taman Negara er det eneste feriestedet i Taman Negara. Under oppholdet bor man i chalets (hytter), og hyttene er sto...

  Les mer
Reiseekspert Birgitte kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Asia

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Asia

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: