23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Singapore

Singapore har gjennomgått en rivende utvikling de siste 40 årene, moderne skyskrapere skyter i været overalt til enhver tid, og landet er i dag Sørøst-Asias ledende finanssenter. Både amerikanske, europeiske og japanske selskaper har filialer og datterselskaper i Singapore.

Hvis du reiser til Singapore vil du likevel se at byen samtidig har en tradisjonell asiatisk sjarm der gamle, ærverdige templer gjemmer seg i skyggen av høyreiste skyskrapere. Byen er en kulturell smeltedigel, hvor du kan gå fra Chinatown til det typiske vest-europeiske finansområdet, til Little India, til tropiske Sentosa, og virkelig oppleve de helt unike kontrastene som gjør Singapore så spesielt.  

Chinatown og Little India

Den forvandlingen Singapore har gjennomgått har vært en bevisst strategi for å transformere den tidligere engelske kolonien til en hypermoderne verdensby med sin helt egne og eksotiske vri, noe som må sies å ha lykkes.

Arkitektoniske mesterverk går hånd i hånd med restene fra kolonitiden og små etniske enklaver, som for eksempel Little India og Chinatown rundt omkring i byen. Chinatown overlevde moderniseringsbølge og har fullt og helt bevart sin sjarm, til tross for at området har blitt vesentlig mindre. Her kan du se og oppleve et vell av spennende moskeer og både kinesiske og hinduistiske templer.

Little India er også et sjarmerende kvarter med en typisk indisk atmosfære som huser klassikere som kryddermarkeder, silkestoffboder og batikkmønstrede stoffbutikker. Men i motsetning til stereotypiene og slik det var en gang i tiden, er ikke Little India kun et indisk nabolag i dag, her holder flere folkeslag, religioner og alle mulige slags bedrifter til.

Sentosa Island – et tropeparadis midt i storbyen

Det bor ca. 5,7 millioner mennesker i Singapore, som er en liten øy på sørspissen av Malayahalvøya, sør for Malaysia. Den kombinerte øy- og bystaten har derfor en relativt høy befolkningstetthet. Som et pusterom fra storbyens ståk og larm, har singaporerne derfor bygget et slags tropisk fornøyelsesparadis på den lille øya Sentosa, rett utenfor hovedøya.

Hele 5 millioner mennesker besøker Sentosa Island hvert eneste år, både lokale og turister. Navnet Sentosa betyr «fred og ro» på malayisk, som er Singapores offisielle språk, og det er nettopp fred og ro de fleste besøkende kommer for. Øya har en to kilometer lang menneskeskapt strand, to golfbaner, et gammel fort kalt Fort Siloso, flere flotte hoteller og Resorts World Sentosa, hvor Singapore har sin egen Universal Studios temapark samt en Underwater World. 

Øya er forbundet med hovedøya via både veibro, gangbro, tog og ikke minst den spesielle gondolbanen som går oppe i luften.

Hva kan du gjøre i Singapore?

Singapore er fylt med severdigheter og har et levende uteliv med mange kafeer, restauranter og barer. Det er ikke så store avstander og alle snakker engelsk, så det er lett å komme seg rundt.

Vi anbefaler:

 • Gå rundt ved Marina Bay og nyt synet av byens nyeste hotell, The Sands. Hotellet har en helt nyskapende arkitektur med sitt enorme surfebrett-lignende tak
 • Ved Marina Bay ligger også byens landemerke The Merlion, som symboliserer Singapores spe begynnelse som en fiskerlandsby
 • Civic District, omtalt som opprinnelsesstedet for Singapore. Her passerer dere også flere bygninger som minner om den engelske kolonitiden, blant annet The Padang, Cricket Club og den historiske parlamentsbygningen.
 • National Orchid Garden – verdens eneste botaniske hage som er på UNESCOs verdensarvliste
 • Singapores eldste tempel Thian Hock Keng
 • Arab Street og det arabiske kvarteret i byen, med blant annet den vakre Sultan-moskeen
 • Seiltur på Singapore River
 • Spis dim sum eller noe annet spennende på et lokalt matmarked
 • Drikk en klassisk Singapore Sling på Raffles Hotel
 • Utlfukt til Sentosa Island
 • Besøk bydelene Little India og Chinatown
 • Orchard Road eller kjøpesenteret Raffles City, hvis du er ute etter god shopping

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Singapore. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Singapore sett fra oven
Singapore sett fra oven
Bruk en dag i fornøyelsesparadiset Sentosa Island
Bruk en dag i fornøyelsesparadiset Sentosa Island
Sentosa Island
Sentosa Island
Chinese Garden
Chinese Garden
Singapore Quays
Singapore Quays
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Asia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Asia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: