23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Japan

En reise til Japan vil uten tvil gi deg noen utrolige opplevelser. Ønsker du å oppleve nydelig natur, utrolige templer eller en spennende historie i Asia, så vil du få utallige muligheter i «soloppgangens land».

Reiser til Tokyo - en utrolig opplevelse

Hvis du reiser til Japan kan ikke et besøk til Tokyo unngås, storbyen med de mange neonskiltene og en travel hverdag.

Tokyo assosieres med en stor og hektisk by av mange, men Tokyo er faktisk en hyggelig og komfortabel by å gå rundt i. Midt i den endeløse mengden av summende neonskilt og storskjermer er Tokyo hjemstedet til noe av verdens mest imponerende arkitektoniske verker, smarte butikker og 4-stjerners restauranter. Likevel må man ikke langt fra byens sentrum før det hele ser helt annerledes ut. Her vil du oppleve gamle templer og keiserlige hager. Tokyo er virkelig en by med utallige kontraster.

Besøk Asakusa med Sensoji-tempelet og gaten Nakamise, som kan sies å være den eldste shoppinggaten i Japan. På Nakamise vil dere finne utallige små boder som selger diverse ting og det er lett å finne seg noen japanske suvenirer her. Gaten ender ved Sensoji-tempelet som er Tokyos eldste tempel, samt et av de flotteste. En bør også ta turen til kommunikasjonstårnet Tokyo Sky Tree, som er hele 634 meter høyt.

I området Shibuya kan dere oppleve bydelen Harajuku. Uansett alder er Harajuku et spennende område å gå rundt i, da bl.a. moten her er noe man ikke finner andre steder og bydelen er kjent for å være stedet hvor nye trender oppstår. Det er i tillegg mange hyggelige, små gater med unike butikker som er vært å besøke.

Reiser til Kyoto – imponerende templer

Vil man se noen av de flotteste templene i Japan bør en reise til Kyoto. Kyoto er en utrolig hyggelig by spekket med templer og man når ikke å se alle på én dag. To templer dere bør prioritere er Kiyomizu-dera Temple og Kinkaku-ji Temple. Begge er et fryd for øyet. Fra Kiyomizu får dere en helt fantastisk utsikt over byen, mens gulltempelet Kinkaku-ji speiler seg stolt i innsjøen.

Reiser til Hiroshima - fokus på historie

Et must-see når man er i Hiroshima er Hiroshima Peace Memorial Park, som ligger i sentrum av byen. I dag er det vanskelig å forestille seg at hele byen ble ødelagt av atombomben i 1945. Det var den japanske arkitekten Kenze Tange som startet prosjektet med å bygge parken og den stod ferdig i 1954. I dag vil du kunne se flotte, grønne og åpne områder, samt flere bygninger og monumenter til ære for de menneskene som mistet livet. Parken er skapt for å få folk til å verdsette hvor dyrebar fred er.

Mens dere er i Hiroshima Peace Memorial Park bør dere også ta dere tid til å besøke museet. Her får dere mulighet til å se krigen fra japanernes side og lære mer om hvordan ødeleggelsen påvirket byen og landet for øvrig. Man kommer tett på ofrene og de pårørende, da man kan høre de fortelle om de grusomhetene som fant sted. De forteller både om de direkte konsekvensene av brannen og trykkbølgens fysiske ødeleggelser, samt om hvordan mange ble rammet av strålesyke i ettertid. Museet stiller ut fotografier, videoer m.m. som viser historien om Hiroshima før og etter bombeangrepet. Et utrolig spennende besøk og en rørende opplevelse.

Naturopplevelsene står i kø

Når man reiser rundt i Japan er det også opplagt å oppleve den helt fantastiske naturen landet har å tilby. Dere kan for eksempel dra til Mt. Fuji, som på en klar dag viser seg fra sin aller beste side. Mt. Fuji er Japans høyeste fjell og et imponerende syn, hvis man er heldig og får se det hele. Det kjente fotomotivet av fjellet er når toppet er dekket med snø og ligner på en perfekt vulkansk kjegle. Mt. Fuji er et av de mest kjente symbolene i Japan og har blitt ansett for å være hellig siden oldtiden av.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Japan. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Den travleste fotgjengerovergangen i verden, Shibuya i Tokyo
Den travleste fotgjengerovergangen i verden, Shibuya i Tokyo
Sensoji ji templet i Asakusa, Tokyo
Sensoji ji templet i Asakusa, Tokyo
Vakre Mt. Fuji på en klar dag
Vakre Mt. Fuji på en klar dag
To geishaer spaserer nedover Gions gater i Kyoto
To geishaer spaserer nedover Gions gater i Kyoto
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Asia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Asia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: