23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om Hatori

Hatori i Yamashiro Onsen er en luksuriøs ryokan med en sentral beliggenhet i den berømte onsen-byen Yamashiro Onsen, kjent for sine helbredende varme kilder og rike historie. Denne ryokanen tilbyr en autentisk japansk opplevelse med moderne fasiliteter og utsøkt gjestfrihet.

Yamashiro Onsen-området er kjent for sine tradisjonelle gater, historiske badehus og kunstgallerier, hvor dere kan utforske de lokale severdighetene og nyte det fredelige landskapet.

Restauranten

Hatori serverer utsøkte kaiseki-måltider, en tradisjonell japansk middag bestående av mange små retter, tilberedt med sesongens ferskeste ingredienser. Hvert måltid er en kulinarisk opplevelse som kombinerer smak, estetikk og kunst.

Aktiviteter

Ryokanen har flere innendørs og utendørs onsenbad, hvor dere kan nyte det mineralrike vannet fra de naturlige varme kildene. Disse badene tilbyr avslapning og foryngelse i vakre omgivelser.

Dere kan også delta i forskjellige kulturelle aktiviteter, som teseremonier, ikebana (blomsterarrangement) og japansk kalligrafi, som gir en dypere forståelse av japansk kultur.

Overnatting

Hatori tilbyr tradisjonelle japanske rom med tatamimatter og futonsenger, hvor dere kan oppleve den ekte japanske livsstilen. Flere av rommene har private utendørs bad med vann fra de varme kildene.

Les mer om våre reiser til Japan.

Reiseekspert Heidi kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Japan?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Japan!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: