23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Safari i Sør-Afrika

Sør-Afrika er på mange måter mye mer enn en typisk safaridestinasjon. Hvis du reiser på safari i Sør-Afrika er det hovedsakelig 3 safariparker man vil besøke: Madikwe Game Reserve, Phinda Mkhuze Game Reserve og kanskje den mest kjente av alle; Kruger National Park.

Safari i Kruger National Park

Kruger National Park er Sør-Afrikas største og mest besøkte safaripark, og ligger nordøst i landet på grensen til Mosambik.

Kruger-parken utmerker seg spesielt på 3 områder:

  • Et foregangsområde når det gjelder dyrebeskyttelse
  • Det finnes en rekke flotte Game Reserves
  • Man kommer helt tett på dyrelivet, uansett om man er i et private Game Reserve eller ei.

Safari i Madikwe Game Reserve

Madikwe er et relativt stort viltreservat og ligger helt opp til grensen til Botswana. Landskapet er sterkt preget av savanner og skogområder med enkelte klipper spredt utover det ellers flate landskapet. 

Madikwe er ellers kjent for å være malariafritt, og er derfor et velegnet område for barnefamilier og eldre, eller andre reisende som gjerne vil unngå å ta malariapiller. Området er også langt mindre utsatt for regn enn resten av Sør-Afrika. 

Safari i Phinda Mkhuze Game Reserve

Phinda Mkhuze ligger i KwaZulu-Natal-provinsen i Sør-Afrika, og er relativt ukjent for de fleste. Utover safariopplevelser i seg selv, byr dette privateide Game Reserve også på flotte strender og enorme sanddyner ut mot kysten. 

Området er ikke så stort, men har til gjengjeld en stor mengde dyr og veldig høy kvalitet på overnattingsstedene. 

Andre safariparker i Sør-Afrika

Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve er en av eldste naturreservatene i Afrika og er kjent for deres bevaringsinnsats og historie, noe som også gjør at parken har verdens største bestand av hvite neshorn. Parken består av 96.000 hektar med villmark og praktfullt dyreliv inkludert muligheten til å observere "The Big 5". 

Addo Elephant National Park er det perfekte stedet for deg som er glad i natur og spennende opplevelser. Nasjonalparken, den tredje største i Sør-Afrika, ble startet med hensikt å redde 11 elefanter som var nær å bli utryddet. I dag kan man blant annet se elefanter, buffaloer, neshorn og en hel rekke antilopearter. Parken tilbyr et variert tilbud av ulike game drives og utendørsaktiviteter som blant annet rideturer på hest, guidede turer og hiking i flotte omgivelser.

Skreddersy din egen reise til Sør-Afrika

En safari i Sør-Afrika er veldig forskjellig fra de klassiske safarilandene Kenya, Tanzania og Botswana, enda man mange steder kan se både ”The Big 5” og større flokker av dyr. Men de enorme mengder av dyr som man ser i Øst-Afrika kan man ikke regne med å få oppleve her.

Men det som skiller Sør-Afrika fra de tradisjonelle safarilandene er nettopp muligheten til å kombinere safariopplevelsene med unike naturopplevelser, en deilig badeferie eller en storbyferie. Gjør et stopp i Cape Town eller Johannesburg, eller kombinér safarien med en tur på den berømte Garden Route langs kysten. Det er også mulig å kombinere opplevelsene i Sør-Afrika med en safari i et av nabolandene, som for eksempel Botswana, Namibia eller Zimbabwe med fantastiske Victoria Falls. Sør-Afrika er rett og slett et meget variert ferieeventyr!

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din safari i Sør-Afrika. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Elefanter i Addo Elephant National Park
Elefanter i Addo Elephant National Park
Sjiraffer langs veien i Kruger safaripark
Sjiraffer langs veien i Kruger safaripark
Kom tett på "The Big 5" gjennom en safari i Sør-Afrika
Kom tett på "The Big 5" gjennom en safari i Sør-Afrika
To små elefanter sett på safari i Sør-Afrika
To små elefanter sett på safari i Sør-Afrika
Kombiner safarireisen med storbyliv i vakre Cape Town på en safari til Sør-Afrika
Kombiner safarireisen med storbyliv i vakre Cape Town på en safari til Sør-Afrika
Opplev flott natur langs Garden Route
Opplev flott natur langs Garden Route
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en safarireise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge safari i Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: