23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise i Karibien

Hvis du aldri har vært på cruise før, er det klassisk å starte med et cruise i Karibien. Våre cruise i Karibien inneholder alle elementene som utgjør en god ferie; sosialt samvær, minnerike opplevelser, underholdning, aktiviteter, god mat og ikke minst fantastisk vær.

Å reise på cruise til Karibien er en opplevelse som kombinerer eventyr, avslapning og kultur på en spektakulær måte. På et cruise får du muligheten til å utforske flere forskjellige destinasjoner på én tur, uten stresset ved å pakke og reise fra sted til sted.

BENNS tilbyr mange spennende cruisereiser i Karibien, og du finner en rekke reiseforslag på nettsiden vår. Hvis du ikke skulle finne et cruise som lever opp til dine drømmer, skreddersyr vi gjerne cruiseeventyret ditt for deg, med hotell, fly og cruise.

Nydelige strender på cruise i Karibien
Nydelige strender på cruise i Karibien
Fargerike Bahamas
Fargerike Bahamas

Hvorfor du bør reise på cruise i Karibien:

 • Førsteklasses fasiliteter om bord cruiseskipene, som luksuriøse spa, gourmetrestauranter og god underholdning

 • Snorkle blant verdens fineste korallrev og nyt late dager på hvite sandstrender

 • Det er den perfekte kombinasjonen av eventyrlige opplevelser og avslapning i vakre omgivelser

 • Besøk verdens beste badestrender og prøv spennende vannaktiviteter

 • Uansett når på året du reiser, kan du nyte sol, sommer og strand

 • Fordyp deg i øyenes kolonihistorie og oppdag den europeiske sjarmen kombinert med karibisk kultur

Hvordan BENNS kan hjelpe deg med ditt cruise i Karibien:

 • Vi skreddersyr ditt cruise etter dine drømmer

 • Du får en pakke med for eksempel, fly, cruise, hotell og opplevelser

 • Våre cruiseeksperter deler råd rundt den ideelle cruisereisen for dine behov

 • Vi kjenner til de beste hotellene og utfluktene

 • BENNS er ansvarlig for alle problemer rundt booking, forsikring, etc.

 • Vi har bestilt cruise i Karibia siden 1963, så vi er ganske gode på det

Nyt en familieferie blant Karibiens fortryllende øyer
Nyt en familieferie blant Karibiens fortryllende øyer
På St. Maarten får du en unik opplevelse, når du ser fly rett over hodet på deg
På St. Maarten får du en unik opplevelse, når du ser fly rett over hodet på deg

Populære destinasjoner på cruise i Karibien

Fra de idylliske strendene i Bahamas til den pulserende kulturen i Jamaica, de britiske og amerikanske Jomfruøyene's naturlige skjønnhet, og de fargerike ABC-øyene. Karibien byr på mange herlige reisemål, og hvert stopp på cruisereisen er virkelig en unik opplevelse.

Nyt de turkise farvannene i Barbados, dykk ned i det fantastiske undervannslivet på Grand Cayman, eller oppdag skjulte perler blant de frodige åsene på St. Lucia. På et cruise i Karibien, er det enkelt å seile fra den ene øya til den andre, så her vil du kunne huke av mange reisemål fra bucket listen.

Østlige Karibien

Mange velger å reise på cruise i det østlige Karibien på grunn av den korte avstanden til USA. På cruise i det østlige Karibien, besøker du fantastiske øyer som blant andre:

 • St. Maarten

 • Jomfruøyene

 • Bahamas

St. Maarten frister med en spennende blanding av nederlandsk og fransk kultur, fantastiske strender og en pulserende atmosfære, mens Jomfruøyene lokker med uberørt natur, krystallklart vann og historiske landemerker, og Bahamas imponerer med sine bountystrender, et pulserende natteliv og vannsportaktiviteter.

Nyt det østlige Karibien med blant annet St. Maarten
Nyt det østlige Karibien med blant annet St. Maarten
Slapp av i det sørliggende Karibien, med f.eks. frodige St. Lucia
Slapp av i det sørliggende Karibien, med f.eks. frodige St. Lucia

Vestlige Karibien

Cruise i det vestlige Karibien utforsker ofte ikoniske destinasjoner som Mexico og Jamaica, som lokker med sin rike historie og blendende strender. En annen populær destinasjon i det vestlige Karibien er Grand Cayman, som er den største øya blant Caymanøyene.

Øya er kjent for sine vakre strender, krystallklart vann og rike marine liv. Den tiltrekker seg turister med sine gode dykke- og snorkleforhold, samt luksuriøse feriesteder og gode shoppingmuligheter.

Sørlige Karibien

Cruise i det sørlige Karibien lar deg oppdage en annen side av regionen, med fokus på de sørlige og mer autentiske karibiske øyene. Øyer som Martinique, Guadeloupe, St. Lucia, Barbados og ABC-øyene byr på en harmonisk blanding av fransk, britisk, nederlandsk og karibisk kultur, så det er bare å glede seg til en god blanding av det hele. ABC-øyene refererer til Aruba, Bonaire og Curaçao, og serverer blant annet lekre strandopplevelser og fargerike byer.

Vær aktiv på Aruba eller bare nyt livet langs strandkanten
Vær aktiv på Aruba eller bare nyt livet langs strandkanten
Trask rundt i den deilige sanden på Barbados
Trask rundt i den deilige sanden på Barbados

Når er det best å reise på cruise i Karibien?

På cruise i Karibien er det solrike dager og varmt året rundt, med gjennomsnittstemperaturer på 24-29 grader. Høysesongen, fra desember til midten av april, er den dyreste perioden, men også den tørreste med lite nedbør. Lavsesongen, fra mai til juni og oktober til november, byr på lavere priser.

I mai og juni kan det være sporadisk nedbør, mens slutten av oktober og november markerer slutten på orkansesongen og bedre værforhold. Orkansesongen, fra juli til oktober, kan påvirke de fleste øyene, men Trinidad & Tobago og De nederlandske Antiller er utenfor orkanbeltet.

Hvilke cruiseskip seiler i Karibien?

Gjennom BENNS kan du booke en rekke cruise i Karibien. De fleste av rederiene vi representerer, seiler gjennom ulike deler av øyhavet, så her handler det kun om hvilke behov, ønsker og budsjett du har. Se alle seilas med Explora Journeys, Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Celebrity Cruises og Royal Caribbean i øyområdet.

Opplev cruise i verdensklasse på ferden gjennom Karibien
Opplev cruise i verdensklasse på ferden gjennom Karibien
Fantastiske CocoCay byr på alt du kan drømme om i paradis
Fantastiske CocoCay byr på alt du kan drømme om i paradis

Rederienes egne ferieparadis

Det er vanlig at cruiserederiene har egne private øyer i det karibiske øyhavet, som inkluderes i seilruten. Royal Caribbean, som navnet indikerer, har spesialisert seg på det karibiske paradiset. Dette rederiet, som er et av verdens største cruiserederier, står også for den mest kjente øya, CocoCay på Bahamas. Denne perlen har alt du kan drømme om, og er en av høydepunktene når man seiler med Royal Caribbean gjennom Karibien.

Kombiner cruise i Karibien med eventyr i USA

De fleste av våre cruise i Karibien starter fra Miami i Florida, og det er fullt mulig å utvide oppholdet med noen ekstra dager her. Miami er kjent for sine flotte strender, art deco design, deilige restauranter og sin hippe atmosfære. Ønsker du å forlenge ferien noe lenger, er Miami et flott utgangspunkt for en rundreise i solskinnsstaten. Ta en tur til krokodillene i Everglades nasjonalpark eller sving innom Orlandos utrolige fornøyelsesparker, som garanterer underholdning for hele familien!

Hvis man heller vil gripe sjansen til å besøke New York, er dette også en mulighet, da det er gode forbindelser til og fra storbyen. Se de legendariske skyskraperne, shop i de berømte handlegatene, vandre gjennom Central Park og se et ekte broadwayshow!

Mulighetene er mange, og et besøk til en av disse fantastiske statene i USA før eller etter cruiset i Karibien, utgjør det perfekte grunnlaget for en god ferie. Vi skreddersyr kombinasjonen etter dine drømmer.

Fargerike Orlando, som byr på underholdning i verdensklasse!
Fargerike Orlando, som byr på underholdning i verdensklasse!
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: