23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Hvis man aldri har vært på cruise før, er det klassiske Karibien-cruiset gjerne det de fleste starter med. Våre cruise til Karibien inneholder alle elementene som utgjør en god ferie; sosialt samvær, minnerike opplevelser, underholdning, aktiviteter, god mat og ikke minst fantastisk vær. 

Et cruise i Karibien er som regel synonymt med sol, sommer og strand. Med sin relativt korte historie er ikke området en kulturell høyborg, men Mexico skiller seg ut med Inkaruinene. På våre cruise rundt i Karibien får du til gjengjeld oppleve noen av verdens vakreste og beste badestrender, hvor dykking og andre vannrelaterte aktiviteter står i sentrum.

Ellers er det den meget avslappende livsstilen og atmosfæren som tiltrekker de fleste. Her er det ingen grunn til å stresse! 

De fleste av våre cruisereiser til Karibien starter fra Miami i Florida, så om man ønsker så kan man utvide oppholdet med noen ekstra dager her. 

Vi tilbyr:

  • Cruise i det vestlige Karibien
  • Cruise i det østlige Karibien
  • Cruise i det sørlige Karibien

Det østlige Karibien

Mange velger å reise på cruise i det østlige Karibien på grunn av den korte avstanden til USA. Besøk fantastiske øyer som blant andre St. Maarten, De amerikanske Jomfruøyer og Bahamas. 

Det vestlige & sørlige Karibien

Cruise i det vestlige Karibien fokuserer ofte på Mexico og Jamaica, mens cruise i det sørlige Karibien omfatter de sørliggende og "ekte" karibiske øyer som for eksempel Martinique, Gaudeloupe, St. Lucia og Barbados. 

Beste tid å reise på cruise i Karibien – Været i Karibien

I Karibien er det flere solfylte dager og behagelig varmt året rundt med en gjennomsnittstemperatur på 24-29 grader. Under høysesongen, som er fra desember til midten av april, er det selvsagt dyrest å dra på cruise i Karibien. Til gjengjeld er det i denne perioden nesten ikke noe nedbør, relativt tørt og mindre fuktig.

Lavsesongen er fra mai til juni og oktober til november. I mai og juni kan det komme sporadisk med nedbør, men det er ikke snakk om store regnbørsmengder. Man kan finne billigere cruisereiser til Karibien på dette tidspunktet. Fra slutten av oktober og ut november er det også lavsesong, men været er hakket bedre i denne perioden i etterkant av orkansesongen.

Orkansesongen strekker seg fra juli til oktober, hvor de fleste øyer kan bli rammet av orkaner, men ikke alle. Trinidad & Tobago og øyene som utgjør De nederlandske Antiller ligger ikke i orkanbeltet. Orkanene kan komme i stor styrke og skape store ødeleggelser. Trøsten er at det er lite sannsynlig at stormen kommer til å bevege seg på det spesifikke øya eller området dere legger til kai.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy ditt cruise i Karibien. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Se alle våre cruisereiser her.

På et cruise i Karibien med Oasis of the Seas kan du nyte luksus og komfort
På et cruise i Karibien med Oasis of the Seas kan du nyte luksus og komfort
Opplev flere karibiske øyer på én og samme ferie - Cruise i Karibien
Opplev flere karibiske øyer på én og samme ferie - Cruise i Karibien
Bottom Bay på Barbados - Cruise i Karibien
Bottom Bay på Barbados - Cruise i Karibien
Opplev havskilpadder på Caymanøyene - Cruise i Karibien
Opplev havskilpadder på Caymanøyene - Cruise i Karibien
Nyt også dagene om bord på skipet. Her på Celebrity Reflection - Cruise i Karibien
Nyt også dagene om bord på skipet. Her på Celebrity Reflection - Cruise i Karibien
Opplev Haiti - Cruise i Karibien
Opplev Haiti - Cruise i Karibien
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg med å skreddersy din reise

Skreddersy din cruisereise i Karibien

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din cruisereise i Karibien

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: