23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise i Karibien

Hvis man aldri har vært på cruise før, er det klassisk å starte med et cruise i Karibien. Våre cruise i Karibien inneholder alle elementene som utgjør en god ferie; sosialt samvær, minnerike opplevelser, underholdning, aktiviteter, god mat og ikke minst fantastisk vær. Et cruise i Karibien har altså alt du kan drømme om!

Et cruise i Karibien er som regel synonymt med sol, sommer og strand. Med sin relativt korte historie er ikke området en kulturell høyborg, men Mexico skiller seg ut med Inkaruinene. På våre cruise i Karibien får du til gjengjeld oppleve noen av verdens vakreste og beste badestrender, hvor dykking og andre vannrelaterte aktiviteter står i sentrum.

Ellers er det den meget avslappende livsstilen og atmosfæren på cruise i Karibien noe som tiltrekker de fleste. Her er det ingen grunn til å stresse! 

De fleste av våre cruise i Karibien starter fra Miami i Florida, så om man ønsker så kan man utvide oppholdet med noen ekstra dager her. 

Vi tilbyr:

  • Cruise i det vestlige Karibien
  • Cruise i det østlige Karibien
  • Cruise i det sørlige Karibien

Det østlige Karibien

Mange velger å reise på cruise i det østlige Karibien på grunn av den korte avstanden til USA. På dette cruiset i Karibien besøker du fantastiske øyer som blant andre St. Maarten, De amerikanske Jomfruøyer og Bahamas. 

Det vestlige & sørlige Karibien

Cruise i det vestlige Karibien fokuserer ofte på Mexico og Jamaica, mens cruise i det sørlige Karibien omfatter de sørliggende og "ekte" karibiske øyer som for eksempel Martinique, Gaudeloupe, St. Lucia og Barbados. 

Beste tid å reise på cruise i Karibien – Været i Karibien

På cruise i Karibien er det flere solfylte dager og behagelig varmt året rundt med en gjennomsnittstemperatur på 24-29 grader. Under høysesongen, som er fra desember til midten av april, er det selvsagt dyrest å dra på cruise i Karibien. Til gjengjeld er det i denne perioden nesten ikke noe nedbør, relativt tørt og mindre fuktig.

Lavsesongen er fra mai til juni og oktober til november. I mai og juni kan det komme sporadisk med nedbør, men det er ikke snakk om store regnbørsmengder. Man kan finne billigere cruise i Karibien på dette tidspunktet. Fra slutten av oktober og ut november er det også lavsesong, men været er hakket bedre i denne perioden i etterkant av orkansesongen.

Orkansesongen strekker seg fra juli til oktober, hvor de fleste øyer kan bli rammet av orkaner, men ikke alle. Trinidad & Tobago og øyene som utgjør De nederlandske Antiller ligger ikke i orkanbeltet. Orkanene kan komme i stor styrke og skape store ødeleggelser. Trøsten er at det er lite sannsynlig at stormen kommer til å bevege seg på det spesifikke øya eller området dere legger til kai på et cruise i Karibien.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy ditt cruise i Karibien. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Se alle våre cruisereiser her.

Nydelige strender på cruise i Karibien
Nydelige strender på cruise i Karibien
Se det unike dyrelivet på cruise i Karibien
Se det unike dyrelivet på cruise i Karibien
Herlig avslapping på cruise i Karibien
Herlig avslapping på cruise i Karibien
Opplev Haiti - Cruise i Karibien
Opplev Haiti - Cruise i Karibien
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: