23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise jorden rundt

Dere behøver ikke bare nøyes med bare én by, ét land eller én verdensdel når dere er ute på reisefot - hvorfor ikke reise hele jorden rundt? BENNS tilbyr spennende reiser jorden rundt krydret med utallige spennende eventyr. 

Slipp deres indre globetrotter fri

En reise jorden rundt er den ideelle måten å oppleve alt dere har drømt om. Opplev alt fra paradisaktige strender, imponerende arkitektur, forlokkende grønn natur, ruvende fjell, spennende kulturer, fargerike tradisjoner, rike kulinariske opplevelser og uendelige mange flere ting som dere bør unne dere selv å oppleve. 

Ønsker dere å oppleve alle verdens vidunder og hjørner i luksuriøse og komfortable omgivelser er et cruise noe for dere. Len dere tilbake, nyt god mat og drikke i flotte omgivelser og ha god tid til å fordøye alle de utallige opplevelsene - både på land og om bord på skipet.

Det er utallige fortryllende og forlokkende destinasjoner rundt om i verden som bare venter på å bli utforsket. BENNS jordomreiser kombinerer de mest fantastiske destinasjoner i en og samme ferie, så det er masse å glede seg til i: 

Opplev Afrika - Hvor ville dyr og storslagen natur møtes i en fantastisk symbiose

Det afrikanske kontinentet byr på mange ulike opplevelser, fra nord til sør og på de tilhørende øyer. Den største og mest populære attraksjonen er uten tvil safari. Land som Kenya, Tanzania og Sør-Afrika byr på helt fantastiske muligheter til å spotte 'The big 5', og det spennende naturlandskapet gjør opplevelsen komplett. På Mauritius og Seychellene venter uforglemmelige, paradisaktige hvite strender og blågrønt hav. Her kan man nyte en badeferie dere sent vil glemme.  

Opplev Asia - Hvor badeferie og matopplevelser kan ta pusten fra dere

Alle østens perler ligger foran deres føtter når dere besøker land som Vietnam, Kina, Japan, India, Indonesia eller Malaysia. Her venter utallige muligheter og fortryllende opplevelser, med autentisk buddhistisk kultur, overdådige rismarker, spennende templer, utsøkte kjøkken, fortryllende sandstrender og en vennlig befolkning. Asia byr virkelig på noe for en hver smak. 

Opplev Karibien - Hvor alt stress og jag forsvinner og paradisstemningen inntrer

Det karibiske øyhav er et yndet mål for cruisereisende badegjester, sultne på sol og varme. De mange fantastiske øygruppene har hver deres egne sjarme, men har som fellesnevner muligheten for å slenge seg i en hengekøye med en forfriskende drink i hånden. Nyt de vakre omgivelsene med krystallklart vann og susende palmer. Opplev at alt av stress forsvinner når dere besøker steder som Jomfruøyene, Cuba, Cayman Island eller Jamaica. 

Opplev Europa - Hvor historie og sjarme står på programmet

Europa er inntullet i historie med kirker, festninger og slott datert langt tilbake i historien. Kontinentet byr på alt fra sagn og sagaer til myter og mysterier - stort sett alt på disse kanter bærer med seg en fortelling fra en svunnen tid. Besøk varme kilder og geysirer på Island, nyt de grønne fjelltoppene på Færøyene, kos dere på romantiske vingårder i Frankrike og Italia, sjarmerende og spennende steder i Skandinavia og pompøs arkitektur i Russland. Det er også utallige flotte steder å reise på badeferie og dere kan f.eks. nyte slaraffenlivet på greske eller spanske strender.

Opplev Midtøsten - Hvor det venter storslått arkitektur og velduftende markeder

Midtøsten er en blanding av travle markeder, storslått arkitektur, knusktørr ørken, moderne storbyer og høyteknologi. Her finner dere skyskrapere, badestrender og ørkenlandskap side om side, når moderne storbyer dukker opp ut av det blå og kan overvelde dere med deres storhet og teknologi. Land som Oman preges fortsatt av en tradisjonell midtøstenstil, hvor Emiratene holder den moderne fane høyt. Midtøsten byr med andre ord på opplevelser for både for den byfrelste, strandløven og den historieinteresserte, samt en fortryllende mulighet for en gjennomseiling av Suezkanalen

Opplev Nord-Amerika - Hvor kultur og landskap er både storslått og variert

Fra USA til Canada og Mexico - Nord-Amerika sprer seg over et gigantisk landområde og ennå flere kulturer, religioner og leveområder. Mexico sprudler av farger, liv og et helt fantastisk kjøkken. USA byr på en rekke forskjellige opplevelser - både når det kommer til menneskene og omgivelsene. Canadas natur er både storslått og overveldende. Kontinentet byr på muligheter for å stå på ski og sole seg, utforske storbyer og besøke helt øde ørkenområder og det hele tatt bare la seg bergta av det enorme kontinentet.

Opplev Oseania - Hvor naturen og dyrelivet kan forbløffe enhver

Oseania med Australia, Tasmania og New Zealands helt utrolige natur og dyreliv byr på opplevelser utover det sedvanlige. Her kan dere både nyte synet av fjell, fosser, hvite sandstrender og vakre fjorder og i naturen gjemmer det seg allverdens dyrearter som kenguruer, koalaer, emuer og kiwier. Midt ute i Stillehavet dukker Oseanias små paradisøyer opp, med laguner, øde sandstrender og palmetrær - et vaskeekte drømmeland. Her snakker vi selvfølgelig om Cook Islands, Fransk Polynesia og Fiji, som alle oser av tropestemning og fascinerende kultur i de mest fortryllende omgivelsene. 

Opplev Sør- og Mellom-Amerika - Hvor den fargerike kulturen er vakker og smittende

Sør- og Mellom-Amerika byr på 13 opplevelsesrike land med forbløffende naturlige og kulturelle vidundere, som bare venter på å bli utforsket. Her kan dere bl.a. oppleve den forbløffende Amazonas, Andesfjellene og de mest utrolige sandstrendene. I naturen gjemmer det seg også et mangfoldig tropisk dyreliv med utallige fargerike fugler og andre spennende dyr og planter. I de livlige storbyene kan dere oppleve festlig og fargerikt kulturliv og imøtekommende lokale i fantastiske land som Brasil, Colombia, Peru og Costa Rica.   

Så hva venter dere på? Hele verden og det ultimate eventyr ligger rett foran deres føtter! 

Vår kompetente reisekonsulenter sitter klar til å hjelpe dere hvis dere har spørsmål eller bare vil inspireres. 

Cruise til Sydney, Australien
Cruise til Sydney, Australien
Kombiner jordomreisen med safari i Afrika
Kombiner jordomreisen med safari i Afrika
På et world cruise kan du oppleve sjeldne områder, som Fransk Polynesia i Stillehavet
På et world cruise kan du oppleve sjeldne områder, som Fransk Polynesia i Stillehavet
Sultan Qaboos Grand Mosque i Oman
Sultan Qaboos Grand Mosque i Oman
Unikt dyreliv på Færøyene - enda en destinasjon som kan oppleves på en jordomreise
Unikt dyreliv på Færøyene - enda en destinasjon som kan oppleves på en jordomreise
Et cruise jorden rundt er virkelig en reise for livet
Et cruise jorden rundt er virkelig en reise for livet
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: