23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Midtøsten

Det mystiske Østen består av en rekke land som kun de færreste turister har opplevd, slik som Bahrain, Jordan, Libanon og Qatar. Her møtes Europa, Afrika og Asia i en fascinerende miks, som er med på å skape en kontrast mellom gammelt og nytt. Midtøsten skjuler en fremmed kultur og natur, som man sjelden finner noe annet sted i verden. Reiser til Midtøsten byr på et spennende møte med tusen og én natt. 

Reiser til mystiske Østen – Et møte med 1001 natt

Det var i denne delen av verden mennesket bygget de første byene og grunnla jødedommen, islam og kristendommen, som den dag i dag er synlig i Midtøstens arkitektur. Derfor sier det seg selv at Østens historiske byer, slik som Jerusalem, Cairo og Istanbul, er det perfekte reisemålet for nye opplevelser, spesielt hvis man vil bli kjent med en annerledes og spennende kultur. 

Trygge feriedestinasjoner i Midtøsten

Selv om Midtøsten i mange år har vært åsted for kriger og grensetvister, så har regjeringer og myndigheter gjort en god jobb for å forberede mange av områdene så det er mer tilrettelagt og trygt for turisme. Dette har ført til en kraftig vekst i antall turister til området - også nordmenn, som reiser hit for å nyte varmen, oppleve kulturen og få en billig ferie under fremmede himmelstrøk. 

Midtøstens gjestfrihet

Noe man fort vil oppdage på en reise i Østen, er en varm gjestfrihet som man sjeldent opplever i Vesten. Ikke bli overrasket om noen hilser deg velkommen, eller kommer bort til deg for å slå av en prat som til slutt ender med en middagsinvitasjon hjem til vedkommende sin familie. 

Egypt, Israel og Jordan – Tørre ørkener og vakre fjorder

Midtøsten byr på en unik bukett av naturundere og historiske skatter, som kanskje ikke er kjent for alle og enhver. Man har nok hørt om, lest om eller kanskje også sett, Nilen og pyramider i Egypt og Saharas evigvarende ørken. Men visste du om Israels røde canyon, den glemte ruinbyen Petra i kongedømmet Jordan, eller Omans fascinerende fjorder og fargerike korallrev?

Dubai, Abu Dhabi og Oman – Kontraster i ørkenen

To populære destinasjoner i Midtøsten er De forente arabiske emirater og Sultanatet Oman. Av de syv emiratene er nok Dubai den mest kjente. Det hele startet med en kunstig havn, og herfra utviklet Dubai seg til å bli en ultramoderne by i ørkenen, som alltid sikter mot å tilby det «beste», «høyeste» og «største». Et eksempel på dette er skyskraperen og verdens høyeste bygning Burj Khalifa på hele 828 m og 160 etasjer! 

I likhet med Dubai er Abu Dhabi en travel metropol som fredelig deles av kulturer fra alle verdenshjørner, og hvor nytt møter gammelt. Her kan dere få oppleve en av verdens største moskeer, vakre Sheik Zayed.

Oman blir ofte omtalt som "Arabias Norge" på grunn av nordkystens steinete kyst og dype fjorder.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Midtøsten. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Bin Ali Tomb, Salalah, Oman
Bin Ali Tomb, Salalah, Oman
Qubbat al Sakrah, Jerusalem, Israel
Qubbat al Sakrah, Jerusalem, Israel
Det verdensberømte Hotel Burj al Arab, Dubai, De forente arabiske emirater
Det verdensberømte Hotel Burj al Arab, Dubai, De forente arabiske emirater

Hvor vil du reise?

Reiseekspert Bettina kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Midtøsten?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Midtøsten!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: