23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Costa Cruises

Costa Cruises er den største cruiseoperatøren i Europa med over 60 års erfaring.

Costa har et stort utvalg av skip og reiseruter med noe for enhver smak - enten man reiser alene, som par eller med hele familien. Costas skip er designet for å gi dere uforglemmelige opplevelser til sjøs.

Se frem til eventyr til sjøs med moderne komfort, avslapning og velvære, et variert utvalg av underholdning og fasiliteter og selvfølgelig også gastronomiske høydepunkter - alt kombinert med italiensk sjarm og atmosfære. 

Kom om bord og opplev f.eks. Østersjøens unike historie, kultur og natur, de fantastiske, eldgamle byene langs Middelhavskysten, de tropiske øyperlene i Karibien, 1001 natts atmosfærene i Midtøsten, fargerike kulturer i Det Indiske hav og dansende sambarytmer i Sør-Amerika. Mulighetene er nesten uendelige, valget er deres!

Har du allerede booket en reise med Costa? Få svar på alle dine spørsmål rundt praktisk info om Costa.


Costas skip
Costa Cruises' skip er ikke delt inn i noen spesifikke klasser, men har en blanding av store og litt mindre skip. Skipene har sitt eget tema og sin atmosfære, noe som gjør at hvert skip unikt tilbyr en helt unik cruiseopplevelse. Skipene er som følger:

 • Costa Deliziosa
 • Costa Diadema
 • Costa Fascinosa
 • Costa Favolosa
 • Costa Firenze
 • Costa Fortuna
 • Costa Luminosa
 • Costa Magica
 • Costa Mediterranea
 • Costa Pacifica
 • Costa Smeralda
 • Costa Toscana

Lugarkategorier - komfortabel overnatting

Uansett hvilken lugarkategori dere velger, inneholder lugaren bl.a. A/C, interaktiv TV med satellittkanaler, minibar (på de fleste skipene), egen vert, samt 24-timers romservice og WiFi mot betaling. Costa-skipene og lugarene er også egnet for funksjonshemmede. Kontakt oss hvis dere trenger en tilpasset lugar.

MyCruise og All-inclusive:
Costa Cruises tilbyr to konsepter: 

My Cruise
My cruise inkluderer cruiset i deres valgte lugarkategori med helpensjon, i tillegg til havneskatter. My Cruise kan velges ved kjøp av innvendig, utvendig eller balkonglugar (mini-suiter inkludert).

All-inclusive
Utover cruiset, inkluderer All-inclusive helpensjon, havneskatter og drikkepakken MyDrinks. My Cruise kan velges ved kjøp av innvendig-, utvendig- eller balkonglugar (mini-suiter inkludert), og er alltid inkludert ved bestilling av suiter.

Drikkepakker 

Det er mulig å kjøpe drikkepakker med ubegrenset tilgang til drikkevarer - både alkoholholdige og alkoholfrie. Prisene varierer avhengig av sesong og skip. Noen av pakkene må kjøpes av alle i samme lugar da de ikke selges enkeltvis. Det finnes flere alternativer for drikkepakker:

MyDrinks
Dette er den perfekte pakken for dere som er ekstra glade i cocktails. Utover leskedrikker, vin, øl og kaffe, kan dere velge mellom minst 34 forskjellige alkoholtyper og alkoholfrie cocktails og drinks. I tillegg inkluderer pakken en flaske vann per person (maks. 2 per lugar) per dag.

My Drinks Plus
Dette er den ultimate drikkepakken som inkluderer alle drinker på menyen med en verdi på opptil 9 EUR, molekylære cocktails og premiummerker. Fine viner, spesialøl og all spesialkaffe inkl. Illy-produkter samt drikke fra minibaren er også inkludert. I tillegg inkluderes flaskevann.

My Soft Drinks
Dette er den alkoholfrie pakken, som inkluderer ubegrenset inntak av drikke uten alkohol, brus, diverse juice, energidrikker osv. samt kaffe og te. Pakken gjelder for nevnt drikke i glass.

Utover dette tilbyr vi på våre gruppereiser "Fast pris fast avreise" også denne pakken:

Lunch & Dinner 
Dette er den riktige pakken til den riktige prisen, for de som ønsker å nyte et godt glass vin eller en kald øl til maten. Du kan nyte et utvalg av vin, øl og leskedrikk til lunsj og middag.

Pakkeprisene er pr. person og inkluderer tips. Pakken inngår ikke på kafeer og barer som Venchi 1878, Lavazza Coffee Shop og Jean Philippe Chocolate/Coffee/Crepes & Gelato.

Drikkepakken er personlig og skal bestilles av alle gjestene som deler lugar.

Utflukter

Costa Cruises tilbyr et stort utvalg av utflukter til de mange destinasjonene som skipene seiler til. Utflukter som er helt tilpasset kundenes interesse i spennende, annerledes og lærerike opplevelser.

Costa Cruises arrangerer så lange stopp som mulig i de forskjellige anløpshavnene, og tilbyr derfor også et utvalg av lengre utflukter med enda mer innhold enn før, og noe helt nytt er spesialutfluktene i samarbeid med National Geographic.

Det er alltid en god idé å bli kjent med rederiets utfluktsprogram på den aktuelle destinasjonen og på mange destinasjoner er det en veldig god idé å bruke rederiets program i stedet for å reise alene. Grunnen er enkel:

Hvis dere bruker selskapets utflukter, kommer dere alltid tilbake til skipet i tide. Det kan oppstå uventede situasjoner hvor timeplanen kan glippe, og med skipets utflukter er dere sikker på at skipet venter på deres retur.

Hvis dere drar på utflukt selv, og det er tidsproblemer med å komme tilbake på skipet i tide før avreise, kan det bety at skipet seiler, selv om dere ikke er kommet tilbake. Normalt venter ikke skipet. Vær derfor helt sikker på dette før dere legger ut på egen hånd.

For å sikre at det er plass på ønsket utflukt eller utflukter, anbefales det at de bestilles hjemmefra. Det er også mulig å bestille utflukter om bord på skipet.

Se alle våre cruise her

Costa Fascinosa
Costa Fascinosa
Costa Cruises
Costa Cruises
Costa Cruises - de norske fjordene
Costa Cruises - de norske fjordene
Høy service på Costa skipene
Høy service på Costa skipene
Costa Fortuna
Costa Fortuna
Opplev nære og fjerne kyster med Costa - her fra Suezkanalen
Opplev nære og fjerne kyster med Costa - her fra Suezkanalen
Om bord på Costa kan dere nyte fantastiske fasiliteter og solnedganger
Om bord på Costa kan dere nyte fantastiske fasiliteter og solnedganger
Det er lett å holde seg i form om bord
Det er lett å holde seg i form om bord
Hva med en tur til Napoli med Costa?
Hva med en tur til Napoli med Costa?
Hva med en dukkert om bord?
Hva med en dukkert om bord?
Nyt livet om bord på Costa
Nyt livet om bord på Costa
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: