23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise i Asia

Et cruise i Asia med besøk til flere fargerike og eksotiske land, slik som Hong Kong, Filipinene, Singapore og Vietnam, er en reise du sent glemmer. Cruise i Asia er en unik og komfortabel rundreise som viser dere det beste av kontinentet, kombinert med destinasjoner som dere kanskje ikke selv har tenkt på.

Cruiset vil ta dere til pulserende og livlige storbyer, foruten bergtagende og storartet natur. Om bord på et cruise i Asia vil dere nyte luksus til sjøs, total avslapning og velvære - de perfekte rammene for å fordøye alle inntrykkene og opplevelsene på reisen. Se frem til daglige, minnerike opplevelser, hvor dere selv bestemmer tempoet!

Et cruise i Asia byr også på en rekke kulinariske og kulturelle opplevelser. Nyt lokale og verdensberømte retter på fantastiske restauranter i land, og nyt mat fra resten av verden til sjøs. Er du klar for cruise i Asia?

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy ditt cruise i Asia. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Hong Kong - Cruise i Asia
Hong Kong - Cruise i Asia
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: